Kim hakli

Evlenirken fark etmemişsiniz. Evlenmişsiniz ona yemek hazırlamanıza alıştırmışsınız. Muhtemelen istediği şeyleri hep yaptınız ki o da buna alıştı ve sizin göreviniz olarak görüyor. Bir kez yapmayınca kıyameti koparıyor. Ne diyeyim, kendi düşen...

Benimki cok cok fena ne yapsanda bi sekilde seni suclu cikariyor

Hayir ilk evlendigimizde boyle degildi.yemege yardim eder utusunu yapardi.ben temizlik yapsam cok yoruldun yemegi ben yapayim derdi.simdi ise yaptiklari bu

Bi omur boyle mi gececek.en cok salaklik bende ama.hem onun icin o kadar sey yapiyorum hemde karsiliginda da bunu goruyorum.konu sadece temizlik degil baska seylerde de boyle
Biliyorum konu temizlik filan değil . Belirli bi yaştan sonra insanlar kendilerinden ödün vermiyorlar o kesin . Bi konuşsanız eşiniz bu durum karşısında ne diyecek

Biliyorum konu temizlik filan değil . Belirli bi yaştan sonra insanlar kendilerinden ödün vermiyorlar o kesin . Bi konuşsanız eşiniz bu durum karşısında ne diyecek
Defalarca konustum ama hep beni sucladi.eskiden boyle degildin diyorum.sen kiymetimi bildin mi sanki diyor.

bence yapma ve değerini anlasın. ne temizlik, ne yemek, ne kahvaltı... bırak bakalım bi hafta napıyor.

Genelde toplumumuzda bu sekil ataerkil hep. Ne yazikki anneler erkek evlatlarini da bu sekilde yetistiryor. Bende esimin bi kac hareketine bozuluyordum onceleri. yapmaya yapmaya artik kendi yapmayi ogrendi herseyi. Burasi anakucagi degil hayat müşterek. Ve erkek evladimda da simdiden yedigi tabagi kaldirmasini.. doktugu oyuncagi toolamasini vs genel olan seyleri ogretiyorum. Kizima nasil davraniyirsam ogluma da ayni. Vala hic pohpohlayamam insaniz sonuçta onlarin bizden ne ustun tarafi var. Sonucta ikiniz de ogretmensiziniz calisip oara kazaniyorsunuz.

Bence aileden gördüğünden ziyade işine geldiği için bu şekilde düşünüyor. Ben çalışmıyorum, evime iki haftada bir yardımcı alıyorum ve yine de eşimden çoğu zaman yardım isterim. Eskiden hiç yapamazdı annesi öyle alıştırmış. Şimdi maşallahı var benden güzel ev toplar :) ama savaştım. Gerek tartışarak gerek güzel anlatarak onun kafa yapısını değiştirdim.

Bazi konularda cok ileri gorusludur ama boyle meselelerde aileden gordugu icin onlar gibi olmami istiyor.yapmayinca da sanki dunyanin en kotu esiyim gibi seyler soyluyor
iyi de ailesindeki kadinlar calisiyor mu ki? Alistirin bence benim esim de dogu kulturuyle yetismis bir ogretmen :) ama temizlik yaptigim gun mutlaka disarda yeriz cocuklari alir cikariz..Ütüyu hep o yapar..Gerisi bende..Ben cam ve kapiya kadin alirim bayram donemlerinde veya iste kışa yaza gecislerde o kadar diger isler ve calisma hayati bende
.Anlayis sart..esinize gorev verin..

Hayir ailesinden hic kimse calismiyor.o ailesinin baya yontulmus hali siz bide ailesini gorun

Bende her yolu denedim ama nuh diyor peygamber demiyor.

Evlenirken hic boyle degildi.cok farkliydi sonradan git gide degisti.

Çünkü alışmış. Boşa dememişler alışmış kusurmuştan beterdir diye. Bence sen en güzeli borç morç deme yardımcı al. Zaten bir iki alışından sonra gönüllü yardım etmeye başlar. Benim eşim de hep ne varmış gözüyle bakıyordu temizliğe, hani öyle yap görevin vs demedi ama çok basitmiş gibi algıladığını hissedebiliyordum. Çalışmaya başlayınca kadın alacağım, ne kadar tutacağı umrumda değil, haftada bir gelsin aylık 800-900 götürsün umrumda değil dedim. Fiyatı duyunca bir irkildi :) iki üç haftada bir alırız olur falan dedi, yok dedim daha da süpürgeye ellemek istemiyorum. O zamandan beri biraz biraz o düşüncesi kırıldı gibi. Ha şu da var Allah razı olsun gocunmaz yapar, ikiletmez de. Demem o ki sen parayı temizliğe saç, nasıl zor bir şey olduğunu görsün, yardım eder o zaman. :)

Guzel bir krizmis. Bende mi yapsam yoksa cok kotu olacak bizim ilişkimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…