Kim Haklı Siz Söyleyin........

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
.........................

Son düzenleme:
iki güzel söze fazla kendini kaptırmışsın burcu

Anlamadım canım. Bunu şu anda üzüldüğüm için mi söylüyorsun. Yoksa o mesajı yazacak derecede olduğum için mi söylüyorsun..

Benim duyduğum iki güzel söz değildi.. Daha fazlasıydı ve başlamıştık. İleride şöyle yaparız böyle yaparız diye hep konuşan oydu. Kuzenini karşısına alıp bak abi ben burcuyla görüşüyorum bi sakınca yoktur herhalde diyen de o.... Ben gayet ağır davrandım. Hep o aradı beni hatta sitem ediyodu bana aramıyosun diye.

valla 18 gündür aramıyomuş, demek ki sana karşı bişi hisseetmiyo.. kusura bakma ama böyle, seven adam bırak 18 günü, 18 saat duymasa svdiğinin sesini, iyi mi kötü mü derdi sıkıntısı var mı bilmese çıldırır... benim aşkım günde 8 kez arar belki beni, sesini duymayı özledim diye... bu iş bitmiş adam da çekmiş gitmiş zaten...

ayrıca biraz daha net bilgi verseniz.

bu ilişki tam olarak ne zaman başladı ve ne zaman bitti? yani bu yaşanan olaylar kaç günde oldu?

ayrıca biraz daha net bilgi verseniz.

bu ilişki tam olarak ne zaman başladı ve ne zaman bitti? yani bu yaşanan olaylar kaç günde oldu?

1 hafta tel de dahi konuşmadan sadece mesajlaştık.. haftanın sonunda buluştuk.. yani 2 hafta filan görüşmüşüzdür. Tam anlamıyla bi ilişki değildi. Elimi bile tutmamıştı daha sadece 2 kere görüşmüştük. Bu yüzden duygusal değil de mantık açısından bakmış olabilir. Seven insan tabi dayanamaz arar ama bizim aramızda sevgi olamazdı zaten bu kadar kısa sürede...

Kızlarr çok duygusalım yaa... Aramak istiyorum çok. Ama o isteseydi arardı biliyorm. Pişman olmaktan korkuyorum. Bi yandan da ben pişmanım öyle bi mesaj için. Haklıyken haksız duruma düştüm. Hafiften hakaret de var mesajda... Kaç gündür bekliyorum böyle beklemek de beni deli ediyo. Daha dün o damat dediğim arkadaşla görüştük sordum. Dün görüşmüşler. Benimle ilgili bişey konuşmamışlar. Yemin ettirdim bi de. Başkası mı var dedim yok kız başkası filan.. Yani varsa da ben bilmiyorum dedi..

cocuk gibi davranmışsın
belli adam ciddi bi birliktelik arayışı içindeydi ki bu tavrından dolayı
hayal kırıklığına uğradı.
istemiyoki aramıyo az bi süre değil 18 gün

benim yazdığım "iki" sayı olarak değildi. ikiyüz olsun ikibin olsun.

çok çabuk inanmışsın ona demek istedim. değmeyecek birinin peşinde zamanını yitirme.

haksız falan değilsin. sadece biraz fevri davranmışsın. bırak o arasın,arayacaksa tabi

Ben de aramıyorum canım 18 gündür. Bi mesaj attım zaten konuşalım diye. Cevap vermedi ben de bi daha aramadım sormadım. Bi de bana sen arama ben seni arayana kadar sinirliyim kalbini kırmak istemiyorum demişti. Nasıl sinirmiş 20 gün oldu. Etrafımdaki herkes diyo peşinden koştu seni allaı pulladı şimdi ne oldu diye.. Bi yandan da daha başmadfan bitmesi beni üzdü. Belki güzel olacaktı.

cocuk gibi davranmışsın
belli adam ciddi bi birliktelik arayışı içindeydi ki bu tavrından dolayı
hayal kırıklığına uğradı.
istemiyoki aramıyo az bi süre değil 18 gün

Evet canım. Çocuk gibi oldum aynı.. Haklıyekn haksız duruma düştüm resmen. Bazen diyorum şimdi acaba o kadar mı kötüydü mesaj diye. Yanılmışım yanılmış yazmışsın bi de demişti bana tel.de...hayır yani kapatırken de öpüyorum filan. Adam gibi deseydi de veda etseydik

için rahat etsin istiyosan son kez konuşmayı dene
özür dile. belirsizliği sona erdir.
böyle için içini yer durur

dengesiz bi erkege benziyor cnmmm..boşver 18 gündür aramadıysa sen hiç tınlama..

Anladım canım senin ne demek istediğini. Ama inanmayacak gibi değildi. Aslına bakarsan inanıp da bişey yapmadım. Her kadın gibi benim de hoşuma gitti.

Bazen diyorum belki de benim aramamı bekliyo. Ama bana ben arayana kadar arama demişti.. Off... arayıp ne oldu yani bi mesajla mı böyle oldun en azından benim vicdanımla oynamak yerine çıkıp dürüstçe istemiyorum diyebilirdin ne diye beni suçluyosun demek istiyorum.. bazenn... demeyeyim dimi

için rahat etsin istiyosan son kez konuşmayı dene
özür dile. belirsizliği sona erdir.
böyle için içini yer durur

Evet aynen öyle.. İçim içimi yiyip duruyo resmennnn..
Neden böyle oldu. Ben gerçekten haksızmıydım. Sonuçta çok yeniydi ve o mesaj da yüzgöz olunmaya çok meyilli bi mesajdı
Çok bocalıyorummm...Çokkkk.......

Arasam mıı aramasam mııı...

burcu
eger ararsan bundan sonra iliskiniz surse bile surekli sen onun pesinde kosuyor gibi olacaksin
eger ki o seni ararsa iliskiyi istedigin gibi yonlendirme imkanina sahip olursun..
secim senin,, boyle seyler cok belirleyici davranislar oluyor.. sen gerekli adimi atmissin zamaninda ki aradan bu kadar zaman gecmis bence ariyip da gurunu oksama adamin derim..

konuda sıkça iltifatlardan bahsettğin için öyle yazmıştım

o bu konuyu bu kadar dert etse idi arardı. arama demiş. arama bekle. en güzeli.

ara gitsin bence..
ama sonuç değişir mi bilmem..
ya da değişse bile seni 18 gündür aramamış bi adam ne kadar tatmin eder

Doğru diyosun canım. Beni en çok düşündüren de o zaten.
Ben aradıktan sonra olurda aramızda bişeyler olursa bu sefer ezik olucam ben... Hep benden beklicek bişeyleri. Kıymetim kalmicak... En iyisi aramamak aslında. Ama taş olsa çatlardı...

Ya içim şu açıdan rahat değil. Ben şunun derdindeyim.
Bu kadar büyütülcek bişey mi o mesajım...
Sonrasında gönlünü de almaya çalıştım.. Tamam kızarsın filan ama..
Kendimi suçlamak istemiyorum. Çünkü eğer kendimi suçlarsam biliyorum ki dayanamam ararım ben...

konuda sıkça iltifatlardan bahsettğin için öyle yazmıştım

o bu konuyu bu kadar dert etse idi arardı. arama demiş. arama bekle. en güzeli.

doğru diyosun.. en güzeli beklemek ama işte insan bööyle suçlanıncaolmadık şeyler düşünebiliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…