Üzülme canım,sen kötü biri değilsin.Evlatlık görevlerini yapmadığın için üzülüyorsun.Ama bir de şöyle düşün : Annen,annelik görevlerini yaptı mı ? Hayır ! Sadece buraya yazdığın,sen evlenirken yaptıkları (yapmadıkları) bile anlamaya yeterli.Kızlarını düşünmeyip kendi hayatına dalması da sorumluluklarını bilen bir anne olmadığını gösteriyor.
Ankara'ya kadar haber vermeden gelmeyi bilmiş de,arkadaşına kadar mı gidememiş ? Şöför lazım olmuş sanırım ona.Bu yaşa kadar iyi bir anne kız ilişkiniz olmamış,bundan sonra da olmasını bekleme (sin).Açarsın kandilde-bayramda telefonunu,hatırını sorup kutlarsın,senin yapacağın bu kadar.Huzurunu,mutluluğunu bozmasına sakın izin verme.
Bence annen normal değil. Sağlık problemleri var. Hiç bir anne ne olursa olsunn ama ne olursa olsun asla çocuğuna beddua etmez. Öyle insanın bedduasını aldım benim ya çocuğum olmazsa diye hiç kaygılanma bence. Çünkü öyle insanın öyle bir annenin ne duası tutar ne de bedduası. Sen kesinlikle yuvana dikkat et. Huzurunu koru her zaman için. Annen hayatını mahvetmiş zaten, seninde hayatının mahvolmasına müsaade etme sakın. (eğer kırıcı olduysam kusura bakma.)
Annenizin kaç kere evlendiği kimseyi ilgilendirmez. Ne yaptığı da. Ama size karşı yaptıkları pek kolay kabullenilir şeyler değil. Böyle anneleri şiddetle kınıyorum. Kendi kararıyla dünyaya getirdikleri evlatlarına bunları yapabilen ebeveynlerin bu kadar sorumsuzca davranmaları akıl alır gibi değil. Siz yapabileceğnizi fazlasıyla yapmış bir evlat olarak vicdanen rahat yaşayın.Hesap bile sormamışsınız yaptıklarından dolayı. Anne , büyük de olsa çocuklarına karşı sorumludur halbuki. Bunca olana rağmen iyi yetişmiş bir insansınız. Tebrik ediyorum sizi. Eşinizle de paylaşmanızı tavsiye ediyorum yaşadıklarınızı. İleride bir sorun yaşamamanız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?