Kim haklı sizce..

Para mı :KK70:
Maddi durumu çok iyi tanınmış bi aile..
Ve benim yanımda yeğenine hediye aldı ayıcık satan mağazanın önünden geçiyoruz ay dedi bi anda ben de bana alıcak sandım.. Yeğenime hediye alsam burdan dedi şok oldum..
ha sen ondan bırakmıyon bu çocuğu dimi:D

valla benim sana tüm konularında yazdığım şey hala geçerli siz evlenirseniz bende tekrar nikah tazeleyip balayına çıkacam valla bak.
9 saatlik mesafeden yanıma geldi unuttum bu konuyu buradaki yorumlardan da yola çıkarak ben de akışına bırakmaya karar verdim..
Lütfen öyle demeyin abla ben size danışıyorum tecrübeli olduğunuz için :KK43:

Adam işim var demiş ne desin daha? Meşgulse meşguldur, saçmalayıp hayatı çekilmez yapmayın derim.
Buradaki yorumlardan yola çıkarak akışına bırakmaya karar verdim teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız ben hassasım sanırım biraz..
Fakat bu sefer yanıma geldim ve o gün doğum günümdü kutlamadı eve gidince arayıp kutladı unuttu desem unutmaz..
Yeğenine benim yanımda hediye aldı beni de hatırlamasını isterdim küçük bi pastayla..

Yanıma geldi unuttum o konuyu fakat bu defa da yanımdayken doğum günümü kutlamadı bi cafede oturuyorduk istese küçük bi pastayla kutlayabilirdi..
O gün yeğenine hediye aldı benim yanımda beni düşünmedi bile.. Ve bana alıcak sandım heyecanlandım Xe hediye alıyım mı burdan diyince şok oldumm..
aaa hemen ayrıl gitsin. Doğum gününde sana verdiği değeri göstermeyen adamdan daha baska zaman hiç bişey bekleme

Buradaki yorumlardan yola çıkarak akışına bırakmaya karar verdim teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız ben hassasım sanırım biraz..
Fakat bu sefer yanıma geldim ve o gün doğum günümdü kutlamadı eve gidince arayıp kutladı unuttu desem unutmaz..
Yeğenine benim yanımda hediye aldı beni de hatırlamasını isterdim küçük bi pastayla..

Ben dgünü meselesini görmedim ?!?
Cidden hiçbir şey demedi üstüne gözünün önünde başkasına hediye mi aldı???? Bu nedir yahu?

erkekler hep öyle özür diler bi daha dikkat edicem der ama hooop yine aynı bence akışına bırak alışmaya çalış alışmak istemiyorsan da ayrıl bu gibi şeylere takılma evlenince hiç aramıcak unutma :eğlence:

Ben dgünü meselesini görmedim ?!?
Cidden hiçbir şey demedi üstüne gözünün önünde başkasına hediye mi aldı???? Bu nedir yahu?
Yanımdan gideceği gece doğum günümdü ve kutlamadı.. Üstüne o gün çarşıda gezerken yeğenine hediye aldı küçük yeğeni alsın evet ama bana da pastayla sürpriz yapabilirdi o gece cafede oturuyorduk belki de bir daha bu fırsat elimize geçmicek çünkü farklı şehirlerdeyiz sürpriz yapıp yanıma geldi çok güzel ama küçük bi kutlamayla taçlandırabilirdi..
Kendi memleketine gitti telefonla arayıp kutladı düşünün ve doğum gününde yanında olmak güzeldi dedi.. Ve yanımdayken kutlamadı..
( kesin yine herkes tepki göstericek bana )

Son düzenleme:
Yanımdan gideceği gece doğum günümdü ve kutlamadı.. Üstüne o gün çarşıda gezerken yeğenine hediye aldı küçük yeğeni alsın evet ama bana da pastayla sürpriz yapabilirdi o gece cafede oturuyorduk belki de bir daha bu fırsat elimize geçmicek çünkü farklı şehirlerdeyiz sürpriz yapıp yanıma geldi çok güzel ama küçük bi kutlamayla taçlandırabilirdi..
Kendi memleketine gitti telefonla arayıp kutladı düşünün ve doğum gününde yanında olmak güzeldi dedi.. Ve yanımdayken kutlamadı..
( kesin buna da şimdi herkes tepki göstericek bana )

biz bayanlar fazla beklenti içine giriyoruz maalesef benim eşim de hiç özel günlere önem vermez kendi kendime takılırım napiim alıştım o kadar önem vermez ki doğum günümde çıkıp arkadaşları ile eğlenir :eek: sonuçta herkesin yapısı farklı seninki de bu tarz ya kabulleneceksin ya da çekip gideceksin ama bence çok basit sebepler olduğundan dolayı seviyorsan umursama bunları :KK200:

