Kim Ne ödüyorrr?buyrun Hamişler....

evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?
canım görev icabı kırşehir in kaman ilçesindeyiz kaman da bir tıp merkezine gidiyorum muayene ücreti 40 ytl bu ücrete kontrol ücreti de dahil tabiki.. doğumumu ankara gata da planlıyorum..ilk doğumumu da gatada yapmıştım zaten...

bu arada testlere falan para ödemiyorum..devlet hastanesinde yaptırıyorum..doktorum oraya yönlendiriyor beni...

Bende Bursa'da PembeMavi de muayene oluyorum ...Doktorum Nilgün Karayılanoğlu ..Muayene ücreti olarak 100ytl veriyorum...Doğumumu Acıbadem de yapıcam % 100 fakat fiyatlarını sormadım :)) ...
merhaba canım bende pembe maviye gidiyorum nedret hanıma muayene ücreti 80 ytl senınkı neden yüz kaç aylık hamilesin ve neden zübeyde hanımı düşünmüyosun dogum için?

Ben Prof. Dr. Hasan Serdaroğlu'na gidiyorum.Nişantaşında özel muayenehanesine.220 milyon.Doğumumu da yine kendisi yaptıracak.İstanbul Cerrahi Hastanesinde,normal doğum 2500 ytl,sezeyan 3100 ytl.Ama buna dr parası dahil değil.Tüp bebek işlemimi de orda yaptırmıştım.Biraz maliyeti yüksek ama napalım bebeğimize değer.Hayatta kaç kere bu güzel ana tanıklık ediyoruz ki....

ya canım bende akhisardayım ama burda cevremizdeki herkes doğuşta doğum yapmış olmasına rağmen pek ii duyumlar almadık doğuş için o yüzden kararsısız devlet hastanesini düşünüyoruz:uhm:

şekerim arkadaşlarım orda doğum yaptı. ve çok memnun kaldılar. ben zaten hamileliğimin başından beri doğuşta mehmet duman da muayene oluyorum. ve doğumumuda doktorum yapacak doktoruma çok güveniyorum. zaten önemli olan tek şey güven. ben tavsiye ederim. devlet hastanelerinde pek ilgilenmiyolar ya hastayla. ben o yüzden istemiyorum devlette doğum yapmak. yinede sen bilirsin şekerim. inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız...a.s.a.s.

canım doktorunun ismi ne?bende trabzon da gidiyorum.a.s.

merhaba zeliş hamilelikte doktorunun muaynanesine mi gittin yoksa hastahanede mi yaptırdın kontrollerini

Bende istanbul Şadiye Hatun Tıp Merkezine gidiyorum özel, ssklıyım ücretlerin yarısını karşılıyor( muayne 40 ben 20 veriyorum) drum çok iyi doğum yapıcağım hastaneyi daha karar veremedim

kızlar ben sema hastanesine gidiyorum, drum melek uzun. çok şeker bi dr. muayene 35 ytl. ben sormadım ama geçen ay bi arkadaşım sema da sezeryan yaptı 1.500 ytl ye. ben de doğumu burda düşünüyom bakalım hayırlısıyerimseniben

İZMİR smyrna' ya gidiyorum ssk ile anlaşmalı olduğu için muayene 30ytl. ben 15 günde bir gidiyorum 60ytl muayene ücreti ödüyorum ikili test60ytl üçlü test 90ytl fetal anomali testi 150 tuttu.diğer tahliller de ek ücret alınıyor.arkadaşım geçen yıl doğum yaptı orada ssk lı olduğu halde 1600 ödedi. ben henüz sormadım doğum parasını.

