- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler