Kim Haklı Siz Söyleyin........

ara gitsin bence..
ama sonuç değişir mi bilmem..
ya da değişse bile seni 18 gündür aramamış bi adam ne kadar tatmin eder

valla değişeceği varsa bile bi tarafları kalkar iyice kendisini naza çeker diye korkuyorum.. Öyle bi ilişkin de arkası gelmez zatennn dimii...

Kızlarr..
Sizce benim o mesajım o kadar mı kötü..
Aynen yazdım buraya..
O kadar sinirlenecek bişey mi..
Tamam hakaret içerikli tamma yeni tanışmıştık ama kendimi suçlu hissetmek istemiyorum daha fazla. 18 gündür unutulmayacak gibi de değildir herhalde dimi

valla değişeceği varsa bile bi tarafları kalkar iyice kendisini naza çeker diye korkuyorum.. Öyle bi ilişkin de arkası gelmez zatennn dimii...

e yani öyle bi ihtimal de var
sen bi düşün bu kadar kendini ağırdan satan bi adamla yapabilcen mi
hep idare edip suyuna gitmen lazım
bence kısmet değilmiş de geç..

bence kesinlikle bişey yok o mesajda burcu.
ne siniriymiş öyle bu kadar zamandır. sen haklı olup atmışsın o mesajı, boşver arkadaşım hiç düşünme bile aramada kesinlikle.:teselli: arayacağı varsa o arar zaten
. kötükedihüso

maşallahta 18 günde hala siniri geçmemiş aramadığına göre.ama sizde de suç var gün içerisinde çok fazla arayıp mesaj cekmişiniz erkeklere nedense fazla üstlerine gidilmesinden nefret ediyolar.sorunun sizin çok aramanızda olduğunu asla söylemiyorum sizin hatanız o.erkek arkadaşınızda dengesiz galiba 18 gün çıt çıkmamış.boşverin ya hayatınıza kaldığınız yerden devam edin

askere gitmeden önce "olmaz o zaman" diyerek cevabını vermiş aslında sana, demek ki fikirler değişmiyor. sen üstüne düştükçe de kendini nimetten saymış, ben aradım ben mesaj attım yazmışsın genelde dikkat ettim de...

sonra geri çekilmiş, çünkü seni elde edebileceğini anlamış, sen o mesajı yazınca da kendine gelmiş ve oyununu anladığın için kendine gelmiş. sonra da bakmış her şey gene aynı, yani sen ilgiye ve ilişki için istekli olmaya devam ediyorsun, tekrar rahatlamış, bırakmış.

şimdi onun elde edebildiği kızlar listesindesin. keşke o mesajdan sonra seni aradığında cevap bile vermeseydin. ki şu an yazdığım mesaj sert miydi, arasam mı diye düşünmen çok saçma geldi bana. :umursamaz:

vallah burcu bende olsam aynisini yauardim kendinde suc arama suclu olan varsa o da o salak erkek..yani cok sacmalamis demeki umursamio seniiii ...belkide baskasi var..ilgisiz yani bence bosver düsünme artik onu degmez

En son gece mesaj attığınızda mesajınız yarım saat sonra ona ulaşıyor.
Çok mu zor birşey müsait değilse bile o an 2 satır cevap yazmış olmak.
Sonra aradım telefonu kapalıydı diyorsunuz.
Sabah aradığınızda da telefonu açık ve seni meşgule düşürüyor.
Hadi gece şarjı falan bitti desem, eee sabah telefonu açık işte, istese o zaman bir mesaj atabilir.
Aradan 20 gün geçiyor ne arıyor ne soruyor.
Ben sana %90 olan senaryoyu söyleyeyim.
O facebooktan görüşmeye başladığınız dönemde bunun görüştüğü ve tavlamaya çalıştığı, belki peşinden koştuğu başka birisi daha vardır. Ama henüz istediği evet cevabını alamamıştır. O sırada tesadüf hiç akılda yokken sende ortaya çıkmışsındır. Diğer taraftan net cevap henüz gelmediği için senin de gönlünü hoş tutmuştur.
Sonra diğer taraftan olumlu net yanıt gelince şu an içinde olduğunuz durum oluşmuştur..

