Merhaba. Olay kisaca soyle cok sevdigim uzun zamandir beraber oldugum biri vardi. Gittigim ve cogu seyimi tutturan falcim bizi bi akrabamin ayirmak istedigini soyluyor ve onun bize islemler yaptirdigina karsi beni uyariyordu. Onceleri cok inanmadim. Sonra bu fal baksn kisi sana bi koruma yazcam dedi. Yazdigi seye guvenemedim ve onu bi arkadasim bi cami hocasina gosterdi. Hoca da burda bildigimiz dualar yazili korusun diye ustunde tasisin bu muska vs buyu degil bilinen ayetler var dedi. Bu kadinin bana bunu yazdigi gun o akrabam eve gelip o seyi bana vericeksin bisey yazdirmissin dedi. Ben de yok dedim. Gel zaman git zaman aramiz biraz kavgali olunca o akrabaya anlattim. Guvendim. Onun bi suru hocalari var. Ben asla irade etkileyecek bisi istemiyorum ama neden boyle oldu dedim. O da sen bisi yazdirmissin ondan oldu ver bozduralim dedi. Verdim guya bozdular ama sonra sen bu adamla ugrasmissin yazdirdigin yuzunden beynini kapamis asla bozulmuyo etkileri artik donmez bekleme demis. 2 hocaya daha sormus onlar da bu ilk hoca bozamiyosa biz hic bozamayiz demis bozulmaz adamin beyni kilitli o kotu etkiler silinmrz demis. Ben de o korumayi yazana gittim sen ne yaptin ki boyke oldu dedim. Ben onunla ilgili bisey yapmadim ki bunlar ondan bisi bozmaya calisiyolar sana koruyucu olsun diye bildigin kitaplarda yazan dualari ayetleri tasi diye kagida yazdim yemin ederim sen iradeye yonelik bisi degil diye o zaman da sordun bu sadece o akrabana karsi korusun diyeydi dedi
Biliyorum bu islere niye karistin diye kizacaksiniz ama kim yalanci anlayamadim
Bu akraba o hocayla beni gorustur dedigimde hep oyaladi. Dun telefonunu istedim ve yok sana telefon sen zaten kac hocaya gittin sakliyosun dedi. Oysa ki ben hicbir haci hocaya gitmedim tanimam da korkarim da. Sonra da bu akraba konusma sirasinda alinganlasip kavga cikardi ve kustu. Guya sabah hocasi beni arama deyip teli yuzune kapatmis sebebi suymus ben bunu bozucam bekleyin dedim bu kiz niye baska hocaya gidiyor demis. Ama bu akraba ile oglen konusunca bana boyle bi olaydan bahsetmdi hoca bu is bozulmaz olsa bile 2 sene surer bosuna beklemesin dedi diye konustu
bi de dun aradigimda bu akraba hastayim demisti aksam mesaj atip nunarayi istemistim neden gondermedin deyince de yere dustum belim agriyo lutfen konuyu kapat arkadaslarim yanimda dedi
Bunu bilmek mumkun degil ama sizce kim yalan soyluyo ? Akrabam mi beni ayirmaya calisiyor da yalan soyluyor yoksa falci hatun mu yanlis bisi yazdi ?
Akrabanin tavri da garip degil mi ?
Biliyorum bu islere niye karistin diye kizacaksiniz ama kim yalanci anlayamadim
Bu akraba o hocayla beni gorustur dedigimde hep oyaladi. Dun telefonunu istedim ve yok sana telefon sen zaten kac hocaya gittin sakliyosun dedi. Oysa ki ben hicbir haci hocaya gitmedim tanimam da korkarim da. Sonra da bu akraba konusma sirasinda alinganlasip kavga cikardi ve kustu. Guya sabah hocasi beni arama deyip teli yuzune kapatmis sebebi suymus ben bunu bozucam bekleyin dedim bu kiz niye baska hocaya gidiyor demis. Ama bu akraba ile oglen konusunca bana boyle bi olaydan bahsetmdi hoca bu is bozulmaz olsa bile 2 sene surer bosuna beklemesin dedi diye konustu
bi de dun aradigimda bu akraba hastayim demisti aksam mesaj atip nunarayi istemistim neden gondermedin deyince de yere dustum belim agriyo lutfen konuyu kapat arkadaslarim yanimda dedi
Bunu bilmek mumkun degil ama sizce kim yalan soyluyo ? Akrabam mi beni ayirmaya calisiyor da yalan soyluyor yoksa falci hatun mu yanlis bisi yazdi ?
Akrabanin tavri da garip degil mi ?