Kim haklı sizce..

Yorgunum demişya bence alınmayın. Alışkanlık yapmaz diye düşünüyorum. Bence böyle bi sebepten ne kendini nede onu üz:KK15:
3 yıllık ilişkide bir arpa boy ilerlememişsiniz ama.. Yatarken aramadı diye mi bu tripler tavırlar ? Gün içinde hiç mi mesajlaşmıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sonunuz hiç iyi olmaz. Sizden sıkılır erkek arkadaşınız.
Tamamen haksızsın:duduk:
Lindacim ayıptır sorması 3 yıldır her gece ne konuşmayı bekliyorsun :) önemli olan konusmanin sayısı degil kalitesi. Eminim gün icinde whatsapptan falan birbirinize komiklikler falan yapiosunuzdur zaten.
Sevgilinin sabrına hayran kaldım...
9 saatlik yoldan yanıma geldi herşeyi unutturdu
Sorun halloldu şimdilik çok Mutlu etti beni ☺️

değil işte

iş ile ilgilenirken iş akılda olur

özel zamanda sevgili

iş yerinde sevgili düşünülmez ki

siz çok mu boşsunuz

kendinize bir meşgale bulun

hiçbir şey yapamazsanız tv izleyin

bakın zaman çabuk geçer ve aklınıza ikide bir sevgili vs gelmez

Sorun halloldu şimdilik 9 saatlik yoldan yanıma geldi ☺️

İçinden gelmiyor olabilir mi? Sürekli aynı tartışmayı yaşamaktan bıkmış olabilir mi? Aradığında tatlı sohbetli bir kadın duymak yerine yine sürekli bir şeylerden şikayet edecek bir kadınla konuşmak istemiyor olabilir mi?
Üniversitede 3 yıllık ilişkimde ota boka kavga eden bir çifttik. Ben 19 yaşında ilk sevgilim olması ile naz naz naz kapris kapris kapris bir insandım. Sonra bir gün terkedildim ve arkasından sadece bakakaldım. Sonra silkelendim kendime geldim. Tamamen değişmesem de baya bir törpülendim. Benzer şeyleri yaşamak istemiyorsanız benim hikayemden dersler alın. Çünkü bazı erkekler alttan alıyor alıyor alıyor ama bir limiti geçince bıçak gibi kesiyor ve o saatten sonra dönüşü olmuyor.
Ben daha dikkatli olucam bundan sonra çünkü çok uzak yoldan benim için geldi çok Mutlu etti beni ☺️

Sorun halloldu şimdilik 11 saatlik yoldan yanıma geldi ☺️

karar ver yol kaç saatlik

şaka şaka

önemli olan basit bir hamle ile sorunu çözmek değilki

sorunun temeline inmek

adam fedakarlık yapıp gelmiş ama sen de kendini ona göre dizginlemelisin basit şeyleir trip haline geitrmemelisin

Son düzenleme:
Zorunda falan değil.
Ben bir işe odaklanmışken aklıma gelmeyi bırak, adam arasa meşgule alıyorum telefonu aklım dağılmasın, işimi halledeyim diye. Sizin telefonunuzu meşgule alsa passiflorayla falan ayakta durursunuz sanırım.

23 yaşındasınız artık çocuk değilsiniz. Üzgünüm ama dünya da sizin etrafınızda dönmüyor. Adamın işi yoğun olabilir, sizi bir akşam aramayabilir, bu kadar kaprisli olmak sadece sizin hayatınızdan çalar. Evet kapris diyorum.
Uzak yoldan benim için geldi şimdilik unuttum beni çok şaşırttı ☺️

karar ver yol kaç saatlik

şaka şaka

öenmli olan basit bir hamle ile sorunu çözmek değilki

sorunun temeline inmek

adam fedakarlık yapıp gelmiş ama sen de kendini ona göre dizginlemelisin basit şeyleir trip haline geitrmemelisin
Klavye hatası ☺️
Evet bundan sonra üzerine gitmicem bu konuda sizden de buradaki yorumlardan da ders çıkararak yaklaşıcam inşallah..
Üzüldüğüm gün bana sürpriz yapmış kapının önüne kadar gelmiş haberim yoktu şok oldum ☺️
Yalnız ufak birşeye daha takıldım benim bugün doğum günüm dün gece yarısına kadar yanımda olmasına rağmen kutlamadı kendisi hediye evet ama en azından kutlayabilirdi tabi bunu yansıtmıcam ona..

