Kim haklı

Hala bosancam demiyosunuz da caba sarfetcem diyosunuz vallahi yazik akli basinda bi insan olmanizi beklerdim
Kendiniz icin ne yaparsaniz yapin da şu herifin iki suslu lafina kanip o transferi gerceklestirmeyin
Bari azcik kendinize sayginiz varsa su adamin soyunu devam ettirmezsiniz
Kiz cocugu olsa annesinin cektiklerini cekecek, erkek cocugu olsa babasinin aynisi olup baska kadinlara cektirecek
Allah askina uremeyin
Yazdıklarımı tekrar okur musunuz. O çaba sarf edecekmiş. Yanlış anlamışsınız.

Haklısın bende utanıyorum bu halimden.
Sana karşı çok sabırlı olacağım dedi. Tedavi görmelisin eninde sonunda yine patlarsın. Bende sağlıklı bir psikoloji yok dedim. Bir tek kötü söze de sabrım yok. Dedim.
O da bundan bende mutsuzum ilişkimizin bu hale gelmesinde ki hata benim biliyorum dedi. Çok Çaba sarf edecekmiş.
Geçsin bunları geçsin. Ömrünüzü, sabrınızı tüketene kadar ne kadar saçma biri olduğunu fark edememiş mi? Şimdi paçası tutuşunca böyle oluyor. Kurtulun bu adamdan.

Hayır tabi ki. Şuan ailem hacca gidecek. Huzursuz etmek istemiyorum onları. Mecbur aynı evdeyiz. Göreceğim durumunu. 8 yıl önceki hatayı yapmayacağım.
Bizimkisi Mutsuz bir evlilik onunda bunu gördüğüne inanıyorum. Ama kıskançlık ve öfkesini düzeltebilir mi? Hiç sanmıyorum.
Bu anlık bir vaziyeti kurtarma hamlesi
Siz onu terkedince egosunu tatmin edeceği oyuncağı gidecek elinden
Yani bu söyledikleri sizin için ölüp bittiğinden değil
Bu konuşmanın alt metninde bile bencillik akıyor üzgünüm.

Hayır tabi ki. Şuan ailem hacca gidecek. Huzursuz etmek istemiyorum onları. Mecbur aynı evdeyiz. Göreceğim durumunu. 8 yıl önceki hatayı yapmayacağım.
Bizimkisi Mutsuz bir evlilik onunda bunu gördüğüne inanıyorum. Ama kıskançlık ve öfkesini düzeltebilir mi? Hiç sanmıyorum.
Üzgünüm ama sizin boşanacağınızı düşünmüyorum.

Siz kafa yapısı olarak katlanmayı tercih eden bir insansınız.
Şiddet görseniz de ayrılmazsınız.

Çocuk yokken 8 sene idare eden siz, çocuk olduğunda çocuk için diyerek bir 28 sene daha katlanırsınız.

Siz ne yapcaksiniz o sira? Bekleyeceksiniz dimi?
Bundan bahsediyorum iste
Adamin degistim yalanini izleyeceksiniz, o arada bi cocuk yapip eski hayatiniza hatta belki daha beterine geri doneceksiniz
Sizin icin endiseleniyorum anlayin lutfen yapmayin bunu kendinize
Hicbir bahaneyle durmayin daha o adamin yaninda

tüm olaylarda küfürler hakaretler diyorsunuz nasıl haklı olabilir eşiniz? siz bunu nasıl sindiriyorsunuz en çok onu merak etttim. ve yıllardırda sürüyor......

8 yıldır neden değişmedi de şimdi değişeceğim diyor?

Sizi oyalamak için.

Bir süre rol yapacak, belki çocuk olana kadar.
Çocuk olduğunda şiddet başlayacak, emin olun.

Sizin gitmeyeceğinizi biz burada 3-5 yorumunuzdan çıkardık ki, eşiniz sizin ciğerinizi biliyor.

Ve siz şiddet görseniz de çocuk için deyip ezilmeye devam edeceksiniz.

İnanmadınız ama durumunu göreceksiniz.
Ailenizin hacca gitmesiyle sizin eşinizden ayrılma kararı almanız bitişik eylem mi?

Kimseye haber vermenize gerek yok. Pazartesi dilekçenizi verin ve dava gününü bekleyin. O zaman eşinizi yine takip edin.

Çünkü eşiniz bence blöf yaptığınızı düşünüyordur.
Ki bence de blöf yapıyorsunuz.

İnanmadınız ama durumunu göreceksiniz.
Ailenizin hacca gitmesiyle sizin eşinizden ayrılma kararı almanız bitişik eylem mi?

Kimseye haber vermenize gerek yok. Pazartesi dilekçenizi verin ve dava gününü bekleyin. O zaman eşinizi yine takip edin.

Çünkü eşiniz bence blöf yaptığınızı düşünüyordur.
Ki bence de blöf yapıyorsunuz.
Yanlış düşünüyorsunuz. Poker oynamayın. Şaka bir yana zaman gösterecek. Ben uzun zamandır buradayım. Blöf yapmadığım kesin. Çünkü ailesiyle de konuştum. Sizin düşüncelerinizi değiştiremem tabii

Yanlış düşünüyorsunuz. Poker oynamayın. Şaka bir yana zaman gösterecek. Ben uzun zamandır buradayım. Blöf yapmadığım kesin. Çünkü ailesiyle de konuştum. Sizin düşüncelerinizi değiştiremem tabii
İlk kez mi boşanacağınızı söylediniz?
Ailesiyle ne konuştunuz?

Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.

Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.

Genelinde HAKSIZ bence. Alkollu araba mevzusunda minik bi hak verebilirim onun dışında siz haklısınız tamamen. Bence geri adım atmayın size GÜVENMEYİ öğrenene dek.

8 yıldır neden değişmedi de şimdi değişeceğim diyor?

Sizi oyalamak için.

Bir süre rol yapacak, belki çocuk olana kadar.
Çocuk olduğunda şiddet başlayacak, emin olun.

Sizin gitmeyeceğinizi biz burada 3-5 yorumunuzdan çıkardık ki, eşiniz sizin ciğerinizi biliyor.

Ve siz şiddet görseniz de çocuk için deyip ezilmeye devam edeceksiniz.
Eşim beni çok iyi tanıyor. Sabırlı bir insanım. Tahammül sınırım yüksek. Son noktada dönmeyeceğimi de biliyor, bilmiyorsa da öğrenmiş olacak.

Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.

Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.
Canim sen eşine niye herseyi anlatiyorsun ya eşinde anormallik var bence ruh sagligi bozuk yoksa senin yaptiklarin normal şeyler yani olmasi gerektigi gibi sen peki esinin basina yasadiginiz olaylari kakiyormusun eger basina kakıyorsan oda aynisini sana yapiyordur

O kadar hakareti ben olsam kaldırmam ne o öyle önce saygı olmali

Eşiniz normal değil. Her şeyin aşırısı zarar, çok yıpratır sizide kendinide böyle devam ederse. Psikolojik destek almalı, olmadı psikiyatra gitmeli

Back
X