Zamanında hurmaları yerken iyiydi tabi neyse inşallah nikahlı karınız aklı başında biridirde gökten yağmur yağsa da size 1 bardak su vermese.Yine buluştuk görüştük her defasında aldır çocuğu dedim kararlıydı aldırmamakta ailesinden de gizledi bunu 5 aya kadar sonunda benim evli olduğumu bilmediğini söyleyerek söyledi durumu eşim de Doğum yaptı bir kızım oldu eşime anlattım durumu önce çocuğu alıp ondan bakmak istedik o arada gelip görsün dedik tabi vermeyeceğini biliyorduk teklif ettim umrunda bile olmadı eşim yıkıldı çok üzüldü ama bırakmadı beni sevgilim doğurmadan eşim tekrar hamile kaldı aldır dedim yalvardım bakamam diye o da aldırmadı sevgilimle düzmece bir ev kurduk evli zannetsin çevre diye çoğunu o aldı eşyaların beyaz eşyaları ben aldım ve 2. Bir evim daha oldu eşimle sevgilim görüşmeye başladı eşim sevgilime sürekli mesaj atıyordu ben telefonları açmazsan sevgilimin ısrarıyla görüştüler oturdular konuştular biraz tartışmadan sürdü bu böyle oğlum da doğdu sonra araları bozuldu ben her tarafa yetemiyordum maddi manevi sevgilim çalışıyordu zaten oğlunun ihtiyaçlarını karşılıyordu eşimle aramızda sorunlar çıktı diğer eve gittiğim için her iki eve kocalık babalık yapmaya çalışıyordum ama zamanla diğer tarafa olan ilgim azaldı oğlumu 10 günde 1 haftada görmeye başladım eşimde gitmemi istemiyordu derken ikinci kızım oldu sevgilim diyorum ama çocuk doğmadan iman nikahıda yaptık eşim olmuştu o da ilgilenmiyorsun çocukla hiç dışarı çıkarmıyorsun baba gibi değilsin diyordu evin sadece kirasını ödüyorum Arada çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım şimdi imam nikahla eşim yine hamile ve aldırmıyor kabul etmem dedim korkarım 4. Çocuğum olacak aklımı yiyorum şimdi de karımdan kızlarımdan ayrılmak istemiyorum etrafımın duymasından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum git başkasından yap çocuğu bile dedim ama dinlemiyor beni eşim duyarsa beni bırakır giderse ne yaparım
Genelde burda kadın taklidi yapan erkek yazarları kk kadınları daha ilk mesajından anlar ama ilk defa kararsız kaldım. Bana erkek taklidi yapan ve kendisine hakaret ettirerek ilgi çekmeye çalışan bir kadınmış gibi geldi başlık sahibi. Bilemedim :/
Kurumuyor bacım kurumuyor nesilleri baksana, tövbe estağfirullah mevlam yağdırıyor böylelerine bebeleri!Yav siz ne pislik bir insansınız. Hiç mı utanmadınız bunları yaşarken. Haysiyet yok, gurur yok, onur yok, namus desen hiç yok... Sizin gibi insanların soyu kurusun inşaAllah...
Çükü kurusun! Böyle insan olamaz. Böyle pislik namussuz birisi olmamalı dünya üzerinde. Hala diyor karımı kaybetmek istemiyorum, soysuz ya cidden soysuz.Kurumuyor bacım kurumuyor nesilleri baksana, tövbe estağfirullah mevlam yağdırıyor böylelerine bebeleri!
Koca adam korunmayı bilmiyor musun tavşan gibi heryerde bi bebe Allah seni bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?