bana bi de açıkçası sanki birinin gazına gelmiş de senle vakit geçirmiş gibi geliyor.. umarım yanılırım ama..
Umarım canım ama ben öyle hissetimiyorum pek.
Çünkü düğünde hep peşimdeydi gözleri beni arıyodu jestler yaptı.
Zaten evlenen arkadaşlarım balayındayken iki kere aramış ikincisi de artık numaramı istemişti..
Onlar da dur bi biz gelelim konuşalım demişler vermemişlerdi. 1 ay sonra görüştüklerinde siz bana burcunun numarasını niye vermediniz demiş....
Ya hani böyle alıp gökdelenin tepesini çıkarırlar sen tam çok mutluyken birden yere atarlar ya onu yaptı işte bana bu kısa zamanda..Ayp bişey yaaa... Çok kızgınım ona...
Şeytan diyo yaz facebook tan bi mesaj filann..
İnsan adam gibi derdini söyler ne bu yaptığın filan....
Ettiğinin yanına kalmasına, böyle elim kolum bağlı sanki ortada bırakılmış gibi hissetmekten nefret ediyorum..
canımkusura bakmada sen bu kişiye kendini baya bi kaptırmışsın.o güzel sözlerle seni kendine bağlamış bu belli.ama yaptıgı çok ayıp ve dengesizlik neden ümit verip sonra ortadan kayboluyo.bak bölelerinden ne sevgili olur nede eş.insan hoşlanıp seviyorsa kızgınlıgı 20 gün degil bi kaç saat sürer ve gider gönlünü alır.sevgi böyledir.bununkisi tamamen kendini bulunmaz hint kumaşı sanması.sende okadar suçlu degilsin abartan kendisi olmuş.bence ilişkini kes seni sevebilecek degerini bilen biri oldumu ozaman anlarsın keşke bukadar üzülüp kendimi hırpalamasaydım diye.arama bence artık onu unut derim.o sana senin kadar deger vermemiş kusura bakma.sana deger veren bukadar seni yıpratmazdı.gizemli bi kişiligi var anlaşılan uzak dur boşver.kendini daha fazla baglatma...opuyorumnanaktan
Sen biraz aceleci davranmış olabilirsin başta, ama 18 gün seni aramayacağı kadar da değil yani...
Hele ki çok baştasınız daha, Sende ciddi anlamda hoşlanmışsa bu çok uzun bir süre bence...
Bence kesinlikle üsteleme.. iyice geri çeker kendini.. Zamana bırak canım, ama oturup aramasını bekleyerek değil.. sen hayatına devam et, ararsa ne ala..
Çektiğin mesajda kendini haksız görme cok haklısın
1 gün aramıyan adam ardından meşgule atabiliyorsa
bi sorun var kusura bakma diye bir mesaj atabilirdi. mesaj yazma özürlüsüde değil alsanaalsanasmile
18 gün aramıyan adamdan hala umut bekleme derim
insan arada bi kendini hatırlatıcı kısada olsa bi mesaj cekebilirdi
ve senle ciddi anlamda bişiler düşünseydi bu şekilde davranmazdı
aksine seni kazanmak için zamanlar yaratırdı...
bu denli ben seni aarım diyip uzun süre aramaması hayli halamet değil
başka adaylarına bak boşver bunu, aradıgındada pardon kimsiniz desempatiksalakcinni
Saol canım... ohaoldumsmile
Kendini bişey sanıyo evet..
:sinifsinif:
Bağlanmak belki evet.. Ama üzülüyorum da bu duruma..Bunu hakedecek bişey yapmadım ben. Canımı neden acıtıyo.. Sanırım mesajımdaki gibi gerçekten beni hafife aldığı için böyle yaptı...:tomato:
tabiki haketmedin.düşünsene evlendinizi daha şimdiden bu şekilde yapıyorsa bu evlenince agrasif tavırlarda aramamazlık ederse huzurunuz bozulur günlerini boşa huzursuz etme.tek erkek o degil.illaki seni sevicek deger vericek biri çıkar karşına.seni kaybetmek istemesse zaten sürekli seni arar.böle bekletmezdiseni kazanmak için herşeyi yapardı emin ol.ama 20 gündür aramıyan kişide ben bu ışıgı göremedim kusura bakma canım.üzme kendini aklından çıkarmaya bak bence:teselli:içinde raht olsun hiçte acı çekme.kendisi takmıyrs sen hiç takma:1hug:
Bu saatten sonra araması tuhaf olur zaten...senağlama
Ama en iyisi o olur ararsa tanıyamadım pardon derim.
