Kim haklı şimdi ?

Öğrencilik hayatında bol bol boş vaktimiz oluyor ve sürekli yazışıp daha mıçmıç bir ilişki yaşayabiliyoruz bence iş hayatı olan insanlardan bunu beklemek çok saçma zaten bizde de o toyluk olmuyor ki açıkçası bende çalışırken bi yandan aşkım bebeğimm diye yazışmak istemem iş konsantrasyonum bozulsun diye de araşmak istemem. Eşim de çalışıyor bi sabah günaydın yazar bir de akşam eve gelirken haber verir gayet de romantiktir bu biraz iki tarafın da aynı görüşte olması ile ilgili
Akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesela o arada 5 dakikalık beni arayamaz mı

Adamı çok darlamışsınız. Okurken ben boğuldum. İkişki böyle bir şey değil. Biriyle sevgili olup sonra onu hayalinizdeki insana, hayalinizdeki ilişki modelindeki karaktere dönüştüremezseniz. Beklentileriniz uyuşmuyorsa ayrılırsınız. Rahatsız olduğunu bir konuyu uzun uzun Watsapptan konuşmak da doğru gelmiyor bana. Hiç mi yüz yüze gelmiyorsunuz? Adam işteyim diyor hala uzun uzun yazıyorsunuz.
En son 15 gün önce buluştuk buluşma teklifi bile etmiyor. Ki o buluşmayı da ben teklif etmiştim

Adam ağır yoklukta diye yorumladım yoksa çekilecek gibi değilsiniz.😁
Aslinda fikir olarak haklısınız, gün içinde insan sevgilisini bir kere olsun arar sorar ama ama dramalariniza ve darlamalariniza baya katlanıyor.😬 Ben olsam ağır konuşur, yolu verirdim sizin gibi yapan birine.
Asıl ben ona katlanıyorum. 1 gün yazmadım ve 1 gün boyunca merak edip yazmadı bile bana aynen sonra ben darlıyor oluyorum

Siz haksizsiniz adamin umrunda degilsiniz goruyorsunuz hala kurtarmaya calisiyorum iliskiyi cunki seviyorum diyorsunuz. Evli degilsiniz nisanli degilsiniz daha 4 aydir sevgilisiniz neyi kurtaracksiniz salin gitsin yenisine saglik.

Okudum gözlerim kanadı.

Acil ayrıl bu adamdan, umarım ayrılmışsındır. Umurunda bile değilsin ve seni sevmiyor o kadar net ki. Sen de hala ilgi göster ara vs demeye devam et :) kıyamam.

Bana ilgi göstermeyecek erkeği kapımdan sokmam, ki uzun uzun ilgi göster diye ses kaydı atacaksın bir de. 4 ay diyorsun, ben evliyim ve eşim ilk gün nasıl ilgiliyse bugün de öyle olmak zorunda. Yoksa katlanmam, ses kaydı bile atmam, bir harf yazmam ilgi diye.

Kaybetme korkusu olsa zaten böyle davranmazdı
Kendine o kadar güzel yalanlar soyluyosun ki... Seven adam görmek ister, görüşmek ister, 2 dk da olsa sesini duymak ister, nerdesin napiyosun bugün nasılsın merak eder. Kusura bakma etmeyen adam sevmiyodur net. Seninkininki kaybetme korkusu değil "sen de kenarda dur ama başımı agritma ben isim.dusunce sana dönerim". Daha fazla salak yerine konmayi kendine yakistiriyosan devam et

Okudum gözlerim kanadı.

Acil ayrıl bu adamdan, umarım ayrılmışsındır. Umurunda bile değilsin ve seni sevmiyor o kadar net ki. Sen de hala ilgi göster ara vs demeye devam et :) kıyamam.

Bana ilgi göstermeyecek erkeği kapımdan sokmam, ki uzun uzun ilgi göster diye ses kaydı atacaksın bir de. 4 ay diyorsun, ben evliyim ve eşim ilk gün nasıl ilgiliyse bugün de öyle olmak zorunda. Yoksa katlanmam, ses kaydı bile atmam, bir harf yazmam ilgi diye.
O ses kayıtlarını bile dinlememiştir eminim

Mesajları okuma geregi bile duymadım.
4 Aylık ilişkide bana ilgi göster demek ne kadar saçma yahu. İlgi göstermiyor, aramıyor sormuyorsa direkt ayrılın.
Doğru düzgün bir şey paylaştığınız bile yoktur.
Sevgi,ilgi dilenmeye ne gerek var?
Ben sevdiğim için çabaladım

Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
dört aylık ilişki için Leyla Mecnun değilseniz ayrıl gitsin nedir yani. Adamin ayaklarına kapanıp aglamadigin kalmış ilgi için. Ahımı alma falan da çok saçma geliyor bana biri seni senin sevdiğin kadar sevmiyorsa ne ahı istiyorsun. Adam kafana göre değil işte doğru söylüyor tanışmanın ilişkinin ilk haftaları sabaha kadar konuşulur mesajlasilir sonra yavaş yavaş rutine oturur sen fazlasını istiyorsan senin normalin bu değilse ayrıl gitsin.

Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Adam seni sevmiyo ki😒bi de 4 yıl çok uzun bir zaman. Evlilik teklifi???

Back
X