Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kim yalan söylüyor büyü diyenler psikolojimi bozdu
Ya yanlış anlama ama ben öyle parayla bakan falcının yazdığı muskaya da inanmam.Ne işin olur falcılarla hacılarla hocalarla? Hepsi bildiğin negatif enerji öyle ortamlara girilir mi? Sen bu akrabanla arana mesafe koy.Kötü olma ama samimi de olma.En kötü büyü insanlardan daha kötü olamaz.Tartışırsan gider sevgiline sana büyü yaptırıyor muska yazdırıyor falan da der bu.Uzak dur uzak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin ne isiniz var haciyla hocayla buyuyle anlamiyorum. Birakin bu isleri.Allaha şirk kosuyorsunuz resmen.bunun gunahini biliyor olmalisiniz..uzak durun Allaha dua edin. Seytani islerle ugrasmayin. bu nasil muhabbettir korkulur vallah sizin gibi insanlardan neyse umarim dogruyu bulursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
X hoca, Y hocanın yazdığını bozabilecek mi? Z hocanın tüm bu olanlara tepkisi ne olacak? Ortada bilinmeyen başka bir hoca mı var? Gerilim-Macera-Aksiyon hepsi bir arada!
yukarda Allah var korkmaz mısın
Sonun cehennemdir günahkarsın
Ben vazgeçtim senden elvedamsın....diye demiş ünlü düşünür metin arolat abimiz...şimdi 4 köşe için kırmayalım birbirimizi...Evet Allahın varlığına ve yukarda olduğuna inanmak senin için fantazik bir işlem sanırım bu da ayrı bir bakış açısı...sen diyosun ki dünya yuvarlak o zaman varsın dünya düz diyen ben olayım
evet çok şey kaçırıyorsun bu hayatta. Ölmeden önce yapacağın yüz maddenin ilk sırasına byull ile tanışmak yazmalısın kesinlikle ,anca sıra gelir kulüp sıraya girdi sırf bunun için