- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi kirmizipikap
-
yazdı 50 yaşında gözleri de gayet sağlammış
Yani çok şaşkınım .
Garipsedim ekmeğe ilk baktığında aaa bu ne demez mi insan.
Açıkcası insan ister istemez şaşırdığını belli eder.
Kim görse bunu bu küflenmiş demez mi ? Bende mi sorun var anlamadım. Siz dediniz mi bu küflenmiş anne ? diye ?
Ben böyle bir ekmek geldiğine inanamıyorum nedense :S
Böyle bir ekmeğin geleceğini mantığım almıyor kusura bakmayın.
Bu ekmek bilinçlide gelmez.
Sonuçta bu kadın artniyetliyse bunu kocana göstereceğini bilir. Göz göre göre bu ekmeği getiremez.
Bu ekmek geldiyse ya kadın farkında olmadan getirdi , ya yanlış poşeti tuttu getirdi yada görmüyor ama artniyet olduğunu sanmıyorum.
Yorumlar yine dibe vurmuş.
Ya bir düşünün kim bilinçli böyle ekmek getirir.
Kötü niyetli olsa zaten oğlunun bunu öğreneceğini düşünürde getirmez zaten.
Hanfendi anne bu ne demiş mi ? Kadın ne demiş ? Bunlar önemli bence. Belki normal bişeyler getirdiğini sanıyordu. Ben artniyet olduğunu sanmıyorum.
anladım canım, arkdaşlar yazdı deyince üstünede bi ton yorum yaptım zaten, sen hatırlatmakta geç kaldın yani
arkadaş kendi küflenmiş ekmeğinin resmini çekip koymamıştır neticede
bende kayınvalideme ters bir durumda cevap vermem. versem kötü olacağımı bilirim çünkü..
ilginç bir durumsa şaşkınlığımla kala kalırım..
zaten orada "anne bu ne? küflü bu ekmek nasıl getirdin" falan dese kendisi suçlu olacak..
geline iyilik yaramıyor olacak..
neden bilerek yapmış olmasın, böyle tuaf insanlar o kadar çok ki.
gelinin o ekmeği çöpe atacağını biliyor nede olsa
kadına bu ekmeği gösterip anne neden bunu getirdin demek,ters cevap vermek midir,neden suçlu olunsun:44:
nerden biliyorsunuz yanlışlıkla getirmediğini,
arkadaş kendi küflenmiş ekmeğinin resmini çekip koymamıştır neticede
bende kayınvalideme ters bir durumda cevap vermem. versem kötü olacağımı bilirim çünkü..
ilginç bir durumsa şaşkınlığımla kala kalırım..
zaten orada "anne bu ne? küflü bu ekmek nasıl getirdin" falan dese kendisi suçlu olacak..
geline iyilik yaramıyor olacak..
neden bilerek yapmış olmasın, böyle tuaf insanlar o kadar çok ki.
gelinin o ekmeği çöpe atacağını biliyor nede olsa
kadına bu ekmeği gösterip anne neden bunu getirdin demek,ters cevap vermek midir,neden suçlu olunsun:44:
nerden biliyorsunuz yanlışlıkla getirmediğini,
Merhaba kızlar.
Sabah ilk is yorumları okumaya başladım. Bazlarına cok güldüm,bazılarına ise çok şaşırdım. Buraya kendi bayatlamis ekmegimi koyduğumu düşünenler bile olmuş.. Pes diyorum. Niye böyle bişey yapayım ki...
Birincisi bilerek yada bilmeyerek ucu yenmiş bir ekmeğin baskasına getirilmesi benim acımdan yapılamayalım bişey. Ben bilerek getirdiğini düşünüyorum çünkü yalnızca ekmek getirmedi o gün. Meyve sebze vs. Getirmiş. Çantayı yerleştirirken insan elbet görür hangi ekmegi koyduğunu. Bu arada iki dış sarımsak getirdiğinide eklemeden gecemicem
İkincisi ben ekmek getirmesine şaşırdım bu ne anne bende ac oturmuyorum herelde dedim ama poşeti açıp icine bakmadığımdan kuflu yada bayat olduğunu farketmedim. Çünkü gelirken hepbirlikte yememiz icin "taze" baget ekmek de getirmişti. Bunları yiyelim sıcak sıcak dediğinden onu koydum sofraya. Sabahında kahvaltı icin poşeti açtığımda gördüm kuflu olduğunu. Art niyetli olmasa yada bilmeden getirse taze ekmek alıp a gelmezdi herelde.
