Kim haklı profil resmi

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar dün eşimle tartışmıştık yazdım buraya.. bana çok ağır bir laf kullandı o kadar zoruma gitti ki anlatamam ..ben de whatssapta profil fotoğrafımız ikimizin resmiydi ..kaldırdım ..çünkü çok kızgındım..iye kaldırdın deri sana kızdığım İçin dedim..birdaha ikimizin fotoğrafını yaparsan engellerim dedi seni..ben de yaparım nolacak ki dedim::hani inat İçin söylemedim ..ve beni engelledi ..siz olsanız ne yaparsanız

çocuk musunuz arkadaşım?

abartmışsınız
yazsın
sinirli
sizde çocuk gibi cvb sana sinirlendim
çocukca cvb verenlere bende aynı tepkiyi veriyorum

başka koymak istedim cnm diyebilirdiniz, kızgın andayken sana kızdım demek ne bileyim
1 foroğrafla ceza verilmeye çalışılması tuhaf

Üff farkındayım çocukluk yaptım ama çok sinirlendim hiç öyle bir laf etmemişti bana ..o an öyle yaptım ama o da kalkıp öyle bir tepki verdi..

bu konu bile tartışma sebebi olabiliyormuş evlilikte bunu da öğrenmiş olduk

Ben engellemedim ki kendisi eğer birdaha ikimizin fotosunu bırakırsan engellerim dedi..neyse çocukça olduğunu söylerim kendisine ..ben kendi hatamı farkettiğimi ifade ederim

Yapmayın ya böyle şeyler yüzünden birbirinizi kırıp üzmeyin yıpratmayın.
Tartıştınız diye resim kaldırmak da nedir ki?

Yapmayın ya böyle şeyler yüzünden birbirinizi kırıp üzmeyin yıpratmayın.
Tartıştınız diye resim kaldırmak da nedir ki?
Ben hiçbir tartışmamızda resim kaldırmam..öyle çocukluk yapmam.. ama dün çok ağır bir kelime söyledi sinirimi öyle çıkardım ..yoksa öyle çocuksu birş değilim ..

Evlenince bunlar geçmiyor mu ya? Abartmayın resim kaldırmak nedir çocukmusunuz

Ben hiçbir tartışmamızda resim kaldırmam..öyle çocukluk yapmam.. ama dün çok ağır bir kelime söyledi sinirimi öyle çıkardım ..yoksa öyle çocuksu birş değilim ..
Nasıl oluyor biliyor musunuz, haklıyken haksız durumuna düşüp çocukça davranmış oluyorsunuz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…