- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.330
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Bi omur boyle mi gececek.en cok salaklik bende ama.hem onun icin o kadar sey yapiyorum hemde karsiliginda da bunu goruyorum.konu sadece temizlik degil baska seylerde de boyleÇok üzüldüm sizin için artık birşeyleri değiştiremezsiniz
Benimki cok cok fena ne yapsanda bi sekilde seni suclu cikariyorsanırım işine gelen konularda çok ileri görüşlü. Devlet memuru değilsen bırak işi sen bakacaksın bundan sonra eve ozaman de diyecem ama olmuyor işte biliyorum. Bu adamlar herşeyi kılıfına uyduruyor çok fenalar
Hayir ilk evlendigimizde boyle degildi.yemege yardim eder utusunu yapardi.ben temizlik yapsam cok yoruldun yemegi ben yapayim derdi.simdi ise yaptiklari buEvlenirken fark etmemişsiniz. Evlenmişsiniz ona yemek hazırlamanıza alıştırmışsınız. Muhtemelen istediği şeyleri hep yaptınız ki o da buna alıştı ve sizin göreviniz olarak görüyor. Bir kez yapmayınca kıyameti koparıyor. Ne diyeyim, kendi düşen...
Biliyorum konu temizlik filan değil . Belirli bi yaştan sonra insanlar kendilerinden ödün vermiyorlar o kesin . Bi konuşsanız eşiniz bu durum karşısında ne diyecekBi omur boyle mi gececek.en cok salaklik bende ama.hem onun icin o kadar sey yapiyorum hemde karsiliginda da bunu goruyorum.konu sadece temizlik degil baska seylerde de boyle
Oturun konuşun madem, eskiden böyleydin, ben de çok yoruluyorum anlayış bekliyorum, üzülüyorum vs sakince anlatınHayir ilk evlendigimizde boyle degildi.yemege yardim eder utusunu yapardi.ben temizlik yapsam cok yoruldun yemegi ben yapayim derdi.simdi ise yaptiklari bu
Defalarca konustum ama hep beni sucladi.eskiden boyle degildin diyorum.sen kiymetimi bildin mi sanki diyor.Biliyorum konu temizlik filan değil . Belirli bi yaştan sonra insanlar kendilerinden ödün vermiyorlar o kesin . Bi konuşsanız eşiniz bu durum karşısında ne diyecek
Aile terapisi için ne düşünür acabaDefalarca konustum ama hep beni sucladi.eskiden boyle degildin diyorum.sen kiymetimi bildin mi sanki diyor.
Yasadigimiz yer kucuk bi ilce aile terapisi olacagini sanmiyorumAile terapisi için ne düşünür acaba
Ayda birde olsa yakın bir şehire gitseniz yoksa böyle çözüm olmayacakYasadigimiz yer kucuk bi ilce aile terapisi olacagini sanmiyorum
iyi de ailesindeki kadinlar calisiyor mu ki? Alistirin bence benim esim de dogu kulturuyle yetismis bir ogretmen :) ama temizlik yaptigim gun mutlaka disarda yeriz cocuklari alir cikariz..Ütüyu hep o yapar..Gerisi bende..Ben cam ve kapiya kadin alirim bayram donemlerinde veya iste kışa yaza gecislerde o kadar diger isler ve calisma hayati bendeBazi konularda cok ileri gorusludur ama boyle meselelerde aileden gordugu icin onlar gibi olmami istiyor.yapmayinca da sanki dunyanin en kotu esiyim gibi seyler soyluyor
Haklisiniz aslinda baska yolu yok bu isinAyda birde olsa yakın bir şehire gitseniz yoksa böyle çözüm olmayacak
Hayir ailesinden hic kimse calismiyor.o ailesinin baya yontulmus hali siz bide ailesini goruniyi de ailesindeki kadinlar calisiyor mu ki? Alistirin bence benim esim de dogu kulturuyle yetismis bir ogretmen :) ama temizlik yaptigim gun mutlaka disarda yeriz cocuklari alir cikariz..Ütüyu hep o yapar..Gerisi bende..Ben cam ve kapiya kadin alirim bayram donemlerinde veya iste kışa yaza gecislerde o kadar diger isler ve calisma hayati bende
.Anlayis sart..esinize gorev verin..
Bende her yolu denedim ama nuh diyor peygamber demiyor.Bence aileden gördüğünden ziyade işine geldiği için bu şekilde düşünüyor. Ben çalışmıyorum, evime iki haftada bir yardımcı alıyorum ve yine de eşimden çoğu zaman yardım isterim. Eskiden hiç yapamazdı annesi öyle alıştırmış. Şimdi maşallahı var benden güzel ev toplar :) ama savaştım. Gerek tartışarak gerek güzel anlatarak onun kafa yapısını değiştirdim.
Evlenirken hic boyle degildi.cok farkliydi sonradan git gide degisti.
İnanın bana bir kırılma noktası var. Erkeklerin malesef kafasına vura vura öğretebiliyoruz.Bende her yolu denedim ama nuh diyor peygamber demiyor.
Eşimle ben de öğretmeniz, eşimin ailesi tam ataerkil, yaptıkları her şey erkeğin mutluluğu için. Neyse ilk evlendik, hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum hem de evi çekip çevirmeye çalışıyorum( evlenene kadar ne yemek be temizlik yaptım) Eşime bir şeyler yapmak hoşuma da gidiyordu. Ama baktım temizliğe, ütüye laf söylemeye başladı, bildiğin hizmet beklemeye başladı. Bir kriz; oturduğumuz odadaki koltuk yastıklarını attım sağa sola, “ben istersem temizlerim toplarım, istemezsem yapmam, görevim diye değil sevdiğim için yapıyordum ama sen başka anladın sanırım artk toplamıyorum, ne zaman istersem o zaman kaldırırım bunları yerden” dedim ve kaldırmadım iki gün üstünden atlayıp geçtim. Şu an mı maşallah diyeyim yeri gelir evi süpürür, yeri gelir yemek yapar. Tüm ütülerini de kendi yapar. Arada benden istedikleri de olur elbette, onları da ben yaparım hiç gocunmadan, çünkü hizmetçi muamelesi yapmamayı öğrendi. Ama köy gidince görümcemin çok gözüne batıyor bu durum, eşini kıyaslıyor hep(onunki de kalas bile değil bildiğin işlenmemiş tomruk, üzülüyorum da ona)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?