Ayrıca sen kendini neden suçluyorsun hiç anlamadım.
O gece telinin neden kapalı olduğu, veya sana neden geri dönmediği konusunda birşey söyledimi. İlk önce bunu bi açıklasın bakalım....

Yazdıklarım üzücü biliyorum ama ben sana %sini de söyledim. Büyük ihtimalle sebep böyle birşey. Değilse de günahı boynuma artık ne yapalım.....

öyle anlayıp dinlemeden msj attın diye hakkında yanlış düşünmüş kızmış olabilir...
ama bu kadar zaman aramaması için de bi sebep yok ki...
ciddi bişey düşünüyo olsa bi anlık sinirle yapmış der unuturdu...
aranızda bişey olmamış gibi hiç arayıp sormaması çok ayıp bence...
senin kendini affettirmene bile imkan vermemiş...
büyük ihtimalle başka biri var o yuzden geri dönmüyo size...

Saolasın ya.. Ben de bazen an oluyo kendimi suçluyorum mesaj için...
O aramyı azaltana kadar ben onu hiç aramıyodum doğru düzgün ama insan hep böyle olur ya ilgiyi görür ilgi azalınca da o düşer bu sefer...
Bunca zaman aramayan bundan sonra da aramaz zaten.
Önemli olan herşeyi benim üstüme yıkıp gidip kendimi kötü hissettirmesi. Ama saolun ki hak veriyosunuz bana..

Evet saçma canım ama suçlanınca insan düşünmeden edemiyo. Acaba gerçekten bu kadar mı kırdım diye...

Buluşmamızda süekli bana ilişkide nasıl olurum konularıyla ilgili sorular sordu...
Kıskançmısın. Ben çok sahiplenirim mesela.. Bak seni alırım aniden bi açmışsım gözünü istanbuldayız filann.. Çok üstüme düştü çookk. Eve bırakmak için bi yerden çıkıp başka bi dayanamayıp başka bi yere götürdü beni bırakamadı.. Doyamadım dedi.. O kadar iyiyken böyle dengesizleşmesi... İkizler burcu bunun da etkisi olabilir sanırım

vallah burcu bende olsam aynisini yauardim kendinde suc arama suclu olan varsa o da o salak erkek..yani cok sacmalamis demeki umursamio seniiii ...belkide baskasi var..ilgisiz yani bence bosver düsünme artik onu degmez

Saol canımmm.. Dimi saçma.. Pislik yaa.. Madem bitti görüşmicez. Ne ben seni arayana kadar arama kalbini kırmak istemiyorum filan diyosun. Bi de telefonu kapatırken öpüyorum filan. Adam gibi söyle ben bu kadar fevri davrananan biriyle olamam diye..
Çok sinirli olduğunu söylemişti. Ben de duymuştum zaten... Aşırı sinirliymiş.. Ama o anda sevdiklerine zarar vermezmiş kırmamak için geri çekilirmiş hırsını başka şeylerden çıkarırmış.. Kendini bana böyle anlatmıştı

CAnım açıklamayı yaptı.. Ben o mesajı çektikten sonra aradı. Soruyomusun noldu diye dedi. Telefonum gitti kapalıydı dün günboyu dedi. Ben de bi gün önce gece mesaj yazmıştım dedim. O da ondan sonra gitti işte. Dün de gün boyu kapalıydı dedi. Sonra ne oldu diye sormadım... Sabah ben aradığımda da müsait değilmişti. İşi bitince arayacmıştı ama beklememiş hemen mesaj atmışım. Bi de bana kızıyosun önyargılısın diye dedi bana.

