• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı ?

gayet tabi haklisiniz ben kv cok severim iyidir ama evlat konusuna gelince bazi kelimeleri cok uzuyo sinirlendiriyo ilk hamileligimde kizim oldu cok sukur sagliklica buda erkek olsun diye tutturdu bende simdi allah nasip ederse ikinciye hamileyim insallah kv ilk hamileligimde ayni sana soyleneni soyledi kiz deynce olsun canm falan dedi sanki uzuldu komsusuda hatta olsun olsun amaan dedi ya rabbim cok sukur nasip etti ben dua etmekten saglikli bir evlat dilemekten baska birsey yapamam haddim degil ama sanki cahiller anlamiyolar bu oglan olsun kusuyorum hadi cektigne degsin kusan oglan dogrur derler diyo ya ben ilkindede kustum ama anlamiyolar bi tuhaflar rabbim saglik sihhat versin ikimzde saglicakla kurtulup kucagma almayi nasip etsin yavrumu rabbim

Evet haklısınız benim de öyle oldu sanki. Bir de bunu bir kadından duymak daha da kırıcı. Ben de sadece sağlıklı olmasını istiyorum Allahtan o gün dr sağlığı gayet iyi dedi ya dünyalar benim oldu çok şükür. Kız olunca değmiyor muymuş çektiğine sanki halamın dört oğlu oldu bir kızı olsun o kadar istedi ki ama olmadı nasip işte . Amin çok teşekkürler Allah kızınızı da size bağışlasın yeni doğacak bebeğiniz de sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah

ami
Evet haklısınız benim de öyle oldu sanki. Bir de bunu bir kadından duymak daha da kırıcı. Ben de sadece sağlıklı olmasını istiyorum Allahtan o gün dr sağlığı gayet iyi dedi ya dünyalar benim oldu çok şükür. Kız olunca değmiyor muymuş çektiğine sanki halamın dört oğlu oldu bir kızı olsun o kadar istedi ki ama olmadı nasip işte . Amin çok teşekkürler Allah kızınızı da size bağışlasın yeni doğacak bebeğiniz de sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah
amin canim cok tedekkurler iyi dileklerin icin insallah sende yavrunu sagliklica alirsin kucagna

Herkes zaman zaman yanlis kelimelerr kullanabilir. Buyutmeyin alingaliginiz ustunuzdedir hamilelik sebebiyle. Evlat ayirt edecek olsalardi hayirli olsunu bile esirgerlerdi. Olabilir insanlar yanlis kelimeleri secebilir.

İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Etrafimda çok var böyle insanlar gıcık oluyorum kız evlatlar anneye daha duskun dert ortağı arkadaş oluyor bende ilk kız olsun isterdim ama böyle tepki verenler çok sinir bozucu

haklısınız

cahil ailenin cahil oğluyla evlenmişsiniz ne yazık ki...

pişman olurlar elbet.

Arkadasim Allah ne verirse o yok 3 cocuk olsun ilki ikisi erkek sonuncu kiz olsun oldu annem siparis usulu. Ailecek garipsiniz bence sizde de var erkek sevdasi. Allah in verdigi mucizeye hayran kalacaginiza sacmsapan detaylarda boguluyorsunuz.

İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Benimkiler de kız meraklısı. Kaynanam kız torunu olacak diye bir sürü şey örmüş hep kız bebekler için :) Cnsiyeti öğrenmeye gittiğimizde erkek deyince ailecek üzüldüler. Kız bekliyorduk, biz kız seviyoruz, ilki kız olsaydı sana yardım ederdi falan fistan dediler bir şey demedim. Üzerinden birkaç hafta geçti şimdi erkek örgüleri yapıyor en baştan. Torunu olacağı için de çok mutlu. Çok hevesli. İnş. bizimkilerin ki gibi sizinkilerin de cinsiyet ayrımı faslı biter.

Bencede hayirlisi buymus derseniz kv..
kadinda olsun olsun der tabi...ama bu sebeple esinizle tartismaniza gerek yok kadincagiz sizi teselli etmiş.esiniz gibi erkek olsun isterdim dememiski.

Yengemin 7 aylik bebegini karninda kalbi durdu suni sanci ile dogum yaptirdilar yengem erkege hamileydi bende kiza nasipse 4 hafta vardi aramizda.kayinpeder duymus aradi sagolsun gecmis olsun kizim allah sabir versin falan.kapatirkende soruyor erkeymiydi? evet dedim erkekti,sizinkini alirdi diye güldü. simdi gülsem mi ağlasam mı kizsam mı? Ben hayirlisi böyleymis baba taktiri ilahi geri kalanlara sabir versin dedim kapattim konuyu. Zaten icin yanmiş ama cahillede cahil olamam ki. Eşime söyledim baban bóle dedi gülerek oda pek sever herkesi yakistirmayi babam iste dedi gülüştük gećtik.

Kavga etmenize gerek yok hormanlara biraz pay veriyorum.sagsaglim kucaginiza alin ins. Ve hepsi kiz da olabilir evlatlarinizin buna simdiden alişin

Rahmetli dedem de boyle kiz erkek ayirimi yapardi hatta erkek cocuklarinin cocuklarini sever digerlerini sevmezdi. Ama ölürken keske cocuklarimin hepsi kiz olsaymis dedi kiz çocukları bakti çünkü hastaliginda. Insanin kizi erkegi olur mu evlat bu. Ben de hamileyim ne yalan soylim kizim olsun istiyorum. Allah kiz da verse erkek de verse canimdan cok sevecegim icin cocugumun cinsiyetine tek aksi laf edenin veririm layigini.

Back
X