• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı profil resmi

kızlar dün eşimle tartışmıştık yazdım buraya.. bana çok ağır bir laf kullandı o kadar zoruma gitti ki anlatamam ..ben de whatssapta profil fotoğrafımız ikimizin resmiydi ..kaldırdım ..çünkü çok kızgındım..iye kaldırdın deri sana kızdığım İçin dedim..birdaha ikimizin fotoğrafını yaparsan engellerim dedi seni..ben de yaparım nolacak ki dedim::hani inat İçin söylemedim ..ve beni engelledi ..siz olsanız ne yaparsanız

Soyledigi agir kelime whatsapptan engellemesinden daha onemli degil mi?
O lafi sindirdiniz mi de engellemeye takildiniz?

evli olduğunuza eminseniz sorun yoook.
ama bence triplere bakılırsa evli olduğunuza pek ikna olmamışsınız.
hayretlik.

Facebook hesabimda bir kac arkadas vardi sizin gibi. Kocalariyla kusunce profil fotosu degisirler (genelde ozguvenli gibi gorunen sac bas yapili makyajli bir foto) kapak fotosuna da mesaj kaygili bir foto koyarlar. Sonra surekli laf sokmali birseyler paylasip dururlar.

Barisinca da hemen kocasiyla birbirine bakismali profil ve elleriyle kalp yapmali kapak fotosu koyarlar. Sonra "kocisimle kahve keyfisi" yazip altina #bizseviyoruzki #sonsuzakadar #falanfilancayiseviyor #demekkikarisinicokseviyorsa #bizgezerizki tarzinda abuklugun sinirini zorlayan paylasimlar yaparlar.

Yani kari koca ne zaman kusmus ne zaman barismis her anlarindan haberimiz oluyor(du). Sagsunlar. Elaleme malzeme verip duruyorsunuz iste.

eve geldiğinde kapıyı da suratına çarpın kendinizi de içeriye kilitleyin.

içerik silmek yasak. ayrıca alıntılarda görülüyor zaten biteviye yani. kib ledim.

Back
X