gayet tabi haklisiniz ben kv cok severim iyidir ama evlat konusuna gelince bazi kelimeleri cok uzuyo sinirlendiriyo ilk hamileligimde kizim oldu cok sukur sagliklica buda erkek olsun diye tutturdu bende simdi allah nasip ederse ikinciye hamileyim insallah kv ilk hamileligimde ayni sana soyleneni soyledi kiz deynce olsun canm falan dedi sanki uzuldu komsusuda hatta olsun olsun amaan dedi ya rabbim cok sukur nasip etti ben dua etmekten saglikli bir evlat dilemekten baska birsey yapamam haddim degil ama sanki cahiller anlamiyolar bu oglan olsun kusuyorum hadi cektigne degsin kusan oglan dogrur derler diyo ya ben ilkindede kustum ama anlamiyolar bi tuhaflar rabbim saglik sihhat versin ikimzde saglicakla kurtulup kucagma almayi nasip etsin yavrumu rabbim
Evet haklısınız benim de öyle oldu sanki. Bir de bunu bir kadından duymak daha da kırıcı. Ben de sadece sağlıklı olmasını istiyorum Allahtan o gün dr sağlığı gayet iyi dedi ya dünyalar benim oldu çok şükür. Kız olunca değmiyor muymuş çektiğine sanki halamın dört oğlu oldu bir kızı olsun o kadar istedi ki ama olmadı nasip işte . Amin çok teşekkürler Allah kızınızı da size bağışlasın yeni doğacak bebeğiniz de sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah