- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Kaç kez köpek saldırısına uğramış biri olarak ( en az 7 si birden üstüme gelmişti ilkokulda ) kolay kolay fobim oluşmadı fakat her yaşadığım saldırıda o anı kesinlikle tarif bile edemem bir sene önce 10 tanesi koşturuyordu kuzenimle bana doğru hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti. Dilim tutuldu resmen çünkü onların bize koşarken havlamalarında ki o dişlerini saldırganlığını görmek zaten bacaklarımın titremesine sebep oldu. Öyle oynamak için falanda gelmiyorlardı bazen dişi köpek olunca yanlarında köpek kıskanırmış geçenleri bilmiyorum hangi sebeple koştular ama dibimize kadar geldiler kaçmadık kaçamadık daha doğrusu evet durdular bide hareket etmeyince. Ama bu demek değil ki ya oyun istiyor, zararsız onlar, ne korkuyorsunuz. Bunu kimseye söyleyemezsiniz herkesin yaşadığı korku bir değil. O an aklıma zaten şu geldi ben bu yaşımda böyle korktuysam ki ısıradabilirdi bir çocuğun yaşayacağı korku ve travmayı düşünemiyorum. Bunu her geçene yapıyorlar birde kalabalık olunca köpekler daha çok saldırma ya da üzerine koşma gereği duyuyorlar. O yüzden bir köpeğe nasıl fobi olur diyemezsiniz bunu yaşamadan bilemezsiniz. Ben hala sever beslerim ama her yaşadığımda da korkarım. Böyle böyle çocuklarda ürküyor zaten. Bu dediğim köpeklerin olduğu yere taşındık şimdi
Kaç komşum gelip şikayetçi oluyor korkusunu anlatıyor bilemezsiniz. Ben horozun saldırısına bile uğradım ya