KİM HAKLI? Ne yapmalı

Bence eşini konuya etiketleyin eğer gerçekten kocasıysa ayiklasin pirincin taşını.

Ikinci aşamayı okumaya sabrım kalmadı. Suratınıza şöyle agız dolusu kusmaj istiyorum
Hadi diyelim ki bu bekar hanımı cok seviyodunuz, o zaman esiniz niye hamile kaldı bay serefsiz? Esinizin karnına cocugu leylekler koymadıysa, birine o kadar deli divaneyken nasıl baskasına dokunabiliyorsunuz?
Aileniz "yakısıklı cocuksun, olur böyle seyler" demis. KIM DEDIYSE INSALLAH BIN BETERI BASINA GELIR.
Yakısıklılıgınız bir b*ka yaramaz, siz bu leş kisilige sahip olduktan sonra.
Ay size sayacagım cok laf var da, banlanmaktan korkuyorum. Banlanmama degmezsiniz yeminle. Les kargası.

Eşi okusa bile nerden anlayacak ki kendi kocası olduğunu. Şahsen ben farketmezdim.

Valla niye korunmadin.. masalkah senin hatunlarda tavsan gibiymis ceket atmissin hamile kalmislar.. burda ne kdr cok tedavi goren insan var.. kimini varligiyla kimini yokluguyla intihan ediyor

Keşke bu herifinde babası kullansaymış bi pislik dünyaya gelmemiş olurdu
:))) Eğleniyor işte.
Ablanın canı fena sıkılmış belli.
Kazen diğer profili "es" olarak etiketlerse tiyatro o zaman perdelerini acar :))
Ya da kendi gelip "bu benim herif" derse.
Bence plan buydu zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…