Bende devlet hastanesinde çalışan bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorum.Her ay 100 ytl ödüyorum.Tahliller için para vermiyorum hastanede yaptırdığım için.Doğum hakkında bir fikrim yok henüz sezaryen olursa yine devlet hastanesinde olurum ne kadar ücret veriliyor bilmiyorum ama.Üçlü testi birdahaki aya yaptırcam.Özelde yaptırıp para ödeniyormuş fakat sonra devlet bir kısmını ödüyormuş diye biliyorum.

bende devlet hast çalışan bi doktorum muayenehanesine gidiyorum 80 veriyorum her ay bazen 15 günde bir çağırıyo onlarda para ödemiyoruz tahlillerimide hast yaptırıyorum normal doğuma girmiyorum dedi ama ben girmesini istiyorum bakalım bu sefer konuşucam para da nasıl teklif edilir bilmiyorumki

İstanbul Kozyatağı Central Hospital'da Meltem Sözdemir'e gidiyorum. Emekli Sandığı çalışanıyım. indirimli olarak muayene ücretine 30 milyon veriyorum. Normal doğum 650, zorunlu sezeryan 1200, isteğe bağlı sezeryan 1500YTL

denizli devlet hastanesinin doktoru MuratÇelik'e gidiyorum.muayene ücreti 80 ytl ödedim.testleri hastanede yaptırıyorum.ücret ödemiyorum.

evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?

1- ben istanbulda 2 hastaneye gidiyorum.biri özel hayat hastanesi - diğeri bakırköy ssk
2-özel hayata 35 ytl muayne ücreti - bakırköy ssk ücretsiz
3-testlerimin hepsini bakırköy devlette yaptırdım.hiç para ödemedim.ayrıca 2.düzey ve amniosentezimde buna dahil....
doğumu semiha şakir doğum evinde istiyorum allah nasip ederse.

ben özel keçiören hastanesinde hüseyin beye gidiyorum çok memnunum öğretmenim 35ytl fark ödüyorum ama aynı zamanrda hacettepe tıp fakültesinede gidiyorum doğuma daha karar vermedim çünkü daha çok erken allah nasip ederse son 1-2 ay kala karar verecem allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

merhaba bende medicalpark hastanesine gidiyorum doktorum nazan ardıç ssk'lı oldugum için muayne ücreti 30 ytl tahlilleri ssk karşılamıyo yapılan tahlillere göre degişiyo benim ilk ay 85 tuttu dogum ücreti uygunmuş nıormal 250 ytl sezeryan 500 ytl

selam hanımlar bende KOŞUYOLU MEDİPOL hastanesinde dr.bahar çağlar'a gidiyorum çok tatlı ve güler yüzlü bi dr.ayrıca çokta ilgili muayene fiyatı 80 ytlssk!lı ise 50 ytl ödüyoruzdoğum fiyatları ise

NORMAL 1500 YTL SSK LI 1250 YTL

SEZERYAN 2500 YTL SSK LI 2250 YTL

ama gönül rahatlığıyla tavsiye ederim hastane her türlü donanıma sahip **yeni doğan yoğun bakım ünitesi,prematüre bebek ünitesi**ki ben gezip gördüm bunlar çok önemli çünkü eğer prematüre bebek doğumunda eğer hastanede prematüre bebek ünitesi yoksa anne doğum yaptığı hastanede bebek farklı bi hastanede kalıyo bunada zannetmiyorumki her anne dayansın onun için iyi araştırın derim...

Ben İstanbul Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital'e gidiyorum. Doktorumun adı Filiz Topuz. Muayene ücreti ssk'lı 66 ytl ödüyorum. Yalnız tahlilleri çok pahalı. Dışarıda yaptırabilirim o yüzden.
merhaba ben de ikili test icin hisar hastanesine gitmistim bana cok cazip bir hastane gibi geldi ama doktor sayisi az ve filiz hanim hakkinda da ne olumlu ne olumsuz bir sey duymadim. madem sizin doktorunuzmus tavsiye edebilir misiniz ne dusunuyorsunuz hakkinda? guler yuzlu mu muayeneye gidince hemen bitirip basindan savmaya calisiyor mu yoksa her sorunuza cevap veriyor mu? yani filiz hanima giden bir sizi gordugum icin cok soru sordum ama yardmci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…