- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum da herkes çok güzel eleştirdi sağolsunlarSizde yani kızlar herkes saçmalamış çocukça vs şeyler yazıp durmussunuz ya kız zaten çok sinir oldum ondan yaptım onunla resmini kaldırdım demiş olabilir ne var bunda insan sinirlendiğinde eşini gözü görmek istemiyor hatta aynı karede olmak bile ...
Nasıl yani ne İçin ?Ne dedi size?
Ee bu lafı unuttunuz engele mi takıldıniz o zamanSöylenecek bir kelime değil burada kullanamam
Laf yutulacak bir laf değil ben o anlamda söylemedim dedi emin olun siz olsaydınız daha beter yapardınız herkes bana tepki göstermiş amaEe bu lafı unuttunuz engele mi takıldıniz o zaman
Kusura bakma istediği yerden istediği kadar engellesin
O lafı yedirmeden barismazdim
Tabii laf yutulabilecek bir lafsa
Verdiğiniz tepki saçmaLaf yutulacak bir laf değil ben o anlamda söylemedim dedi emin olun siz olsaydınız daha beter yapardınız herkes bana tepki göstermiş ama
Bende her tartışmada kaldiriyordum benim de esim kiziyordu artık kaldırmiyorum..kızlar dün eşimle tartışmıştık yazdım buraya.. bana çok ağır bir laf kullandı o kadar zoruma gitti ki anlatamam ..ben de whatssapta profil fotoğrafımız ikimizin resmiydi ..kaldırdım ..çünkü çok kızgındım..iye kaldırdın deri sana kızdığım İçin dedim..birdaha ikimizin fotoğrafını yaparsan engellerim dedi seni..ben de yaparım nolacak ki dedim::hani inat İçin söylemedim ..ve beni engelledi ..siz olsanız ne yaparsanız