Kim Ne ödüyorrr?buyrun Hamişler....

evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?

1)İzmirde Buca ssk'nın doktoru Tahir Özgüder'in özel muayenehanesine gidiyorum.
2)90 ytl ödüyoruz.
3)sadece ikili test için 90 ytl verdim şimdilik.diğer testlerim ssk'da yapıldı.doğumu daha konuşmadık ama büyük bi ihtimal Buca SSK'da yapacağım.

bende türkiye gazetesi hastanesine gidiyorum ssk ile anlaşmalı muayene ücreti 50 ytlş veriyorum testler için fark veriyorum doğumuda orda yapıcam ama ne kadar bilmiyorum

ben de adanada özel ziyapaşa kadın dogum ve çocuk hastalıkları hastanesinde Bayram Bukan' a gidiyorum,ilk başlarda muayene çok kısa sürüyor die çok memnun değildim ama bayaa bir araştırdıktan sonra adanada cerrahisinin en ii doktor oldugunu öğrendik, öyle hastasıyla 1 saat konusan falan filan doktorların çogunun piyasa doktoru oldugu,müşteri tutabilmek için 1 saat muayene yaptıgı kapılarda karşıladıgını duyduk.Bu arada emekli sandıgı oldugu için muayene de katkı payı vermiorum, testler için de şimdiye kadar 5 kuruş vermedik, normal dogum da sezeryan da 500 ytl.

bende bursada özel bahar tıpa gidiyorum, dr nagihan hanım, çok methini duydum 2 kere gittik daha yeni olduğu için pek birşey anlamadım biraz kısa sürüyo muayene, ssk olduğu için muayene ücreti 30 ytl testlerin de %40 ssk karşılıyo, normal doğum 500 sezeryan 750 ytl, bakalım şimdilik memnunum zaman ne gösterecek, bursalı arkadaşlar önerileriniz varsa paylasın lütfen

izmirde özel muayenehaneye gidiyorum doktorum prf.muayene ücreti 180 ben 150 ödüyorum...
doğumum bornova şifa hast.sezeryanla olucak doktor ve hast.ücreti dahil 3000 ytl ödiycez..

muğlada özel izan hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum 25,00 ytl muayene ücreti ödüyorum ama testler için şuana kadar 2 li test yaptırdım 50,00 ytl ödedim

Ben 10 Haftalik Hamileyim özel Gaziosmanpaşa Hastanesine Kezban Narin Kiyaka Gidiyorum Ssk Ile 50 Ytl ödüyorum 7 Haftalik Hamileyken Kan Ve Idrar Aldilar Herseyime Baktilar 11 Test Yapildi Sskli 260 ödedim Bidaki Ayda Zeka Testi Yapilcak Bakalim Onekadar Yine Sskli Normal Doğum 600-sezaryan-1200

Ben istanbul da özel Erdem hastanesine dr.funda demir e gidiyorum cok iyi bir doktor...Muayene ücreti ssk lı oldugum için 30 ytl (ayda bir gidiyorum)ikili test için cok fazla fiyat solemişlerdi baska hastanede 60 ytl ye yaptırdım.dogum hakkında fiyat için bir bilgi almadım amaa sanırım sezeryan 1500ytl miş...

kızlarya ikili testlerinizi ense kalınlıgı falan bu tür büyük testleri özelde yaptırmayın derim boşuna o kadra paralar dökmeyin özele benim dr hep üniversite hastanelerine yönlendirdi. istanbulda oturalar için çapa ve cerrah paşa yı telefonla arayıp randevu alıyosunuz ve hiç para ödemiyorsunuz yalnız test kaçıncı hafta istendiyse ondan 2-3 hafta önceden arayıp randevu alıyorsunuz veya dogum hastanelerinedende randevu alabilirsiniz artık okadar kolayki randevu saati veriyorlar ve o saatte giderseniz hiç beklemiyorsunuz bile bence herkes enyakın üniversite hastanelerinden de yaralanabilirler

Özel arnavutköy hast. gidiyorum muayene 40 ytl ssk lıyım 20 ytl ödüyorum bi muayene bi kontrol şeklinde gidiyorum dr a.Tahlillerimi ssk hastanesinde yaptırıyorum normal doğum 400 ytl ben yarısını ödeyeceğim sezeryan 800 tabi normal olur inşallah dr da ayrıca çok tecrubeli bana güven veriyor

merabalar bende koşuyolu medipol hastahanesine gidiyorum.doktorum pınar kumru muayne ücreti 80 ytl dogum ücretini henüz konuşmsdık ama 4 yıl önce kızımı orda sezeryanla dogurdum 2.500 ytlödemiştik

Ben İstanbul Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital'e gidiyorum. Doktorumun adı Filiz Topuz. Muayene ücreti ssk'lı 66 ytl ödüyorum. Yalnız tahlilleri çok pahalı. Dışarıda yaptırabilirim o yüzden.

Ankarada halenur yetiş e gidiyorum çok memnunum..Sosyal güverncem olduğu için ücret almıyor benden..
Tahlillerimide orda yaptırıyorum ücret ödemiyorum.
doğum için kararsızım ama büyük doğum yada hacettepe düşünüyorum..Fiyatını öğrenmedim henüz.

ben eskişehirde zübeyde hanım hastanesine gidiyorum aylık kontrollerimede dr.özel muayenehanesine gidiyorum 90 ytl alıyor ama her ay almıyor 2 ayda felan hastanede de testlerrimizi yaptırıyoruz para ödemiyoruz...

medıpole gıdıyorum dr um leyla altuntas
muaene ssk lıyız 50 oduyoruz henuz baska tahlıl yaptıradık o yuzden tahlıllerı bılmıyorum dogum ucretunude tabıkı ama gıden arkadaslar soylerse ıyı olur

Bende Bursa'da PembeMavi de muayene oluyorum ...Doktorum Nilgün Karayılanoğlu ..Muayene ücreti olarak 100ytl veriyorum...Doğumumu Acıbadem de yapıcam % 100 fakat fiyatlarını sormadım :)) ...

ben ümraniyede erdem hastanesine gidiyorum ssk lı olarak 30 ytl ödüyorum en son ikili test te 250 ytl ödedim.süprizzzzz

bende ist. kosuyolu medipol hastanesine gıdıyorum ssk lıyım muayene ucretı 50 ytl normal dogum 2.250 sanırım, sezeryanda 2.750 tam bılmıyorum bu cıvarda. doktorum banu ergül güler yüzlü sevimli bi doktor.. medipolde dogum yapan yada henuz dogum yapmamıs ama yapmayı dusunen varsa hangı doktora gıdıyor hastaneden ve doktorundan memnun mu yazabılırmı? sevgiler..
a.syerimseniben

merhaba betül bende ilk önce banu hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım şimdi pınar hanıma gidiyorum.beni 6. haftada boş gebelikle falan korkuttu tam istediğim cevapları veremedi.bide güleryüzlü olduğuna hiç katılmıyorum .ben ilk çocuğumu orda doğurdum merak etme çok ilgililer bebeklede senlede şimdikinide allah izin verirse orda doğrcam ben 4sene önce sezeryanla doğuma 2500 falan ödemiştik bende ssk yok yanlız.sağlıkla kucagına alırsın inşallah.

ya canım bende akhisardayım ama burda cevremizdeki herkes doğuşta doğum yapmış olmasına rağmen pek ii duyumlar almadık doğuş için o yüzden kararsısız devlet hastanesini düşünüyoruz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…