kim haklı ??

evet canım. malesef benım ananemde böyle her geldiğinde getırdiği şeyler ya küflü yada bozuk yada 1 haftalık yemektır bizde kırmamak için bişi demiyoruz. ama çöpe gidiyo yazık

Kayınvalideniz yaşlımı ve gözlerinde bir sorun varmı?
Eğer yoksa bilincli olarak getirdiği ortaya çıkıyor ve öyleyse uyarmalısınız..

EKMEK KÜFLÜ sanırım pes doğrusu ziyan olmasını istemiyorsa ya buzluğa koysun bozulmadan. bozulunca da sana getirmesin suyla ezip dışardaki hayvanlara versin hem söyle küflü ekmek çok zararlı küf mantar ve bakteri üretir de ayıp deilki o bunu sana vermiye utanmıyorsa sende söylemekten utanma

Son düzenleme:
komşum da benden bişey istemişti,verince tekrar geldi ki bir tabak baklava getirmiş.Ağzıma aldım bayat mı bayat :-/
8 gün önce bayramın birinci günüydü,o günden kalma herhalde...
Ama bizimki çöpe gitmedi,ev arkadaşımın bi arkadaşı aaafiyetle yedi

belki yanlışlık olmuştur.tazesini getirecekken yanlış poşeti de getirmiş olabilir.ben geçenlerde, evin önünde komşumuzun köpeği var,bayat ekmekler vardı.poşeti aldım tam verecekken taze ekmeği götürsdüğümü farkettim.olmayacak şey değildir

daha öncede öyle küflenmiş bozulmuş şeylr getirdiyse haklısın.
ama belki farketmemiştir.
öncekilerde böylemiydi????

yenmis ekmek daha once getirmisti ama kuflusu ilk defa geldi..

ekmeğin üstündekiler ne? neden bölünmüş?

sanirim biraz yemisler bikacgun once sonra bize getirmis. bide dedi ki cope gitmesin dedim

Bozulmuş ekmek mi getirdi?

aynen canim

evet canım. malesef benım ananemde böyle her geldiğinde getırdiği şeyler ya küflü yada bozuk yada 1 haftalık yemektır bizde kırmamak için bişi demiyoruz. ama çöpe gidiyo yazık

bende cok uzuluyorum biseyi atmaya ama elden ne gelir

yaaaa bende aynen boyle bakmis olmaliyim

açıkca dedin mi peki getirme diye, mesala bu ekmek bariz küflü, anne bu ekmek küflü yenmez deseydin açıkca

mideme küflü ekmek gidecekse, çöpe gitsin daha iyi
sağlığım daha önemli .allah aşkına yaa
bir ekmeğin fiyatı ne kadar ki

madem israf olmasın istiyorsun
o zaman ona göre alacaksın ekmeğini, ona göre yapacaksın yemeğini...israfın en büyüğünü bu tarz düşünen insanlar yapıyor aslında.

ara sıra yemek de getiriyordur? böyleleri gıda zehırlenmesi geçirip
hastanede bir gün kalmadan asla anlamayacaklar
durumun ne kadar vahim olduğunu.

bir musibet bin nasihatten iyidir.

anlamadım bu olayı, demediniz mi anne bu ekmek küflü yenilmez dikkat et falan diye?

Getirdiklerini birlikte yemeyi teklif edin,belki anlar.

bak bu aklima gelmemisti saskinliktan.. cok iyi fikir

Kayınvalideniz yaşlımı ve gözlerinde bir sorun varmı?
Eğer yoksa bilincli olarak getirdiği ortaya çıkıyor ve öyleyse uyarmalısınız..

yok canim 50 yasinda daha. gozluk bile kullanmiyo gayet saglam gozleri

haklisin aslinda bende ayip olmasin diye susp aldim. soktan herelde bisey diyemedim

ohhhh afiyet olsun

valla sanmam poseti sabah koydum daha kocan yokken yersin diye dedi
bu ne küflü ekmek mi
eşin ne dedi peki

ne desin annem iste napalim dedi

Ben olsam, (şu andaki ruh halimle) koyarım poşete ekmeği kayınvalideme giderim...

Bozulmasın yazık günah diye getirdim derim

kuzum israf olmasın istiyorsa şayet.. ıslatıp hayvanlara versin onlar sebeplenir bari..
konu sahibi arkadaşım çok merak ettim eşinin tavrını??

Keşke açıkça söyleseydin.Anne bu ekmek küflü,yenmez diye...

Hatta ben olsam,keşke taşımasaydınız,ıslatıp kuşlara verseydiniz derdim.

ogluna getirmiyo canim merak etme. esim o aksam evde olmayacakti ben yerim diye getirmis. mazallah ogluna hayatta vermez. ac kaliyo diye akli cikiyo zaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…