Klasik, ''Erkeğim her işi bıraksın sadece bana odaklansın, çalışırken bile hep arasın mesaj atsın ben ben ben'' Türk kızı tribi. Bu genler bize ne zaman nasıl geçti bilmiyorum ama herkesin kendi hayatı var.

Doğru söylüyorsun :duduk:
Erkeklere kızıyoruz da biz de az değiliz ne yapsalar yaranamıyorlar valla. Romantik konuşsa bıktırdın deriz, hediye alsa bende bundan var ya da hep bu tarz hediye alıyorsun deriz, kıskansa bir rahat bırak, kıskanmasa sevmiyorsun deriz... Amaaan zor iş valla.

Klasik, ''Erkeğim her işi bıraksın sadece bana odaklansın, çalışırken bile hep arasın mesaj atsın ben ben ben'' Türk kızı tribi. Bu genler bize ne zaman nasıl geçti bilmiyorum ama herkesin kendi hayatı var.
Evet çok haklısınız hep daha fazlasını istiyoruz. Ben üzüldükten sonra 9 saatlik yoldan yanıma geldi.Ve doğum günümdü gideceği gün hediye almadı kutlamadı bile memleketine gittikten sonra kutladı şimdi de bunu düşünüyorum ama ona yansıtmıcam

Geçen gün bir konuda "şu forumda 3 tane erkeğe hayret ediyorum" demiştim. Biri elif, biri homeostas, biri de sizinki.

Adam 3 saat konuşmuş gece, bir gece aramadı diye "ama ben sevgilisiyim". Sanırsınız adam beş gün aramamış. Biraz meşgale bulun kendinize, hayatınızı adamın üstüne kurmayın.

(@ladyamore bak hep böyle konuşuyorum ondan oluyor işte :KK70: )
Bende diyorum neden kulağım çınladı :KK73:

Evet çok haklısınız hep daha fazlasını istiyoruz. Ben üzüldükten sonra 9 saatlik yoldan yanıma geldi.Ve doğum günümdü gideceği gün hediye almadı kutlamadı bile memleketine gittikten sonra kutladı şimdi de bunu düşünüyorum ama ona yansıtmıcam
Belki cebinde fazla parası yoktu?

Bu kadar şekilci olmayın, sevgiyi saygıyı ilgiyi günlük telefon ve mesaj sayısına yahut aldığı hediyelere oranlamayın lütfen. Gerçekten bir süre sonra kaprisli, insanı yoran bir kadına dönüyor ve ilişkiyi yıpratıyorsunuz.

Adam yoğun, konuşacak hali yok, sırf dırdır çekmemek için sizi arayacak. Çünkü aramazsa mazallah kıyameti koparıyorsunuz. Benim sevgilim böyle davransa hep diken üstünde ve huzursuz olurum, herşey görev gibi gelir.

Kişi genel olarak iyiyse, saygılıysa, düşünceli ve ilgiliyse, sizin alanınıza müdahele etmiyorsa, lütfen öpün başınızın üstüne koyun. Maalesef böyle erkeklerin nesli tükeniyor.

Belki cebinde fazla parası yoktu?
Para mı :KK70:
Maddi durumu çok iyi tanınmış bi aile..
Ve benim yanımda yeğenine hediye aldı ayıcık satan mağazanın önünden geçiyoruz ay dedi bi anda ben de bana alıcak sandım.. Yeğenime hediye alsam burdan dedi şok oldum..

Ve benim yanımda yeğenine hediye aldı ayıcık satan mağazanın önünden geçiyoruz ay dedi bi anda ben de bana alıcak sandım.. Yeğenime hediye alsam burdan dedi şok oldum..
O zaman bilemem ama her davranışını düşüncesizliğe bağlama.

