KİM HAKLI? Ne yapmalı

Yazacak çok şey var da acayip BAN yerim diye yazamıyorum.

Allah seni de metresini de ISLAH etsin.

dün günün yarısı sitedeydim nasıl kaçırmisim:110:
ama hep ben yokken oluyor böyle şeyler.
sonra sayfalarca oku oku:KK51:
habire çocuk doğurmuş iki kadın.
bu durumdan muzdarip ama ısrarla çocuk sahibi olan bir adam :mapus:
iki kadın bir adam.
bir taneside bir dakika noluyor yaa dememiş:işsiz:
varsa yoksa çocuk.yazık çocuklara.

ceza yemeyeceğimi bilsem o kadar çok şey yazıcam ki. Bunu marifetmiş gibi anlatmış bide. Korunsaydın o kadar gayrımeşhur çocuk yapana kadar? yaşam tarzınız gerçekten mide bulandırıcı! :kusmuk:

Pislik herif. Şerefsiz. Metresin de aynı bok. Bakamayacağın çocuğu ne demeye yapıyorsun? Metres alıp, ev açacak kadar işini biliyorsun da doğum kontrol yöntemlerini bilmiyor musun? Yalvarmışmış da, yeminler etmişmiş de, korkuyormuşmuş da. İnşallah cümle alem ne kadar şerefsiz, pislik, aşağılık bir insan olduğunu duyar, insan içine çıkamazsın. Gerçi yüzsüz ve yavşak olduğun için çıkarsın, benimki de laf.

Zavallı çocuklar. Hiçbiri böyle şerefsiz bir babaya sahip olmak istemezdi.

Kendisi isterse gelip yazabilir.
yazmaz tabiki az çok kk yı taniyorsa:KK51:
benim gözümde diğer ikisi kadar hatalı.
kocası okuyup burdan feyz alacak diye medet umana kadar, adamı ısrarla baba yapma çabasına girmeseydi keşke.
burdaki birçok konuda gurur gurur diye bağıran kadınlardan değildir umarım.
o doğan 4 çocuktan biri de benim.
okuyorsaniz bilin çocuğunuz hiç bir zaman sizinle gurur duyamayacak.

Merhaba,
Üye arkadaşımın eşi diye konuyu çevirdi. Arkadaşının eşi bu üyemizin cihazından konu açıyor. Adam(!) zaten laylaylom.

İnandım mı ? Hayır hepsi siteden atıldı ....

Ben daha bunları sormadan paylaşım yapan üye dün akşam üyelik iptali istemişti. Yani elle tutulur hiç bir tarafı yok.

Çık de ki dalga geçti, veya bu olayı ben yaşadım eşim bana bunları yaptı vs vs vs vs....

Konu kapanmıştır

Back
X