Sizin bu olaydan ziyade sorunlu bir evliliğiniz var zaten, konularınıza bakınca gayet açık.Ben hiçbir tartışmamızda resim kaldırmam..öyle çocukluk yapmam.. ama dün çok ağır bir kelime söyledi sinirimi öyle çıkardım ..yoksa öyle çocuksu birş değilim ..
Evliliğim zaten sorunlu ama çok üzülüyorum artık ufacık şeylerden tartışma çıkıyor ..neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdımSizin bu olaydan ziyade sorunlu bir evliliğiniz var zaten, konularınıza bakınca gayet açık.
Siz haklı olsanız ne olacak bu durumda eşiniz hatasını anlayacak mı?
Size karşı olan davranışları değişecek mi?
Eşinizin karakteri ortada düşüncesiz, bencil bir adam, açtığınız eşimin iğrenç şakasından bıktım konusundan biliyorum.Evliliğim zaten sorunlu ama çok üzülüyorum artık ufacık şeylerden tartışma çıkıyor ..neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdım
O kadar güzel anlatmışsınız ki..umursamaz olmayı o kadar çok istiyorum ki..nasıl yapacam bilmiyorum öyle bir yapıda değilim ..bir yerde takıyorum ..Eşinizin karakteri ortada düşüncesiz, bencil bir adam, açtığınız eşimin iğrenç şakasından bıktım konusundan biliyorum.
Siz bu evliliğe devam etmek niyetindesiniz zaten hamileydiniz yanlış hatırlamıyorsam o yüzden verebileceğim tek tavsiye aldırış etmeyip böyle kabulleneceksiniz, başka yapacak birşeyiniz yok adamı değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Kendinizi ve çocuklarınızın ruh sağlığını düşünüp umursamaz olmaktan başka yapacağınız birşey yok. Sizi üzmek istemem ama fotoğraf değiştirmekle falan yola gelmez bu adam, mümkün olduğunca tartışma ortamından kaçınacaksınız.
Ben engellemedim ki ben çok kırıldım o sinirle foto kaldırmak gibi bir çocukluk yaptım o da engelledi beniEvli olup birbirini sosyal medya üzerinden engellemek
Çok çocukça hareketler yani bunlar.Ben engellemedim ki ben çok kırıldım o sinirle foto kaldırmak gibi bir çocukluk yaptım o da engelledi beni
Ne yapacağına dair tek tavsiye veren ben olmuşum, onu da kaale almamışsın.Ben ne yapayım ne diyeyim şimdi siz söyleyin? Sizinde hayatınızda illa ki çocuksu hareketleriniz olmuştır ..
Görmedim kusura bakma..üzerine düşmeyeyim diyorsun yaniBoşver, çok mu lazım whatsapp, telefonun arama özelliği, olmadı sms var. Hiç fark etmemiş gibi yap; işi düşerse kendi kaldırır engeli zaten.
Evet, kesinlikle, hiç umrunda değilmiş gibi davran, arar ya da mesaj atarsın. İşi düşerse o kendisi kaldırır engeli zaten.Görmedim kusura bakma..üzerine düşmeyeyim diyorsun yani
Peki..öyle yapayım bir deEvet, kesinlikle, hiç umrunda değilmiş gibi davran, arar ya da mesaj atarsın. İşi düşerse o kendisi kaldırır engeli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?