- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?
Ben 10 Haftalik Hamileyim özel Gaziosmanpaşa Hastanesine Kezban Narin Kiyaka Gidiyorum Ssk Ile 50 Ytl ödüyorum 7 Haftalik Hamileyken Kan Ve Idrar Aldilar Herseyime Baktilar 11 Test Yapildi Sskli 260 ödedim Bidaki Ayda Zeka Testi Yapilcak Bakalim Onekadar Yine Sskli Normal Doğum 600-sezaryan-1200
bende ist. kosuyolu medipol hastanesine gıdıyorum ssk lıyım muayene ucretı 50 ytl normal dogum 2.250 sanırım, sezeryanda 2.750 tam bılmıyorum bu cıvarda. doktorum banu ergül güler yüzlü sevimli bi doktor.. medipolde dogum yapan yada henuz dogum yapmamıs ama yapmayı dusunen varsa hangı doktora gıdıyor hastaneden ve doktorundan memnun mu yazabılırmı? sevgiler..
a.syerimseniben
günaydın hamişler
1)manisa akhisarda özel doğuş hastanesinesinde dr. M ehmet Duman a gidiyorum. çok iyi bi doktor manisalı olan varsa tavsiye ederim.
2)muayene ücreti 100 ytl yarısını sigorta karşılıyo biz 50 ytl ödüyoruz.
3)yapılan testler içinde 10 lira ödüyoruz. doğum parası sezeryan 1500 ytl normal doğum 800 ytl tabi sigorta yarısını ödeyeceği için biz bu miktarların yarısını ödiycezz.
hepimizin hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak dileğiylenn...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?