canım görev icabı kırşehir in kaman ilçesindeyiz kaman da bir tıp merkezine gidiyorum muayene ücreti 40 ytl bu ücrete kontrol ücreti de dahil tabiki.. doğumumu ankara gata da planlıyorum..ilk doğumumu da gatada yapmıştım zaten...evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?
merhaba canım bende pembe maviye gidiyorum nedret hanıma muayene ücreti 80 ytl senınkı neden yüz kaç aylık hamilesin ve neden zübeyde hanımı düşünmüyosun dogum için?Bende Bursa'da PembeMavi de muayene oluyorum ...Doktorum Nilgün Karayılanoğlu ..Muayene ücreti olarak 100ytl veriyorum...Doğumumu Acıbadem de yapıcam % 100 fakat fiyatlarını sormadım :)) ...
ya canım bende akhisardayım ama burda cevremizdeki herkes doğuşta doğum yapmış olmasına rağmen pek ii duyumlar almadık doğuş için o yüzden kararsısız devlet hastanesini düşünüyoruz:uhm:
yyaaa bende tam bunu sorucaktım acaba doğum hastanesinde doğuma para veriliyormu?Benim doktorum hem doğum hast.nesinde hemde özel yeri var.Ben doğumu doğum hat.nesinde yapmayı düşünüyorum.Ssk var.Acaba normal veya sezeryana ek ücret ödiycek miyim?
canım bende trabzonluyum ben oğlumu doğum hastanesinde doğurdum sadece bir muayene parası verdim hemde sezeryanla yaptım bildiğim kadarıyla vermede vermeyebilirsin çünkü devlet hastanesi orası sen hangi doktora gidiyosun canım...
evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?
merhaba ben de ikili test icin hisar hastanesine gitmistim bana cok cazip bir hastane gibi geldi ama doktor sayisi az ve filiz hanim hakkinda da ne olumlu ne olumsuz bir sey duymadim. madem sizin doktorunuzmus tavsiye edebilir misiniz ne dusunuyorsunuz hakkinda? guler yuzlu mu muayeneye gidince hemen bitirip basindan savmaya calisiyor mu yoksa her sorunuza cevap veriyor mu? yani filiz hanima giden bir sizi gordugum icin cok soru sordum ama yardmci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler...Ben İstanbul Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital'e gidiyorum. Doktorumun adı Filiz Topuz. Muayene ücreti ssk'lı 66 ytl ödüyorum. Yalnız tahlilleri çok pahalı. Dışarıda yaptırabilirim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?