kim haklı ??

canım ben 50 yaşında yazdığını kaçırmışım, 50 yaş yaşlı değil bana göre, ne bileyim en küçük çocuktur kaynanada haliyle 70 yaşlarında olur falan öyle olbilir mi diye düşünmüştüm

orayıda sen kaçırmışsın bak, kocan yokken yersin demiş

e komplo bu resmen..ama terbiyesizlik ya,ayıp..şu an çok gerildim!

yok hayvanlarda yemesin onun getirdiklerini,kimse yemesin!

annem 50 yaşında,taş gibi hatun vallahi :) daha gençmiş k.validesi üstelik.

hah işte bu kast etmiştim ama 50 yaşındaymış
yaşlı insanlar atmıyor çünkü

yok canım 50 yaş elbette yaşlı değil.
benım ananem bunadı ama kimsenin elinden yemek yemez, dolaba göz atar
varsa evınde küflü, bozuk bir şey
kızar evdekılere düşün yani.

bence bu alışkanlıkla ilgili bir durum.

Benim de kayınmalidem 1-2 yaptı öyle ben biraz gaddarım herhalde anne getirme valla ben yemiyorum, eşimde ben yemeyince yemiyor çöpe gidiyor yazık siz yiyin evinizde deyiverdim o oldu hiç işim olmaz başkasının 2 gün önce pişirdiği yemeyi yemek kendi annemin bile eski yemeyini istemem ne o öyle çöpe gitmesin diye bana yedirecek yapacaksan gel benim evimde yap koy ortaya ya da günlük taze yap getir, ya da getirme kimseden beklentim olmadı azıcık aşım kaygısız başım

e komplo bu resmen..ama terbiyesizlik ya,ayıp..şu an çok gerildim!

yok hayvanlarda yemesin onun getirdiklerini,kimse yemesin!

annem 50 yaşında,taş gibi hatun vallahi :) daha gençmiş k.validesi üstelik.

canım sakin ol, sen niye geriliyosun

Son düzenleme:
bir de bana bir ucu koparılmış, yenilmiş ekmeğinde getirilmesi ayıp geldi açıkcası, küf konusu hariç..
tabi durumları bilemem ama, ne bileyim..

ben olsam yenmiş ekmek getirse de laf edebilirdim.

kocan yokken ye demesi biraz manidar bence ekmeği dilimle eşinin önüne koy akşam yemeğinde elbette soracaktır bu ne diye sende söylersin bu arada konuyu görünce aklıma geldi bende dibi tutmuş sarma yedim herkes yemiş bitmiş kalanda oymuş:)

valla bende ekmeğe tümden karşı bi insanım zaten, küflü ya da küfsüz

benim kv de beğenmediği hediyeleri, evinde kullanmadığı eşyaları bana verir, açıkca söylediğim halde

ordan ardiye gibi görünüyorum galiba

koptum vallahi yaa

benim anlamadığım neden kaynanaya niye küflü ekmek getirdin diye sorulmuyor :44:

çöpe gitmesin demiş öylemi.sizde deseydiniz.aa iyifikir. havada soğuk balkonda kuşlar açtır.ıslatayımda onlara yem yapayım..ve yapardım.

Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum:26:

Ben olsam getirdiği ekmekten hemen 2 dilim keser, arasına salça sürer, yanına da peynir,zeytin v.s koyup çayla beraber ikram ederdim...
Neyin kafasıdır bu kayınvalidenizdeki anlayamadım:44:...

ınsanın dili var canım rahatsızlığı belırtebılır
ama hayvanın dili yok, yemek zorunda kalır.

Ben de birçok şeyi vermeden atıyordum.
Sonra baktım çöpten,çamurdan çıkarıp yiyorlar veya kıyıya vuran artıkları yiyorlar,sakınmaktan vazgeçtim.

Kuşların sindirim sistemi çok farklı,onlarda 2 mide var.
Bazen tavuk kanat artıkları veriyorum,kemikle beraber yutuyorlar :)

Bir de topraktan solucan alıp yiyen hayvanlar bunlar.
Bizim tiksindiğimiz veya bize zararlı olan besinlerle bir düşünmemek lazım.

''ben taze ekmek seviyorum ama buda boşa gitmesin akşama oğluşun gelince yer'' derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…