Kim haklı

İnşallah kendiniz ve gelecekte doğacak çocuğunuz için hayırlı bir karar verirsiniz fakat aldatsa sevinirim kurtulurum dediginiz birinden çocuk yapıp bu hayata o bebegide dahil etmek çok bencilce olur gibime geliyor .boşanmak yada boşanmamak sizin kararınız ki kimsenin haddi olamaz şunu yap bunu yap demek ama eğer bosanmayacaksanizda eğer ikna edebilirseniz eşinizi yardım alsın yada birlikte Terapiste gidin ama muhakkak yardım almalı çünkü bunlar normal davranışlar değil
Terapist şart ama gitmez gitse de dinlemez. Yazdıklarım yıllarca tekrarlananlar. Bu kadar küfür öfke acaba haklı da ben mi göremiyorum diye sormak istedim.
O kadar hasta düşünceleri oldu ki tokat yumruk atmak isteyenler vurmak kesin çözüm diyecektir.

Aile desteğim var hatta bana daire veriyor babam. Ama değersizlik konusu doğru. Şuan ki babam ile eski babam çok farklı. Çok şükür. Uzun sürdü ama değişti.
İlişki deneyimim yok.. Ve artık telefonumu şifreledim. Bir kaç haftadır vermiyorum ama silerim.
Endişelenmeyin. Teşekkürler

Bence iyi bir psikolog bulup gidin. Çok güçlenirsiniz. Şu an ailenizden manevi destek görmenize sevindim. Siz çok değerlisiniz. Şu anki hayatınızdan çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz. Lütfen bunun için adım atın.

Eşinde resmen eziklik psikolojisi var.. seni ezerek eşitlenmeyi sağlamaya çalışıyor.. iş güç sahibi bi kadınsınız. Nasıl bu hakaretleri kabul ediyorsunuz??
Bilmiyorum. Çok uyardım. Güzel güzel konuştum. Küfürden nefret ediyorum saygım kalmayacak dedim. Düzelecek diye umut ettim. Bağırdım kızdım olmadı...
Hep mutlu bir yuvam olacak diye bekledim. Sonuç mutsuz geçen yıllar.

Bilmiyorum. Çok uyardım. Güzel güzel konuştum. Küfürden nefret ediyorum saygım kalmayacak dedim. Düzelecek diye umut ettim. Bağırdım kızdım olmadı...
Hep mutlu bir yuvam olacak diye bekledim. Sonuç mutsuz geçen yıllar.
Kaç yıllık evlisiniz??

Terapist şart ama gitmez gitse de dinlemez. Yazdıklarım yıllarca tekrarlananlar. Bu kadar küfür öfke acaba haklı da ben mi göremiyorum diye sormak istedim.
O kadar hasta düşünceleri oldu ki tokat yumruk atmak isteyenler vurmak kesin çözüm diyecektir.
Sizi kendi hasta dusunceleriyle manipüle etmesine izin vermeyin lütfen çünkü yaptığı şey tam olarak bu sizin yaptığınız yanlış birsey olmamasına rağmen acaba ben yanlış bişey mi yaptım düşüncesine kapilmissiniz buna izin vermeyin .ayrilmayacaksanizda biraz gözünü mu korkutsaniz acaba silkelenip kendine mi gelse bilemiyorum.umarım sağlıklı bir karar alırsınız

bi yandan anlıyorum bu yorumu bi yandan çok haksızsın sevgili hanmadi.
bazen bende şaşıp kalıyorum şu forumda mesela kimler kimler öğretmen.
ama müdürlük bence farklı. ama bunun dışında inan iş ve özel yaşam tamamen birbirinden ayrı şeyler. bunu da anladım.
keşke üni müni fln hikayede yani eğitim tamam önemli ama toplum olarak eğitsek kendimizi..

konuya gelicek olursak sevgili Darla, hiç anırmal şeyler yapmıyorsun. Kocada sıkıntı var.
Müdürlüğün en önemli özelliği sözünü geçirebilmek ve sağlam bir sinir bence.. Sürekli aşağılanıp ağlayan birini müdür olarak resmedemedim kafamda. O yüzden öyle dedim :110:
Çünkü ciddi bir kendine güven ve analitik düşünme gerektirir diye düşünüyorum
Evdeki sinirini mutsuzluğunu iş hayatında güçlenmek için kullanan da olabilir mesela şimdi düşününce ama o zaman da çok sevilen biri olmazdı herhalde
Bilemedim ya :KK45:

