Kim Ne ödüyorrr?buyrun Hamişler....

bildiğim kadarıyla ssk isteğe bağlı sezeryan yapmıyo (ama bende istiyorum) ancak durum sezeryanı gerektirirse yapıyolarmış ondada herhangi bi ücret alınmaması lazım.

canım beylikdüzü acıbademde dogum yok diye biliyorum
nerde dogum yapıcaksın
bende aylin hanıma gidiyordum ama bıraktım

devlet hastanesinde çalısan bir dr un muayanesine gidiyorum ilk muayane 100ytl ondan sonra gittiklerinden 80 alıyo ama drumuz devlet hastanesinde doğumlara girmiyo özel bi hastaneyle anlaşmış özel hastanedede hastahane dru dışında doktor doğuma girerse emekli sandiği karşılamıyomuş fiyat 1500ytl

bende devlet hastanesinde çalışan doktorun muayenesine gidiyordum üctert 100 ytl doğumu devlet hastanesinde yapar diye düşünürken orada yapmadığını özel bir hastanede yapacağını söyledi size indirim yapıyorum 1800 ytl olsun hadi dedi. birde ben normal istememe ramen sezeryandan bahsetti.bize dr. değiştirdik şimdi özel erdem hastanesine gidiyorum. normal 300 sezeryan 500ytl normal olabilir dedi oradaki doktor.

bende bursa acıbademhastanesine gidiyorum.
dr ismi aylin.özel sağlık sigortam var %100
hiç bir ücret ödemiyorum.doğumda ödeyecekmiyim.onu da bilmiyorum.
sanırım limiti aşarsak ödeme olucakkkk.....

canım ben orda cemileye gidiyorum tek kadın o sanıyordum bize öyle demişlerdi aylin hanım nasıl?cemile hanımı biliyormusun sence nasıl bir doktor?hiç orda doğuran birileriyle konuştun mu?ben şimdilik memnunum ama martta doğum hakkında konuşacaz bakalım o zaman ne düşünürüm bilmem...senin doğum ne zaman?

canım beylikdüzü acıbademde dogum yok diye biliyorum
nerde dogum yapıcaksın
bende aylin hanıma gidiyordum ama bıraktım

agustos ayından itibaren doğum yapılıyomuş beylikdüzü acıbademde canım ama benin doğum bakırköy acıbademde olucak büyük ihtimalle.
aylin hanım orayada geliyo doğum için.
neden bıraktın aylin hanımıı?

2008 agustostamı baslıcak ben giderken yok demişlerdi
aylin hn insan olarak iyi olabilir
sıcakkanlı güleryüzlü
ama dr olarak bilmiyorm
ben 12. haftama kadar ona gittim
1 kere tansiyonumu ölçmedi:1shok:
sonradan başka dra gıttıgımde yüksek tansiyon çıktı
ayrıca sadece kilomla ilgilendi
kesinlikle kılo almıycaksın ayda en fazla 500 gr alabilirsin dedi
12.haftama kadar vajınal ultrasonla baktı
düşüm bana süt içme dedi neymiş hayvansal gıda kilo aldırıyomuş:1shok:
ben içtim tabi o ayrı ama aylın hn ma giden 3 arkadasım daha var onlar memnun
bana yaptıklarını yapmamış
9 haftalık hamıleyken rvı su basmıstı
gece sabaha kadar suda kalmıştım
ertesı gün sancılandımvr krndısını aradım hastanedeydi gel bakslım demedi
onu bırak sesını yukselttı bana:1shok:
dedim aylım hanım üşütmüş olabilirmiyim
bagırarak üşütme diye bı hastalık yoktur dedi
peki ne olabilir ne yapmam lazım dedim
ozaman gıt bı hastaneye tahlil yaptır dedi
ama ne tahlili demedi
bende peki iyi günler dedim kapadım
bidahada gitmedim

ay elim yanık tek sol elimle yazdım
karışık olmuş umarım okuyabilirsin tosbaacım
sevgiler:)

okudum canım okudumda niye böyle aksilik olmuş senin kontrollerinde, üzüldüm
2007 ağustosta doğum yapılmaya başlanmıştı bende ekimde ilk doğumu görmüştüm orda:)herkes bebişin başındaydı.
aylin hanım benim sürekli tansiyonumu ölçüyo, ama gerçekten benimde kiloma taktı:)
16. haftadayım 3 kilo aldım çok kızdı bana yerimseniben
çokda takmıyorum açıkcası, kiloyu çok dert etmiyorum yani lülülülülülü
şimdilik bi sorunum yok, işime ve evime çok yakın izin almak gidip gelmek kolay oluyo diye burayı seçtim zaten.
şimdi bakırköy acıbademe gitmek istesem çok uzak, onun için doğumu orda yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.
sen şimdiki doktorundan memnunsan sorun yok zaten..
bu arada elin için geçmiş olssuuun:)

kızlar ben özel olarak doç dr gürkan beye gidiyorum.(harika bi doktor)kardeşim onunla bir ara çalıştığı için bana %50 indirim yapıyo normalde 140 ytl muayenesi ben 70 veriyorum.(ama indirim yapmasada o na giderim su saatten sonra onun kadar bilgili kadın doğumcu daha görmedim)testlerimi özel jinefemkadın doğum da yaptırıyorum ssk orada geçiyo ve şimdiye kadar araştırdığım kadarıyla en ucuz test yapan yer orası ayrıca daha doğum için hiç biyerle konuşmadım (fiyat olarak)ama ya jinefemde yaparım yada özel yaşam hastanesinde yapabilirim.doktorum sen nerde istersen ben gelirim dedi.

