- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Bu üye erkek olduğunu iddia ediyor ....
Bu sitenin yıkacağı yuvalardan bir olay gibi geldi ama hiç bir erkek bu kadar detaylı yazmaz...
İşin kötüsü eşi sitemizde üye ve bugün konuyu okudu...
Tabi üyemiz bizle dalga geçmiyor ise
cümlelerim düşük kusura bakmayın ama ortalık fena karışacak söylemedi demeyin...
Eşi okusa bile nerden anlayacak ki kendi kocası olduğunu. Şahsen ben farketmezdim.Bu üye erkek olduğunu iddia ediyor ....
Bu sitenin yıkacağı yuvalardan bir olay gibi geldi ama hiç bir erkek bu kadar detaylı yazmaz...
İşin kötüsü eşi sitemizde üye ve bugün konuyu okudu...
Tabi üyemiz bizle dalga geçmiyor ise
cümlelerim düşük kusura bakmayın ama ortalık fena karışacak söylemedi demeyin...
Koca adam korunmayı bilmiyor musun tavşan gibi heryerde bi bebe Allah seni bildiği gibi yapsın
E karısıda biliyormuş zatenBence eşini konuya etiketleyin eğer gerçekten kocasıysa ayiklasin pirincin taşını.
Keşke bu herifinde babası kullansaymış bi pislik dünyaya gelmemiş olurduPrezervatif diyorum.
Giyabinizda tüm korunmayanlara gelsin yoksa sizin kadın olduğunuz asikar.
E karısıda biliyormuş zatenkabul ediyor demek ki
:))) Eğleniyor işte.Keşke bu herifinde babası kullansaymış bi pislik dünyaya gelmemiş olurdu
Olmaz kadinlar siralarini savmislar.Durum 2-2 yani
O zaman bu kez hamile kalma sirasi esinde ansgsjs
Armutmusun nesin.
Bakalım karısıda burdaymış gelip açıklasın benim diye:))) Eğleniyor işte.
Ablanın canı fena sıkılmış belli.
Kazen diğer profili "es" olarak etiketlerse tiyatro o zaman perdelerini acar :))
Ya da kendi gelip "bu benim herif" derse.
Bence plan buydu zaten :)
Çükü kurusun! Böyle insan olamaz. Böyle pislik namussuz birisi olmamalı dünya üzerinde. Hala diyor karımı kaybetmek istemiyorum, soysuz ya cidden soysuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?