Kim hakli ?? O mu ? Ben mi?

Demekki gayet karşılık bekleyerek yapmış size hamileyken yaptıklarını.
Kendi adıma sırf borçlu kalmamak adına yardım kabul etmem/etmiyorum. Arkadaşlarım bana bir yapıyorsa hemen telafi etme yoluna giderim kendi adıma rahatsız olurum çünkü. Kimsenin hakkı geçsin istemem,borçlu kalmak istemem.
Komşunuza hak vermiyorum sakın yanlış anlamayın,içten gelir böyle şeyler,ısrarla olmaz.
Yapmasaydı o zaman.
Sizde elinizden geleni yapıyormuşsunuz,beğenmemek gibi bir lüksü yok zaten.
Mesafe koyun,yemek yapamayacak durumda olsa idare edin derdim ama yapıyormuş gayet.

Haklisin
Surekli yemek goturme sakin

Cani cekiyorsa kocasi disardan getirsin

Senin sorunun degil onun hamile olmasi

Ya yaparim ama zorlaniyorum.
Bebeggim var .
Ben karnim burnumdayken bile kendi ewimde yapmadigimi onda yapardim ona beni rahatsz eden tavri.
Cok yuzsuz dusuncesiz catkapi davraniyor.
kesinlikle sorunda değilsiniz
şu lafı hiç sevmem ama yapmasaymış!!!

laf söylerse kusura bakma ben evimin işine bile yetişemiyorum çocuk durmuyor
senin gibi hamilelik geçirseydim keşke gibi net konuşun

kesinlikle sorunda değilsiniz
şu lafı hiç sevmem ama yapmasaymış!!!

laf söylerse kusura bakma ben evimin işine bile yetişemiyorum çocuk durmuyor
senin gibi hamilelik geçirseydim keşke gibi net konuşun

Herseferinde soyluyorym hamileliginin rahat oldugunu cocukla zor oldugunu evimin isini filan ama sanki sey havasina burunduruyor.
Mecbursun soylediklerimi duymuyor sanki

Gene iki arada bir derede kaldım :KK53:

Bir yanım hamile yazıktır diyor(neden yazıksa??). Hamileyken kimseden bir şey istememiş, hayatı boyunca hiç aşermemiş, ha gayret doğuma gidene kadar eşekler gibi çalışmış öteki yanım da KADINDAKİ NAZA BAK BE diyor.

Aslında fikrim şu: Naz yapan insana tahammülüm yoktur. İsterse annem olsun, isterse komşum. Naz çekemem. Otursun kendi yemeğini kendi yapsın.

9 ay size yemek yapmış . Belki de Birgün hamile kalacağını bilmiyordu bile ki Karşılık beklemiş olsun . Ayrıca siz isteyin ya da istemeyin komşu komşunun külüne muhtaçtır . Yaptığınız yemeklerden ikram etmek çok mu zor ?
Bunu bir Karşılık olarak düşünmeyin . 9 ay size yardım etmiş yapabildiğiniz ölçüde yapın ne olacak .

Ne demek “benim tavsiye ettiğim doktorda hamile kaldı”
Sizin sayenizde mi hamile kaldı kadın? Ona getirmişsiniz lafı. Siz de madem iyilik yapıp doktora yönlendirdiniz, dillendirmeyin
Allah nasip etmiş, olmuş.
Hem ayrıca kadın 10 sene hamile kalamamış . Konu sahibi hamile olduğunda da Birgün bende hamile kalırsam yardım eder düşüncesiyle yardım ettiğini hiç sanmıyorum .

Herseferinde soyluyorym hamileliginin rahat oldugunu cocukla zor oldugunu evimin isini filan ama sanki sey havasina burunduruyor.
Mecbursun soylediklerimi duymuyor sanki
o zaman direk yapamam diyin
ben sana yapmıştım derse karşılıklı sözleştiğimizi sanmıyorum gibi bişey diyin
bu ne yaaa

Beni cok seven bir komsum vardi. Yemekleri de bana gore yapmaya calisirdi. Surekli kahvaltiya davet ederdi. Bi ara cok hasta olmustum baya ilgilendi sagolsun beni yalniz birakmadi.
Gel zaman git zaman bu defa o hasta oldu. Ben sana bakmistim sende bana bakacaksin dedi sakasina getirip. Sok oldum hic beklemiyordum.
Demek ki neymis; en sevgi dolusu bile karsilik beklermis. Öğrenmis oldum bende.
Ama hala sevdigim bir arkadasim

Ne saçma ya hamileliğimin ilk üç ayı felaket geçti kafamı yastıktan zor kaldırırdım mide bulantısından annemde kv deden beklemedim yemek zorda olsa kalktım yaptım sizde arada bir bir tabak yaptığınız yemekten götürüp verin ayy çok da zor yaptım çocuk durmadı yarına da peynir ekmeğe talim falan deyin anlar belki

Seni anlıyorum ama sen gene de kendinize bir şey yaptıkça ver. Nitekim hamile, canı çeker.
İnanmazdım ama ben hamile olunca televizyonda gördüğüm her şeyi canım çekti

o yuzden ben hiç sevmem başkasının ıkramını.hedıye mı aldı bırı hemen gıder bende alırım(mahçup olmamak için.asla boşvermem.)..size yaptıklarına guvenıyor.o yuzden çekınmeden oyle davranıyor buyuk ıhtımal karşılık beklıyor(her insanda vardır bence bu )..sizinde düşünüp bana hamileliğimde yardımcı oldu Allah razı olsun dıyıp en azından onun karşılığını vermelısınız..hassas bır konu zaten çocuk sahibi olmak 10 yılda az değil.ılk hamılleğini öğrendiğinizde küçük bır jest yapabılırdınız..onun için onemlı bır olay çünkü.

Back
X