Getirdiğinde poşeti açıp baksaydım tepkisiz kalmazdim bende. Bundan sonra akillandim tek tek bakicam poşetlere
ekmeği gördüm gerçekten mantığım durdu..
bir insan bu kadar kötü olamaz,bilerek bunu yapamaz..ekmegin küflü olmasından geçtim olabilir..
görmemiştir ama o yenmiş kısmı neyin nesi.gerçekten şaşırtıcı.(aynı binadamı oturuyorsunuz valideyle)
resim çekip eklemeyi henüz tam öğrenemedim yeniyimde :) ama inanın bilmemem sizin hayrınıza çünkü bir poşet ezik meyve gelmiş banada bütün gün öğürürdünüz benimde kp sebze satar olgunlaşmışları seçip eve getirir hemen yensin diye kv de saolsun iyice ezildikten sonra ezilenleri getirir bize bide utanmadan yiyin hemen bozulacak yoksa der şimdi diyeceksiniz abartıyo ama şöyle anlatayım geldiğinde bile poşetten ezilen meyvelerin suyu akıyodu koydu mutfağa gitti içeri kv mutfağa geldiğinde eltim o ne öyle o pis su ondanmı akıyo dedi hiç cevap vermeden iki arada bi derede balkona koydu kimse görmesin diye ama ben kocama yapamam öyle bak annen ne getirmiş diye alırım cevabımı otururum çünkü yapacak bişey yok onun için çöpleri doldurmaya...
Merhaba kızlar.
Sabah ilk is yorumları okumaya başladım. Bazlarına cok güldüm,bazılarına ise çok şaşırdım. Buraya kendi bayatlamis ekmegimi koyduğumu düşünenler bile olmuş.. Pes diyorum. Niye böyle bişey yapayım ki...
Birincisi bilerek yada bilmeyerek ucu yenmiş bir ekmeğin baskasına getirilmesi benim acımdan yapılamayalım bişey. Ben bilerek getirdiğini düşünüyorum çünkü yalnızca ekmek getirmedi o gün. Meyve sebze vs. Getirmiş. Çantayı yerleştirirken insan elbet görür hangi ekmegi koyduğunu. Bu arada iki dış sarımsak getirdiğinide eklemeden gecemicem
İkincisi ben ekmek getirmesine şaşırdım bu ne anne bende ac oturmuyorum herelde dedim ama poşeti açıp icine bakmadığımdan kuflu yada bayat olduğunu farketmedim. Çünkü gelirken hepbirlikte yememiz icin "taze" baget ekmek de getirmişti. Bunları yiyelim sıcak sıcak dediğinden onu koydum sofraya. Sabahında kahvaltı icin poşeti açtığımda gördüm kuflu olduğunu. Art niyetli olmasa yada bilmeden getirse taze ekmek alıp a gelmezdi herelde.
Getirdiğinde poşeti açıp baksaydım tepkisiz kalmazdim bende. Bundan sonra akillandim tek tek bakicam poşetlere
çoğunluk olarak anlıyoruz seni arkadaşım..
ama bi arkadaş demiş ya "eşim yedi bütün ekmeği de yüreğine insin" diye bence bunu söylemesilisin
peki neden telefon edip,anne dün getirdiğin ekmek küflenmişti,demedin
Ertesi gün esim gelince arayıp da annesine laf söylüyomuş olmak istemedim açıkcası
bu laf söylemek değil ki,belki de gerçekten yanlışlıkla getirdi,belki de dediğin gibi art niyetle yaptı.en azından durumu anlardın.yanlışlıkla getirdiyse bir daha dikkat eder.art niyetle yaptıysa kabullenmediğini anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?