• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim hakli sizce???

ilginc Kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2.834
9.781
158
Arkadaslar actigim konuda hikayemi anlatmistim.Annem bana kizarak taviz vermedigimi ve kimseyi begenmedigimi soyluyor.Erkegin beni sevmesi yeterliymis.Gorucu usulu evlendiginden beni anladigini dusunmuyorum.Ise giremedim ona da yuk oluyorum hakli mi diyorum evlat sansim yok diyor sizce de hakli mi????Bir sey yapamamak beni cok uzuyor o kadar emek verdim meslek icin calistim olmadi.

Son düzenleme:
Anneniz size zarar veriyor enerjinizi emiyor
Bunaa izin vermeyin
Evleneceğiniz zamana ancak siz karar verirsiniz
Psikolojisi iyi değil annenin ben bile buradan görüyorum

ordan ne gordun bana da anlat
ben konuyu anlamadim
Bi bakarmısın nick fotoğraf ve açtığı konuların çaresizliğine bu çocuk üniversite mezunu bir anne evladını bu hale getirir mi
Önceki konusu gene annesi ile ilgili anne ağır bir tranva sebebi
Bir defa evladına yük olduğunu hissettiriyor

Universite mezunuyum uzun zamandir ise giremedim.Etraftaki insanlarda surekli soruyor isi olan veya evli olanlar ovunce bana patliyor.Taviz vermedigimi soyluyor kendi yillar once oyle yapmis cunku.

Bi bakarmısın nick fotoğraf ve açtığı konuların çaresizliğine bu çocuk üniversite mezunu bir anne evladını bu hale getirir mi
Önceki konusu gene annesi ile ilgili anne ağır bir tranva sebebi
Bir defa evladına yük olduğunu hissettiriyor
okudum , keske ureme yetisi olan her kadin dogurmasa
konu sahibi insallah tez zamanda is bulur kurtulursunuz ne diyim

Universite mezunuyum uzun zamandir ise giremedim.Etraftaki insanlarda surekli soruyor isi olan veya evli olanlar ovunce bana patliyor.Taviz vermedigimi soyluyor kendi yillar once oyle yapmis cunku.
vermeyin taviz
hayatiniza bakin
yanliz 4 sene uzun bir zaman , bolumunuz nedir? cok mu kisitli is imkanina sahip ?

vermeyin taviz
hayatiniza bakin
yanliz 4 sene uzun bir zaman , bolumunuz nedir? cok mu kisitli is imkanina sahip ?
Aslinda iyi bir bolum ama torpil donuyor su anda issizlik hat safhada saglikcilar bile ise giremiyor.Sans lazim o da bende yok.
Alanim disinda ne islere basvurdum olmadi.Bekar olunca farkli gozle bakiyorlar
Erkek olsam belki calisiyor olurdum.

Aslinda iyi bir bolum ama torpil donuyor su anda issizlik hat safhada saglikcilar bile ise giremiyor.Sans lazim o da bende yok.
Alanim disinda ne islere basvurdum olmadi.Bekar olunca farkli gozle bakiyorlar
Erkek olsam belki calisiyor olurdum.
erkeklerin yogun oldugu bir sektor mu?
bolumu bilmeyince yorum da yapamadim
insallah kisa surede is bulursunuz

Canim bana da herkes evlen diyor ama ben etrafımda görüyorum bir kaç kişi hariç,evlenince kimsenin başı goge ermiyor. Anneme burada ki, Bdv okut herhalde bu konular yeter li olur... Sevmeden de asla evlenme canım.

Canim bana da herkes evlen diyor ama ben etrafımda görüyorum bir kaç kişi hariç,evlenince kimsenin başı goge ermiyor. Anneme burada ki, Bdv okut herhalde bu konular yeter li olur... Sevmeden de asla evlenme canım.
Issizlikle yalnizlik birlesince kotu oldum ara sira sacma sapan dusunuyorum.Soylediklerin de haklisin canim.Ise girsem evliligi hic dusunmezdim ama insan kurtulmak ve yaninda destekci biri olsun istiyor.

İş güç bisekilde olur ama sevmedigin birisi ile sirf seni sevdigi icin yada maddi durumu iyi vs sebeple evlenmek zerre akıl işi olmadığı gibi mutlu falanda olmazsin. arti bencilliktir, ustunede onun sevgisini maddiyatini somurecegin icin bu parazitliktir.
Yani hakli olan sizsiniz.
Once is bulun, olmadi baska illere falan dahi bakin, sonra illaki seveceginiz biriside cikar.

Back
X