Ben de onlara vermek isterim ama bazen insan eşine söyleyemiyo kiŞimdiye kadar vermediniz diye laf sokmuş. Sen çok haklısın. SaçmalMış
Hayır eşim yoktu YanımdaDamat olunca çekinmiştir tavır yapmanıza gerek yok bence
Hayır ayrıyeten nakitte vermeyi düşündüm eşimden isteyipAltı üstü dört beş çeyrek dünyaları bağışlamiyorsunuz ne olacak ailedir verin gitsin. Zor durumdalar diyorsunuz. Böyle birşey olsa ben eşime açmadan mevzuyu verirdim direkt..
Verin o zaman.Aileniz zor durumdaysa düşünmeyin verin.insanin anne babasına yardım etmesinden daha doğal ve güzel ne olabilir ki.Hayır ayrıyeten nakitte vermeyi düşündüm eşimden isteyip
Damat olunca derken parayı verecek kişi damat...Hayır eşim yoktu Yanımda
Boşverin annedir.Kızına nazı geçiyor işte. Takılmayın dediğine.Ama annemin lafına canım sıkıldı
Verin o zaman.Aileniz zor durumdaysa düşünmeyin verin.insanin anne babasına yardım etmesinden daha doğal ve güzel ne olabilir ki.
Ben topa tutmuyorum valla. Tutanlara yazın.Bunu erkekler yapınca topa tutuluyor ama?
Verin o zaman.Aileniz zor durumdaysa düşünmeyin verin.insanin anne babasına yardım etmesinden daha doğal ve güzel ne olabilir ki.
Ben konuda keyfi borç yaptıklarını okumuyorum. Ev için kredi borcları varmiş. Siz verirsiniz vermezsiniz bilemem. Ben rahatsız olurdum verirdim şeklinde düşüncemi beyan ettim. Saygılar.Tabii ki de ailesine yardim etmeli evlatlar, aileler de evlatlara. Fakat aile ya da herhangi biri başıboş keyfi için para harcayıp, evlat bir şeyler edinmek için para kısıyorsa o parayı ailesinin refahı için vermesi ne kadar vicdanlı. Gerçekten ihtiyaç için verilir ama ben bir şeylerden feragat ederken o dün saçtığı paranın acısını benim huzurumu bozarak çıkaramaz. Çok şükür benin ailemle böyle bir sıkıntım olmadı. Ama ben de alsam ailem de benden alsa o paranın borç bilinip geri ödenmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?