Kuzenine sordum dün. Başka birisi filan yok dedi. Yani benim bildiğim yok dedi ki onlar kardeş gibi büyümüşler. Yemin ettirdim doğmamış çocuğunun üstüne

Teşekkür ederim yorumun için...
gönlünü almayada çalıştım ama izin vermedi işte. Demekki bahane olmuş bu mesajım demekten başka çarem kalmadı sizin de yorumlarınızı okuyunca..

Olur da aynı ortamda karşılaşırsak bi gün ki o kuzeniyle çok iyi e ben de kuzeninin karısıyla ve kendisiyle de iyiyim... Olur da karşılaşırsak en doğrusu yüzüne bile bakmamak... Bi veda etmeden giderse eğer selamı haketmemiş olur dimi???

1 yıl önce ayrıldığım kalp yarasını yeni yeni unutmuştummm..
Onu o düğünde gördüğüm zaman acım yeni sayılırdı ama ondan o kadar hoşlanmıştım ki eğer onunla olursa ben acımı da o geçmiş ilişkimi de siler atarım diyordumm..
9-10 ay sonra oldu.. Çok mutlu oldum.. Ama yeni onardığım kalbim bu kadar adice yenilgiyi sindiremedi... Sindiremiyorum...

bu kadar mazoşist olma,bu adam daha ilişkiye başlamadan asıl yüzünü göstermiş,allah korusun okuyoruz hergün ne biçim erkekler var,ilerde sevgili olsaydınız yada işler ciddiye binseydide gerçek yüzünü görseydin çok zarar görürdün.şimdiden bitmesi iyi olmuş.

ha çok içinde kaldıysa,facebookta ona ilişkin olduğunu düşündürecek sözler yazarsın mutluyum hayat güzel tarzı...belki vereceği tepki varsa o an verir,belkide sana ayıp olur diye ilişkisini saklamıştır senin hareketlerinden cesaret alıp sana belli eder

tamam ama sinir 18 gün gecmez hem sen yanlis bisi yapmadin..cok apartmis bene bahane bulioo...erkek degil erkek olsa sana dobra dobra yüzüne söler söle söle..ama kacior bahane benceeee

Kimi erkekler tanışıp görüşene kadar aşıkmış gibi davranır. Kızı iyice tanıyıp analiz ettikten sonra da hevesleri kaçar sizin aranızdaki gizem de zaten iki görüşmede bitmiş, o da sizi tanıyıp amacına ulaşmış... Dediğim gibi kimi zaman bu karakter meselesi halini alabiliyor o yüzden kendinizde suç aramayın. Zaten onu Faceye ekleyen buluştuktan sonra arayan da hep siz olmuşsunuz. Keşke emin olmadan onu hiç arayan siz olmasaydınız. Sizi elde ettiğini farkettikten sonra sessizce çekip gitmiş...

havaya girmis,bitirmek istedigini soyleyemeyen klasik bir erkek tipi..
bastan sahiplenici davranmissin..keske ondan bekleseydin biseyleri..sana kendini sevdirmeye falan calisaydi..sen kendini cok belli etmissin..bazi erkekler boyle kacan kizlardan hoslanir..hep mantikli bi bahane bulacaksin az goruseceksin,seni hep merak edecek aramak isteyecek.mesajinda bisey yok.ama sen uzerine dustukce kasmis..
birde seni tum gun aramamis bahane bulmus sende hemen kabullenmis tamam demissin..istese disaridan arardi,olmadi evden yada arkadasindan merak etme diye..ben sinirim gecince ararim sen arama demek rahatsiz edilmek istemiyorum bi isler ceviriyorum diye bisey algilarim ben..bu laftan sonra da tamam optum demem..gule gule derim..ne saniyor kendini bulunmaz hint kumasi mi?
bosver arama..merak bile etme.degmez

tamam ama sinir 18 gün gecmez hem sen yanlis bisi yapmadin..cok apartmis bene bahane bulioo...erkek degil erkek olsa sana dobra dobra yüzüne söler söle söle..ama kacior bahane benceeee

Ben de ona kızıyorum adam gibi söyleseydii.. Sonuçta ben onun ailesinden herkesi tanıyorum.. Herkes de beni.. Ayıp bişey. Adam gibi söyleseydi başım gözüm üstüne der çeker giderdim.. Sanki sen bi dur cepte de belki bigün dönerim havası vermeye çalışıyo gibi...

