- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Ohoo bu sanaldan birini ekleyip böyle dönüp tehditler yağdırıp koparıp atıyorsa bi kız yanlışlıkla yüzüne gülse 5 çocuklu da olsan bırakır gider inan1 seneyi geçti beraberliğimiz.Ben 23 o 28 yaşında.Direk konuya gireceğim çünkü karşımdakinin suç bastırması mı diyeyim yoksa gerçekten haksızlık mı ettim.
Skype kullanmazdım erkek arkadaşım tayin oldu gitti diye skype açtım görüşebilmek için.Kendisinin eskiden beri kullandığı bir hesabıydı.Neyse normalde kişi listesinde kaç arkadaşının olduğunu görebiliyorum hep 13 dü.10 gün kadar önce konuşurken senin de böyle beni denemek için kalkışacağın hareketlerin olur mu dedi.Ben de ne alaka dedim.Ne bileyim biri ekledi de dedi.Kabul etmedim ama ilk aklıma sen geldin dedi.Ben de hayır dedim konu kapandı.Normalde kendisi benimleyken girer sadece.Bugün konuştuk bitti baktım 14 arkadaş yazıyor.Hayatım abini mi ekledin dedim.O da hayır geçen ki hesap aramış da 3 kez onu ekledim yazdı.Hesabın adı da serçe deniz kumru falan işte.Bana normalde hesabında benden başkası olmasın falan diyordu zaten görüşeceğim birileri de yoktu.Ben de dedim ki bir bayan olduğu belli sormasam söylemeyecektin.Merak etmene bozuldum.Yakın arkadaşın olsa seni bulurdu.Ben olsam cevap bile vermezdim bırak eklemeyi dedim.O vay anam sen misin bunu diyen bana güvenmiyorsun demeler .Ben de büyütülecek bir durum değil sadece bozuldum dedim.Aralık 4 ünde sıkıntılı bir ameliyatım var sınavlarımı vs yetiştirmeye çalışıyorum sıkıntılı günlerim yani.Böyle tepki vermesine bozuldum.Telefondan aradı bıktım bilmem ne demeler halbuki iyiyken öylesine düşkün ki.Böyle davranmaya devam edersen şubatı göremeyiz diyor(Şubatta isteme falan düşünüyorduk)Sonra da git ameliyatını ol ne yaparsan yap güle güle dedi kapattı.Biliyorum arayacak ama benden giden gitti.Kapadım telefonumu direk..Söz sizde..
Buna benzer birisi de benim başımda var suçluyken güvenmiyorsun diyip üste çıkmalar falan.ben soğuyamıyorum işte biye böyle oluyor bilmiyorum siz nasıl hallettiniz o kısmıHepinize teşekkür ediyorum arkadaslar zaten ayrıldım.Sabah bir dünya mesaj atmış kesinlikle bitirdİğimi söyledim.Zaten içim soğudu böyle devam edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?