• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı..

Bitirmekle en doğrusunu yapmıssın canım.Ayrıca bu şekilde fevri davranması ve olayı buraya bilerek getirmiş gibi geldi. :KK43:

Yazıp duruyor tekmeyi bastım uzattım.Hala bana yok kırmış olabilirim falan yazmış pişkinliğe bak ya bu kadar olmaz.

Sağlam gol atmışsınız hem de tam 90.dan. O size Şubat'ı göremeyiz demiş, siz Şubat'a bırakmadan 24 saatte şutlamışsınız. Helal olsun :)

Sizinkine bir hareketlermeler gelmeye başlamış. Sana izin vermeyeceği şeyi onun yapmasına izin verme. Bence isteme için erken o kadar güvenme derim.

klasik, zeytinyağı misali üste çıkma hareketleri.
o haksız, sen haklısın, gün gibi ortada.

Suçlu psikolojisiyle üste çıkmaya çalışmış gibi duruyor. Bence doğru bir karar vermişsin. Şu an bu kadar kırıcı davranıyorsa bir de aranızda ciddi bir bağ olsa demek ki neler yapacak. Saygı bir ilişkide en önemli şeylerden biri bence. O da yitirilince geriye bir şey kalmıyor...

Süreklı bu sekılde gezen bı ınsansanız Oda bıkkınlıktan boyle tepkı vermıs olabilir.İlk defa boyle tepkı verıyorsanız cekın restı gitsin bi kendine gelsin..

Nedir bu kadar atar gider bu elemandaki? Onun istediği şeyleri merak edip sorup bozlulup istemediklerine bozulmama sınırınız mı var? Çok doğal bozulman, ve çok anormal onun da bozulmana atarlanıp saçma sapan hallere girip sana yol gösterir gibi dayılanması falan.

Bunla şubat ayını görme bence, yoksa evliyken bu herifin ayılıklarıyla ilgili konular açıp bizi de kendini de üzersin balım. İyice düşün taşın.

yine arayacak diyorsun ya acma ki hayatin hayat olarak devam etsin yoksa zehir olur adam bit halt yemis bastirmak icin boyle yapmis yememisse bile tavri cok yanlis evlilik surdurulecek adam degil

sizin ameliyatınız var boyle konuşma yapıor size tuaf geldi... seven insan davranışı diil... temkinli olun ayrılmak isteyebilir...

Back
X