Kim haklı

sizin bi kopyaniz da annem böyle insanlar var mi ya diye ondan sormuyorum

14 15 yasindam beri kavga ediyorum annemle, kendine gelsin kendi kiymetini bilsin diye. yasim su an 27, birine hayir diyebildi diye iyi demisim demi diyo, onun icin o bile bi basari yani seviniyo o haline, tabi icinden acaba diyodur yine de en azından hayir diyo artik bazi seylere

Siz haklısınız, eşiniz yardım almalı bence. Kendine de size de eziyet etmekten başka bişey değil. Nasıl yaşanır ki böyle?

Eşim esnaf. Bende bazen öyle düşünüyorum. Bazen bu durum hoşuna gidiyor gibi. Bilmiyorum gerçekten.
Bizim türk erkekleri yediremez kendine çünkü özellikle böyle eli ekmek tutan , saygın bi hatunu :) ezdirme kendini çok şımartıp tepene çıkmasın iyice.okuyunca bile darlandım şahsen

eziklik psikolojisi. kendisi insanlarla düzgün ilişki kuramıyorsa senin kurmanı senin sevilmeni çekemiyordur. boş ver gayet normal olaylar bunlar bunu anlaması lazım kendiliğinden. anlamazsa da hiiiç takma kendi kendini yesin sana tekrar konuları açtığında duymazdan gel yorum yapma, dinleme bile hatta. kendi kendine eziklensin dursun.

Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.

Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.
Boşanarak.

Kendi işi esnaf
İşte sebep bu.
Sizin başarılı olmanızı çekemeyen, kıskanç, fesat, ruh hastası.
Ve eminim başarılı olduğunuz için sizden nefret ediyor.
O yüzden size böyle davranıyor.

Ayrılın en kısa zamanda.
Yoksa size yazık olacak.

Cidden işe gitmedim. Haydi hazırlan bırakayım vs diyor. Neyse sonra gidersin dinlen diyor. Bu arada 5 aydır çalışmıyorum. Tüp bebek meselesi yüzünden. Ama hala bu konular açılınca çıldırdım. Transferide iki aydır erteliyorum. Boşanmak çok kolay. Bir de bebeğimden vazgeçiyorum
Üzüm üzüme baka baka kararmış.
Adamın size or....u demediği kalmış, siz ondan bebek sahibi olmak için mi uğraşıyorsunuz?

Akıl, mantık gibi şeyleri kullansanız arada.

Zaten görseniz beni bu konu bu kadının mı dersiniz. Hakkını arayan güçlü bir kadınım. Ama evlilikte öyle değilim. Boşanmak istiyorum artık yeter. Diğer taraftan Tüp bebek konusu beni durduruyor. Transfer olsun mu bebekle kıskançlık ve küfür biter mi. Yoksa çocukta eziyet mi çeker. Ben çocuğumu alıp giderim. Bir sürü düşünce beynim kazan.
Bitmez.
Yarın bu çocuğu kimden peydahladın der, DNA testi ister.
Çünkü ruh hastası, kendi kendine iyileşen bir durum değil.

Size her yorumda daha çok şaşırıyorum. İlkokul terk, medeniyetten uzak bir köyde yaşayan, dar görüşlü kadın kafasına sahipsiniz.

Çok enteresan.

Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.

Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.
Ne diyorsun sen bacım? Bunlar nasıl normal olabilir ya? Adam seni sürekli manipüle ediyor. Çocuk da yokmuş, kaç, hemen ve ardına bile bakmadan kaaaaç!