Siz insan olmanın gereğini yapmışsınız patoloji eşinizde bir erkek eşinin insani yönleri ile grur duymalı bu kıskançlıktan öte patoloji kendi kıymetinizi bilin

Müdürlüğün en önemli özelliği sözünü geçirebilmek ve sağlam bir sinir bence.. Sürekli aşağılanıp ağlayan birini müdür olarak resmedemedim kafamda. O yüzden öyle dedim :110:
Çünkü ciddi bir kendine güven ve analitik düşünme gerektirir diye düşünüyorum
Evdeki sinirini mutsuzluğunu iş hayatında güçlenmek için kullanan da olabilir mesela şimdi düşününce ama o zaman da çok sevilen biri olmazdı herhalde
Bilemedim ya :KK45:
Tüm bu düşüncelerinizde Haklısınız. Ben de öyle düşünürdüm. Elemanların çocuklarım gibidir. Zaman zaman sert olmam gerekiyor ama içten içe üzülüyorum kırıldılar diye. Ev hayatımın aksine işte pozitif olmak biraz huzur veriyordu. Pırlanta gibi çocuklardı elemanlarım. Gerçekten ev ve iş hayatım çok çok ayrıydı. Tabi bölümüm dışında a sosyal bir insandım. İşime böyle yansıyordu özel hayatım.

• Beğen
Reactions: KV_
Cordelia Cordelia bir psikolojik danışman olarak şunu çok net söyleyebilirim eşinizin ruhu hasta, hem de patolojik durumda.
Psikolojik yardım almadığı takdirde de düzelmeyecek.
Bir üyeye verdiğiniz cevapta 'sevdiğim için tahammül ediyorum' yazmışsınız.
Size küfür edip af buyrun namusunuza dil uzatacak kadar ileri gidebilen bir adamı seviyorsanız sizin de ruh sağlığınız yerinde değil demektir, (ne yazık ki)
Size boşanın / boşanmayın diyemem ama öncelikle kendiniz için profesyonel psikolojik yardım arayışına girin.
Alacağınız psikoterapi sizi güçlendirecek ve olayları daha sağlıklı değerlendirebileceksiniz. Yaşananları yazıp, 'kim haklı?' Diye sormanız kendinize duyduğunuz güvenin ve muhakeme gücünüzün nasıl azaldığını ortaya koyuyor.
Kendiniz için bunu yapın lütfen ve bebek sahibi olma işini erteleyin.
Ne yazık ki bu profilde bir adamdan sağlıklı bir baba olmayacaktır.
Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiyle kalın.

Karşıt fikirde olanlar bana kızmasınlar ama bu söyleyeceğim şey bdv da evlilikle ilgili açılan bir çok konu için geçerli. Asla geri gelmeyecek yıllarınızı, bin türlü sıkıntıyla kazandığınız paranızı ve çok değerli kadınlığınızı, bebeklik çağından beri saçmasapan yetiştirilmiş, “erkek” olmaktan başka hiç bir sıfatı olmayan canlıları adam etmeye çalışarak terapilerde, psikologlarda, hastanelerde harcamayın lütfen. Hele ki bunlardan bebek yapma fikrini sonsuza dek rafa kaldırın. Dünyada terapi vs sayesinde değil, doğuştan “insan” olarak yetişmiş milyarlarca erkek var, lütfen onlardan biriyle devam edin. Bu da size denk gelmezse en azından yalnız ve özgür yaşamak da makul bir seçim. Kk’nün en popüler tavsiyesiyle bitiriyorum: bence KESİNLİKLE boşanın.

Sakın eşini dinleyip bu karakteristik özelliğinden ödünç verme. Gayet insani davranışlar bunlar. Benim müdürüm bırak balık sevmediğimi, kahvemi nasıl içtiğimi, öğlen ne içtiğimi bilirdi. Ve hastalık olduğunda ilk o arayıp sorardı, kim olursa olsun. İnsani biriydi, lütfen eşin yüzünden kendini sorgulama bırak o insanlığını sorgulasın...

Tabiki siz haklısınız olanları maddelemeye ne gerek vardı küfürler hakaretler diyorsunuz. Konu ne olursa olsun bir erkek eşine nasıl hakaret eder hadi o adam değil siz nasıl kabullenebiliyorsunuz zannımca işi gücü olan yol yordam bilen birisiniz resti çekin haddini bilsin yada yoluna gitsin.. bugün ki konular çok üzdü beni kadınlarımız bu kadar aciz olmamalı !!!!

Cordelia Cordelia bir psikolojik danışman olarak şunu çok net söyleyebilirim eşinizin ruhu hasta, hem de patolojik durumda.
Psikolojik yardım almadığı takdirde de düzelmeyecek.
Bir üyeye verdiğiniz cevapta 'sevdiğim için tahammül ediyorum' yazmışsınız.
Size küfür edip af buyrun namusunuza dil uzatacak kadar ileri gidebilen bir adamı seviyorsanız sizin de ruh sağlığınız yerinde değil demektir, (ne yazık ki)
Size boşanın / boşanmayın diyemem ama öncelikle kendiniz için profesyonel psikolojik yardım arayışına girin.
Alacağınız psikoterapi sizi güçlendirecek ve olayları daha sağlıklı değerlendirebileceksiniz. Yaşananları yazıp, 'kim haklı?' Diye sormanız kendinize duyduğunuz güvenin ve muhakeme gücünüzün nasıl azaldığını ortaya koyuyor.
Kendiniz için bunu yapın lütfen ve bebek sahibi olma işini erteleyin.
Ne yazık ki bu profilde bir adamdan sağlıklı bir baba olmayacaktır.
Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiyle kalın.
Yerden göğe Haklısınız. Ben de bu duruma katlanamıyorum. Gururuna yediremiyorum. Öyle nefesim tükenene kadar kendimi savunuyorum. Konu onun alkol alması eve geç gelmesi iken 3 yıl önce aldığım kitap, aradığında yerimde olmamam, iş yerinde topuklu ayakkabı giymem olmuş. Ben de sinir krizlerine girmişim. Bana küfür etme namusuma laf söyleme diye ağlıyorum.

Tabiki siz haklısınız olanları maddelemeye ne gerek vardı küfürler hakaretler diyorsunuz. Konu ne olursa olsun bir erkek eşine nasıl hakaret eder hadi o adam değil siz nasıl kabullenebiliyorsunuz zannımca işi gücü olan yol yordam bilen birisiniz resti çekin haddini bilsin yada yoluna gitsin.. bugün ki konular çok üzdü beni kadınlarımız bu kadar aciz olmamalı !!!!
Bilmiyorum. Bazen içinden göremiyorsunuz. Görsenizde kabul edemiyorsunuz. Bir kez daha bana küfür etmeyecek. Öyle yada böyle. Ne kadar gücüm kaldıysa mücadele edeceğim.

Sakın eşini dinleyip bu karakteristik özelliğinden ödünç verme. Gayet insani davranışlar bunlar. Benim müdürüm bırak balık sevmediğimi, kahvemi nasıl içtiğimi, öğlen ne içtiğimi bilirdi. Ve hastalık olduğunda ilk o arayıp sorardı, kim olursa olsun. İnsani biriydi, lütfen eşin yüzünden kendini sorgulama bırak o insanlığını sorgulasın...
Veremem zaten neysem oyum. Sadece çok mesafeli oldum erkeklere karşı. Makyaj yapmadım topuklu giymedim. Tabi bunlarda hata. Daha çok diş geçirdi haliyle.

Niye boyle bir adami cekiyorsunuz ki??
Calisan sevilen bir insan niye bu hakaretleri dinler hic hayatinizin degeri yok mu?

taviz tavizi doğurur derler ki; genelde oyledir

dicem ki topuklu giymeyi birakinca huzur vermis o da yok

adamin derdi gunu ayibini yanlisini ortmek icin nasil bi pislik yapsam nasil camur atsam nasil uste ciksam olmus

umut fakirin ekmegi misali siz de bi gun bu adam degisir sunu da yapsam iyi oluruz belki, bi dk ya bu kadar soyluyosa haklidir heralde konumuna gelmissiniz

o da dur bi dk ya ben ezdikce yirtiyorum kendi ayiplarimdan yanlislarimdan yuklenmeye devam demis

Back
X