( kesin yine herkes tepki göstericek bana )
Yok canım bence bu sefer daha haklısın para sıkıntısı yok yanında zaman da var bir küçük pasta nedir ki açıklaması ne oldu niye kutlama yapmamis

Yok canım bence bu sefer daha haklısın para sıkıntısı yok yanında zaman da var bir küçük pasta nedir ki açıklaması ne oldu niye kutlama yapmamis

Dün arkadaşlarım kutlama yaptılar arkadaşlarına teşekkürlerimi ilet seni Mutlu etmişler dedi ben de keşke sen de kutlasaydın doğum günü benim için önemli bi gün özel olduğumu hissettirmeni isterdim yazdım daha görmedi bakalım ne dicek
Bi pasta nedir ki yani hediye istemiyorum küçük bir dilim pastayla bile kutlanabilir bir de benim yanımda hediye aldı düşünün artık ben de sap gibi ona fikir verdim..

Linda canım bak senelerdir aynı şeye takılıyorsun farkında mısın
Yeter artık bırak şu az konuştuk çok konuştuk takıntısını
Çok boğuyorsun adamı bunu sana 1784562. Söyleyişim :)

Linda canım bak senelerdir aynı şeye takılıyorsun farkında mısın
Yeter artık bırak şu az konuştuk çok konuştuk takıntısını
Çok boğuyorsun adamı bunu sana 1784562. Söyleyişim :)
Ay abla şaşırdım sizi görünce ☺️
Evet çok haklısınız daha dikkatli olucam akışına bırakmayı düşünüyorum artık zaten yanıma geldi çok Mutlu etti beni fakat bu seferde yanımdayken gideceği gece doğum günümdü doğum günümü kutlamadı
Hatta benim yanımda yeğenine hediye almak için vitrine baktı ben de bana alıcak sandım baktım yeğeninin ismini söyledi şok oldum memleketine gidince telefonla kutladı sadece yanımdayken hiç bahsetmedi onunla sap gibi yeğenine hediye seçtim

Ay abla şaşırdım sizi görünce ☺️
Evet çok haklısınız daha dikkatli olucam akışına bırakmayı düşünüyorum artık zaten yanıma geldi çok Mutlu etti beni fakat bu seferde yanımdayken gideceği gece doğum günümdü doğum günümü kutlamadı
Hatta benim yanımda yeğenine hediye almak için vitrine baktı ben de bana alıcak sandım baktım yeğeninin ismini söyledi şok oldum memleketine gidince telefonla kutladı sadece yanımdayken hiç bahsetmedi onunla sap gibi yeğenine hediye seçtim
Evet canım bebeğim doğdu o yüzden pek giremiyorum
Doğum günü konusunda haklısın bişey diyemem
Ama şu aradı aramadılarda biraz daha sabırlı ol
Kendi iyiliğin için

Doğum günü ile alakalı sitemini yap ona bişey demem :KK49:

Evet canım bebeğim doğdu o yüzden pek giremiyorum
Doğum günü konusunda haklısın bişey diyemem
Ama şu aradı aramadılarda biraz daha sabırlı ol
Kendi iyiliğin için

Doğum günü ile alakalı sitemini yap ona bişey demem :KK49:
Allah analı babalı büyütsün ablacım
Evet bundan sonra aramalara takılmıcam, doğum gününü söyledim tarihin farkındaydım ama seninle zaman Nasıl geçti anlamadım diyor ne demeliyim abla

saçma!!! hergün saatlerce konuşmak sıkıcı bence yok sabah aradı yok akşam aradı yok ikindi aradı kuşluk aramadı falan... beraberken mutlu musunuz? birlikte iyi zaman geçiriyor musunuz? evetse diğerlerine takılmayın derim.

Back
X