üşenmedim yorumların hepsini okudum. herkesin hemfikir olduğu kimsenin 'ama' lı cümleler kurmadığı nadir konulardan olmuş. yapmayın bunu kendinize. başarılı, iyi niyetli, güçlü, yardımsever bir kadın olarak kendinize bu hayatı reva görmeyin. eşiniz hakkında arkadaşlar yazmışlar herşeyi zaten. siz hiç vakit kaybetmeden bir uzman yardımı alın. ruhunuzu karartmış bu adam. biraz dışarıdan bakıp mantıklı düşünmeye başladığınızda başkasının demesine gerek kalmadan boşarsınız siz bu adamı zaten. sindirmiş sizi, benliğinizi geri kazanın, hiç kimse için değmez bu kadar gereksiz fedakarlığa.

Sevgili hanımlar,
Haklısınız kendisine de dedim. En başta daha ilk hakarette yapma etme saygımı kaybedeceksin demeyecektim. Kibarca bir bye bye diyecektim. Senin kontrolsüz öfken ve kıskançlığın hakaretlerin sonucu küstüm sustum bağırdım ağladım ama gitmedim. Buda sana cesaret verdi. Daha yeni görebildim. Bir tek kötü söz, ima duymak istemediğimi boşanmak istediğimi söyledim.

Lütfen şunu bilin tek bir küfürü kabul etmiyorum. Etmeyeceğim. O bana küfür edince ertesi gün gülüp oynamıyoruz. Hep küs mutsuz devam ediyor evlilik. Şu anda aynı evde ama ayrıyız.

Sevgili hanımlar,
Haklısınız kendisine de dedim. En başta daha ilk hakarette yapma etme saygımı kaybedeceksin demeyecektim. Kibarca bir bye bye diyecektim. Senin kontrolsüz öfken ve kıskançlığın hakaretlerin sonucu küstüm sustum bağırdım ağladım ama gitmedim. Buda sana cesaret verdi. Daha yeni görebildim. Bir tek kötü söz, ima duymak istemediğimi boşanmak istediğimi söyledim.

Lütfen şunu bilin tek bir küfürü kabul etmiyorum. Etmeyeceğim. O bana küfür edince ertesi gün gülüp oynamıyoruz. Hep küs mutsuz devam ediyor evlilik. Şu anda aynı evde ama ayrıyız.
Ne dedi peki?

Haklısın bende utanıyorum bu halimden.
Sana karşı çok sabırlı olacağım dedi. Tedavi görmelisin eninde sonunda yine patlarsın. Bende sağlıklı bir psikoloji yok dedim. Bir tek kötü söze de sabrım yok. Dedim.
O da bundan bende mutsuzum ilişkimizin bu hale gelmesinde ki hata benim biliyorum dedi. Çok Çaba sarf edecekmiş.

Sana karşı çok sabırlı olacağım dedi. Tedavi görmelisin eninde sonunda yine patlarsın. Bende sağlıklı bir psikoloji yok dedim. Bir tek kötü söze de sabrım yok. Dedim.
O da bundan bende mutsuzum ilişkimizin bu hale gelmesinde ki hata benim biliyorum dedi. Çok Çaba sarf edecekmiş.
Siz inandınız mı peki ?

Siz inandınız mı peki ?
Hayır tabi ki. Şuan ailem hacca gidecek. Huzursuz etmek istemiyorum onları. Mecbur aynı evdeyiz. Göreceğim durumunu. 8 yıl önceki hatayı yapmayacağım.
Bizimkisi Mutsuz bir evlilik onunda bunu gördüğüne inanıyorum. Ama kıskançlık ve öfkesini düzeltebilir mi? Hiç sanmıyorum.

Hala bosancam demiyosunuz da caba sarfetcem diyosunuz vallahi yazik akli basinda bi insan olmanizi beklerdim
Kendiniz icin ne yaparsaniz yapin da şu herifin iki suslu lafina kanip o transferi gerceklestirmeyin
Bari azcik kendinize sayginiz varsa su adamin soyunu devam ettirmezsiniz
Kiz cocugu olsa annesinin cektiklerini cekecek, erkek cocugu olsa babasinin aynisi olup baska kadinlara cektirecek
Allah askina uremeyin

Back
X