Canım yanlış anlaşılmış... Ben onu face de eklemeden önce bana yazan oydu ben de ekledim sonra birebir yazışmaya başladık bigün. Numaramı filan aldı. Sonra hep mesaj hep mesajjj.. Ben onu aramıyodum hiç Hatta o kızıyodu bana sen beni istemiyosun beni hiç aramıyosun diye. Hatta bilerek yaptım bi tarafı kalkamasın biraz koşsun diye.. Hergün mesaj atıp, her gece arardı en az yarım saat konuşurdukk... O aramadığı dönemde de ben onu 2 kere aradım ikisinde de tlf.nu kapalıydı... ıhaleyi kaybettiğinin ertesi günü ve sonraki gündü.. Belki de ona morali bozulmuştur diye düşündüm de...En zon baktım tlf.nu gece de kapalı ertesi sabah 2.kez aradım.. Yani evet aradığmdan bahsettim ama aslında o kadar fazla değil... Hatta etrafımdaki insanların yorumu da bu kadar koştu peşinden seni tavlamak için uğraştı şimdi bu yaptığı ne diye...

Ya böyle anlaşılmasına üzüldüm.. Ben hiç onu sahiplenici davranmadım o öyle davrandı. Ve onun bu davranışına rağmen ben seviyeli durdum ona.. Hatta buluşalım dediğin de bana, bi bahane uydurdum ertesi güne erteledim... 2 gün sonrasında işim var deyip benim işyerime gelip beni aldı... Gerçekten işi varmıydı bu tarafta şüpheliyim. Çünkü ortağıyla gidiyordu işlerini halletmeye...
Evet mesajımdan sonra uydurduğu bahaneye inanarak hata yaptım. Belki kendimi suçlu hissedip tekrar aramsaydım şimdiye aramıştı da...

Çok iyi oldu sizlerle paylaştığım... Rahatladım haklı oduğumu görünce...vereliniortak

Son düzenleme:

Evet annem filan da öyle diyo hep.. Allah ın sevgili kulusun ki belki de baştan üzüldün diye..

Face de yeni resimler ekledim çok güzel... Yazıyorum zaten yazı da duvarıma.. Ama 1 haftadır filan girmiyo. Önceden sık sık giriyodu..

Ha bu arada bu olaydan sonraki gün face ine şunu yazmıştı...

Aşk artık senin neyine.
En sevdiğin bile el oldu sonunda,
En iyisi bundan böyle kimseyi sevme.
Efkar basar geceleri,Yazılmışsa alnıma yaşarım düşeni payıma.
Sen yanımda olmasanda,
Bir kadehte sana içerim

Bu bi slow şarkı sözü...

canim o zaman elektriginiz tutmamis olabilir..bu tarz erkekleri hic sevmiyorum.insan olmadi falan der..bitirirr.hic dusunme..herseyin hayirlisi..balik bastan kokmus..

bana bi de açıkçası sanki birinin gazına gelmiş de senle vakit geçirmiş gibi geliyor.. umarım yanılırım ama..

canim o zaman elektriginiz tutmamis olabilir..bu tarz erkekleri hic sevmiyorum.insan olmadi falan der..bitirirr.hic dusunme..herseyin hayirlisi..balik bastan kokmus..

Offf.. Öyle valla... İlk görüşmemizde anlaşılması lazımdı elektrik meselesi. Uzatmamalıydı...
Neyse yapacak bişeyim yok artıkkk...
Zaten aramaz 20 gündür aramayan adamm..
Ben kendimi haksız görmeyeyim de o yeter...

Tabi bende vicdan var ki beni suçluyoo...
Erkeklik tek bi organla olmuyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…