senin ailende benimkiler gibi anlaşılan huzursuzluk çıkmasın diye herşeyi anlayışla karşılıyorlar..ama inan yaranılmıyor böyle yapınca kendimden biliyorum.ama sana tavsiyem bi daha gittiğinizde eşine rica et 1 haftada beraber biz de kalıcaz sen nasıl gurbetteysen bende öyleyim bende özlüyorum de.ayrıca sen oraya gidince konu komşu akrabalar altında bişey arar bunu da söyle eşine güzellikle kendi tarafına çekmeye çalış
evet kesinlikle canim, katılıyorum, yaptıkça olmuyor , eşime diye diye dilimde tüy bitti, aslında o en baştan beri biliyor ama dediğim gibi ailesinden çekiniyor dırdır etcekler diye, ediyorlarda, lightsın sen diye başlıyorlar, laf sokuyorlar sürekli, dedim ya adam eşim su getirirmisin dedi diye ortalığı ayağa kaldırdı, insanlık yokki, kavgaya küfre alışmışlar insanlık görünce tuhaf oluyorlar

geçen bayram bu olaylardan sonra dedim ki sen istiyorsan git ben bidaha gelmicem, sonra düşündüm ben çekiosam oda çeksin anlasın zaten çatlayana kadar doyuyor ailesine , göremeyen benim, sende gitmiceksin