Mekanın adında da pub geçiyor dil alışkanlığı ısrarla yazmak gibi bi çaba göstermedim.Türkçe olması gereken bir kelimeyi neden ısrarla İngilizce telaffuz ettin anlamadım. Pub Pub Pub. Konuya odaklanamadım okurken bu kelime yüzünden.
Bildiğin bar yani orası. Alkol almayabilirsin bunu abes bulmadım. Ama sevgilinin seni denemesi tuhaf geldi.
Ayrıca alkollü bir mekana sırf arkadaşların çağırıyor diye gitmen muhtemelen etrafa içiyor algısı yaratmıştır.
İkiniz de eşit kusurlu göründünüz gözüme.
Sevgilinin o yüzden kafasında alkollü mekana gidip nasıl alkol almıyor diye bir soru oluşmuş. Ama bunu direk sormak yerine seni denemesi yanlış. Ve böyle bir durumda ona misilleme yapar gibi ben de alkol alıcam moduna girmen yanlış.Mekanın adında da pub geçiyor dil alışkanlığı ısrarla yazmak gibi bi çaba göstermedim.
Arkadaş çevremin yüzde yüzü alkol alıyor ve dolayısıyla bara gitmek istiyor pub dediğim yüksek müzikli bir ortam değil cafe gibi canlı müzik oluyor bazen de.
Ben konudan pek bir şey anlamadım. Sevgiliniz sizin bara gitmenize mi karşı? Siz mi onun gitmesine karsisiniz? Alkole mi karsisiniz? Kendisi sizin mi alkol almanıza karşı? Beynim döndü okurken.
Evet ben de yanlış yaptım farkındayım. Ama söyleyiş tarzı dalga geçer gibi olunca ben de öyle söyledim.Sevgilinin o yüzden kafasında alkollü mekana gidip nasıl alkol almıyor diye bir soru oluşmuş. Ama bunu direk sormak yerine seni denemesi yanlış. Ve böyle bir durumda ona misilleme yapar gibi ben de alkol alıcam moduna girmen yanlış.
İkinizde de iletişim problemi olmuş. Direk konuşmak yerine deneme yoluna gitmişsiniz.
Böyle durumlarda misilleme yapar gibi olma. Kendi şikayet ettiğimiz şeyi karşımızdakine yaparsak ondan daha iyi olamayız ki. Ve gelecek sefer birşeyden rahatsız olduğunda bunu direkt olarak ifade et.Evet ben de yanlış yaptım farkındayım. Ama söyleyiş tarzı dalga geçer gibi olunca ben de öyle söyledim.
Sizi saygıya davet ediyorumHala mı bu mal-oğlu-mal herif
Evet öyle oldu gerçektenNe gereksiz bi yarış olmuş bu
yaş kaç? 15 filan mıSizi saygıya davet ediyorum
Yanlış kişiye sordunuz herhalde hakaret eden ben değilim.yaş kaç? 15 filan mı
hayır size sordum konunuz çok çocukçaYanlış kişiye sordunuz herhalde hakaret eden ben değilim.
Hımm konu için dediniz evet öyle arada yaşı büyük insanlarda da böyle tartışmalar olabiliyor bence.hayır size sordum konunuz çok çocukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?