Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.
Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.