:hulya:
Keşke arasa da en azından o zevki tattırsa banaakannehir
tam sopalık ama haaa
hem umit ver bi kaç gün sonrada ben cok sinirliyim ben seni ararım
lunaparkta salıncagına bindinde ondanmı? kapris yapıyo napıyo:mymeka:
aman erkek işte napcan biz gibi ince düşünceli değiller
düşünseler zaten kazık kadar yaşıyla cocuklaşmaz
bide anlıyamadım cektigin mesajda ona küfür mü? ettinde sinirliyim şuan
alla alla :mymeka:
senin aramadıgında bu kız nasıldı hödükk:mymeka::mymeka:
feministlik damarım tuttu gine:roflol::roflol:
Evlat Acısı Gibi ;İçinde Kalacağım..
Yalan'sın Sende Herkes Gibi...
(Gel)ecekmiş-(Gel)ebilirmiş-(Gel)micek
Benden İyisini Buldugnda Çık Karşıma
O Zaman Belki Bükersin Boynumu Ben Aslında Sana Hiç
Oynamadım En Tehlikeli Oynumu
Haklısın canım.. Gerçekten isteseydi şimdiye arardı. Demek ki oyun oynamış benimle...
Off ama böyle düşününce de çok sinirleniyorum ve ona bu içimdekiler söylemek istiyorum..
Ettiği yanına kalmasın istiyorum, ama benim de sessizliğimi bozmamam lazım...
Üzüldüm gerçekten keşke hiç gelmseydi de o düğünde görüp hoşlandığım adam olarak kalsaydı içimde..
En azından böyle bişey yazsam olur mu face den sizceee...
Keşke hayatıma böyle gireceğine o düğünde tanıdığım hoşlandığım adam olarak kalsaydın ....
diye...
Valla insan böylelerini göre göre feministliğe kayıyo...
Yanılmışm yanılmışım filan yazmıştım yaa. onlara sinirlenmişti... Bi de bana önyargılısın diyosun yanılmışım yanılmış filan dedi sustu...
eyvahedigeldismile çatlayacağım sinirimden yawwww....
Siz yazdıkça iyice doldum sempatiksalakcinni
bence yazma.demkki beni çok düşünmüş önemsiyor der boşver.busefer iyice havalra girer o yakınınada hiç sorma napıyor diye çünkü belki ona söleyebilir.kısacası onu aklından çıkar.yoksa herzaman ilgiyi aranmayı senden bekler.faceyede ileride biri çıkar karşına onunla resimlerini koydunu farzet bu kişi senin yazdıgın o msjı senin huzurun bozulsun diye işte bana böle msj atmıştın diye yazmıcagı nemalum.sen onu öle çatlatabilirsin anca.mutluluk resimlerini koyarak.yada facenden silerek önemseme onu.bi söz vardır kaçan kovalanır diye.boşver hayırlısını iste allahtan
doğrulamıştı işte o söyledigini
haklı cıkarmış seni haksız cıkarmaya calışırken:umursamaz:
bende sinir olurum bu tarz şeye
ortada bir şey yok
arama etme eyleme ne bu belirsizlik
onu kızdırırsın bi hata yaparsın hatasını anlasın diye aramaz mesaj cekmezsin
amenna oda yok
ERKEK MILLETI: 1gün; merhaba, 2gün; canim feda, 3gün; dudak dudaga, 4gün; isim var kusura bakma, 5gün; hadi kizim ELVEDA
:roflol::roflol:
Karşılaştığım her hayal kırıklığının beni üzmesine izin verseydim şu an yerimde sayıyor olurdum...
yaz anam yaz
Eett canım ya. Nefret ediyorum dengesiz insanlardan.
Ben ne kadar tutarlıysam karşımdaki o kadar tutarsız davranıyo.
Bu da beni deli ediyo.
Ben de dayanamayıp böyle açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü..
Sonra suçlu ben oluyorum. Haklıyekn haksız duruma düşürüyo böyleleri insanı..
Zaten erkeklerin birinci kuralı suçluyken karşısındakini suçlayacak bişey bularak su üstüne çıkarlar...
Tüm tanıdığım erkekler kendini paklamasını iyi bilir...
Ama kızlar bi hata yaptı mı da özür dilerim cart curtt...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ohh süpersin sen yaaa..
Ben bunların hepsi not alıyorum sırasıyla yazıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yaşasın..istediğim tarzda sözler bunlar.. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?