valla şekercim bende anlamadım nıye böyle oldu
aylin hn cok tatlı aslında güleryüzlü şeker gibi
ama o yetmiyooo malesef:çok üzgünüm:
tansiyon önemli
dedimya 3 arkadasım daha gidiyo onlar benım gıbı sorun yasamadılar :1shok:
benımde evıme yakın dıye orayı tercıh ettım
carrefourun arkasında oturuyorum
ama şimdi bakırköye gidip geliyorum
park medical seçil hn ondan memnunum
oda kıloyu sorun yapıyo ama insanı strese sokmuyo
neyse senın hakkında hayırlısı olsun kardeşım hayırlı dogumlar diliyorum sanayerimseniben

amiin canım bende sana hayırlı doğumlar diliyoruuummm..
park medicalin methini bende çok duydummm, kendini nerde iyi hissediyorsan orası senin için en iyisi..
daha güzel haberlerle konuşuruz yinee inşallah.

amiin canım bende sana hayırlı doğumlar diliyoruuummm..
park medicalin methini bende çok duydummm, kendini nerde iyi hissediyorsan orası senin için en iyisi..
daha güzel haberlerle konuşuruz yinee inşallah.

evet önemli olan o
dr cok ıyı olur ama sana güven vermez
benım dr umda sana güven vermez belli olmuyo
işte kime güveniyosan için ısınıyosa ona gideceksin
görüşmek üzere canım :1hug:

ben adanada ikamet ediyorum. ilgi kadın doğum merkezine gidiyorum yalnızca doktor ücreti için katkı payı 40 ytl. ödüyorum. onun dışındaki her şeyi emekli sandığı karşılıyor. normal doğumu da sezeryanı da ( eğer gerekli ise tabi) karşılıyor. ancak keyfi olursa sezeryan doğum 500 ytl. doktorum mükemmel. her kontrolüm en az 45 dk. sürüyor. muayene harici sohbet de eden gebe psikolojisinden anlayan harika bir doktor. adanadan olan varsa mutlaka öneririm.

Bende Kırklarelinde oturuyorum ama malesef burda özel hastana yok bende dr.un muayenehanasine gidiyorum.80 ytl ücreti,onun dışında dr.um devlet hastanesinin dr.u olduğu için ilaç gibi şeyleride emekli sandığından karşılıyorum,bu 2.dr.um.Şu anda memnunum...

Canım merhaba,Erdem Hastanesi Ümraniye de ki mi? ben de iyi bir doktor arıyorum kendime,Erdem Hastanesinde Ayşegül Hn idi yanlış hatırlamıyorsam,giden herkes çok memnun kaldı diye duymuştum.Ona mı gidiyorsun sen de?

ya aslında o kadar kıötü bir dr değil:)
ayti ile konuşmuştuk zaten.
şans işte ayticimle yıldızları barışmamış:)
ben hamileliğimin başından beri aylin hanıma gidiyorum hiç bir şikayetim yok:))

bu arada bende bursaa yaşıyorum
doktorum özel konur hastanesinden op dr İnci Başol
muyene ucreti 15 ytl teslerde uygun oluyor çok iyi guler yuzlu bir kadın
doğum normal olursa 1 ytl ssk var bizim..
ama yinede başka bir hastane araştırıyorum ben bi gözukucem başka bir dr a..
çunku bu hastene doğum katını fln dolaştım biraz kuçk geldi bana stres yaptım odaları fln herşey duşunulmuş ama ufak yan tarafta yeni konur hastanesi yapıldıg ıçın gecıcı bı yer burası ondan dolayı..
ama bana yetişirmi bilemiyorum bazı sorunlar varmış hastanenin açılmasıyla ilgili sanırsam.
ayrıca inci hanım da yaşını başını almış oldugu için biraz tedirginim.
ben çok takıyorum sanırım ilk oldugu için ve burda yeni sayılırım ondanda olabilir ailemden uzagım
vs.. vs...

bu arada bende bursaa yaşıyorum
doktorum özel konur hastanesinden op dr İnci Başol
muyene ucreti 15 ytl teslerde uygun oluyor çok iyi guler yuzlu bir kadın
doğum normal olursa 1 ytl ssk var bizim..
ama yinede başka bir hastane araştırıyorum ben bi gözukucem başka bir dr a..
çunku bu hastene doğum katını fln dolaştım biraz kuçk geldi bana stres yaptım odaları fln herşey duşunulmuş ama ufak yan tarafta yeni konur hastanesi yapıldıg ıçın gecıcı bı yer burası ondan dolayı..
ama bana yetişirmi bilemiyorum bazı sorunlar varmış hastanenin açılmasıyla ilgili sanırsam.
ayrıca inci hanım da yaşını başını almış oldugu için biraz tedirginim.
ben çok takıyorum sanırım ilk oldugu için ve burda yeni sayılırım ondanda olabilir ailemden uzagım
vs.. vs...
:a015:

ankarada özel muayenehaneye gidiyorum kocatepede ücret 70 ytl.çağ hastanesinde testlerimi yaptırıyorum.emekli sandığı olduğu için fark ödüyorum bi miktar.doğum akay hastanesinde olcak 1800.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…