Kim hakli ???

Kim haklı????

• Eşin

OY: 8 13,3%
  • Sen

OY: 52 86,7%

• Ankete Katılan
    60
Yani o da pek akraba sayılmaz. Dıdısının dıdısı. Ben amca, teyze gibi yakın akraba kastettim. Diğer türlüsü gereksiz samimiyet .

Benim babamda böyle çok samimi davranır herkese ben ona da sinir olurum. O yüzden seni anlıyorum.

Aynen benim eşim hep böyle zatende çok sever gereksiz insanlarla samimi olmayi

Her halükarda sen haklısın bende hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden seninkinin aynasından bende de var biz de sürekli bu tarz konularda tartışırız erkekler hiç bir zaman haksız olduklarını kabul etmezler

Her halükarda sen haklısın bende hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden seninkinin aynasından bende de var biz de sürekli bu tarz konularda tartışırız erkekler hiç bir zaman haksız olduklarını kabul etmezler

Aynen öyle bizde hep bu konularda tartışırız hep o haklıdır şimdi burdaki bütün yorumları okudum eşime gülüyor yorumlara

İlk yazan eşiniz olmuş ne gerek var fotoya yorum yazmaya karşı tarafın konuşmasına yani muhabbet ortamını yaratmasına fırsat vermiş

esinde kotu bi niyet gormedim ancak kadinin kime benziycek tabiki sana lafi cok gereksiz ve sacma geldi.o yuzden insanlari once tartarim ciddiyetsizse mesafe koyarim esimdende bunu beklerim.

Evet kötü bir niyeti yok ona eminim çünkü kötü niyetli olsa her türlü yapar benim ruhum duymaz ama bu yaptigi da dokundu bana beni küçük düşürdü bana gore

Back
X