Ben olsam yanıma geldin niye burda kutlaması derdim bazılarına cidden iterek öğretmek gerekiyor ben çok mücadele verdim anne ler gün ve doğum günümü es geçmez ama ne tripler attım geçen sene saatini1 hafta önceden kurmuş hergün hatirlatma var vecokguzel bir süpriz yapmış ama evlilik yıldönümü muz hep bir şekilde sabote olur olsun 2 günü kurtardık o bile iyi .gidince telden kutlamasıni ben başına kalkardim ne yapmam içinde tutacağı na sal gitsin o patlasin:63::63:

Aramak isteyen insana hiç bir şey bahane olamaz. İsteyen bir şekilde arar... Ama tartışma yaratacak kadar da önemli bir konu değil. Belki de sevgiliniz sizi alıştırmamak için özellikle yapıyordur. Yani belli saatlerde zorunluluk olmasın diye free takılıyodur bu konuda.. Beklenti olmasın diye...

Ben olsam yanıma geldin niye burda kutlaması derdim bazılarına cidden iterek öğretmek gerekiyor ben çok mücadele verdim anne ler gün ve doğum günümü es geçmez ama ne tripler attım geçen sene saatini1 hafta önceden kurmuş hergün hatirlatma var vecokguzel bir süpriz yapmış ama evlilik yıldönümü muz hep bir şekilde sabote olur olsun 2 günü kurtardık o bile iyi .gidince telden kutlamasıni ben başına kalkardim ne yapmam içinde tutacağı na sal gitsin o patlasin:63::63:
Söyledim doğum günü benim için önemli neden yanındayken kutlamadın dedim bakalım ne dicek zaten özel gün kutlamıyoruz doğum gününü de kutlayalım bi zahmet yanımdayken hiç ses etmedi ve o gün yeğenine hediye aldı benim yanımda bana da alabilirdi ya da bi küçük pastayla kutlayabilirdi. Ayıcık satan bi mağazanın önünden geçiyoruz durdu ay falan dedi bana alıcak sandım Xe alıyımı dedi çok oldum yeğeni için tamam alsın küçük çocuk ama beni de düşünmesini beklerdim yeğeni aklına geliyo..

Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz bilenleriniz vardır..
Dün sadece bir kere aradı mesaj atma yok birşey yok ikindi vakti aradı konuştuk, işleri nedeniyle yoğun gece yarısına kadar işi vardı.
Gecede sahura kalkmış kandil olduğu için niyetli..
Bu sabah öğrendim aradım ne yaptığını sormak için bozuk davrandım.
Anladı sesimden kırıldım gece iyi geceler demek için bile arayabilirdin dedim.
Özür diledi yoğun olduğunu çünkü gecede çalıştığını arayamadığını söyledi..
Tabi bu bi bahane değil sadece ikindin aradı şimdide sabah konuştuk yani..
Üstüne bir de gece konuşma gibi bi zorunluluğumuz yok gece olmadıysa sabah konuşuyoruz bunda gergin olucak bişey yok aşkım dedi..
Ben de zorunluluğumuz yoksa bundan sonra gece konuşmayalım dedim.
Özür diledi üzülmeni istemiyorum bunda büyütecek bişey yok gibi şeyler söyledi..
Çok kırıldım bu kadar mı zor aramak sadece ikindin vakti aradı bu kadar mı olur bu sabaha kadar konuşmadık..
Sizce kim haklı?
( Arada yapıyor bunu alışkanlık haline getirmesini istemiyorum )
valla benim sana tüm konularında yazdığım şey hala geçerli siz evlenirseniz bende tekrar nikah tazeleyip balayına çıkacam valla bak.

Aramak isteyen insana hiç bir şey bahane olamaz. İsteyen bir şekilde arar... Ama tartışma yaratacak kadar da önemli bir konu değil. Belki de sevgiliniz sizi alıştırmamak için özellikle yapıyordur. Yani belli saatlerde zorunluluk olmasın diye free takılıyodur bu konuda.. Beklenti olmasın diye...
Yanıma geldi unuttum o konuyu fakat bu defa da yanımdayken doğum günümü kutlamadı bi cafede oturuyorduk istese küçük bi pastayla kutlayabilirdi..
O gün yeğenine hediye aldı benim yanımda beni düşünmedi bile.. Ve bana alıcak sandım heyecanlandım Xe hediye alıyım mı burdan diyince şok oldumm..

Back
X