Selam kızlar
Az önce eşimle çok fena tartıştık, olayı açıklayayım.
İşten çıktık beni aldı arabayla annemlere gidiyoduk, çocuğumuza annem bakıyor, neyse yoldaydık. Öyle konuşurken ben yarın denize gitcem dedi. Ben de kiminle dedim. Bilmiyorum arkadaşlarımdan birini ararım yada kardeşlerimle giderim dedi. Ben de benim yarın direksiyon dersim var biliyosun saat 13.30 da evde olcam o saate kadar çocuğa bakarsın hem bana sormadan neden plan yaptın dedim, çünkü daha önce bahsetmemişti. Napayım sıcakta evde yanayım mı dedi çok ısrar etti, ben de ben haftaiçi çocuğuma hasret kalıyorum ,çocuğa bak sonra nereye gidersen git dedim. Önüme taş koymak için yapıyosun dedi, anneme bırakayım dedi. Annesi 45 dk lık mesafede oturuyo bu arada, benim kurs 10.45 13.30 arası, kendi gelcek saat 19 20 gibi tabi ben o ara çocuğumu göremicem. Ben de öyle uygun olmayacağını söyledim çocuğuma bak 13.30dan sonra git dedim. Komşuya bırakırım dedi bende çocuk evcil hayvan değil komşu ne kadar iyi de olsa güvenemem tacizcisi tecavüzcüsü dolu dedim, abartma dedi. Biz ama baya atışıyoruz. Kavgaya döndü tabi. Sırf gitmeyeyim diye yapıyosun, başka zaman kalmadı ehliyete yazılcak gittin ehliyete yazıldın dedi. Sanki sırf o denize gitmesin diye ehliyete yazıldım, sonra ben ısrarla 13.30 dan sonra git çok gitmek istiyosan dedim o saatten sonra bi yere gidilmezmiş de sırf gitmesin diye yapıyomuşum da vs vs. Arabanın içinde çok fena kavga ettik, ben de hastayım bu arada klimalardan boğazlarım ağrıyor öksürük vs bide adet oldum onun da etkisi var sanırım sinirlerim boşaldı kendimi tutamadım ağladım bağıra bağıra arabayı sağa çek dedim çekmedi, atlarım dedim ilk defa böyle bişey oldu, neyse durdu bi yerde. Para kazanıyosun ya sesin çıkıyo artık tarzı laflar söyledi. Biraz ara verip tekrar çalışmaya başladım bu arada. Çok fenayım kızlar kısaca. Kim haklı sizce, yanlış mı davranmışım, ne yapmam lazım bu adama?