kim yalan söylüyor büyü diyenler psikolojimi bozdu

ne hacısı ne hocası , siz nasıl bir alemde yaşıyorsunuz ya??
herkes birbirini büyüyle falla etkilemeye çalışıyor.
Allah tarafından kuranda lanetlendiniz biliyorsunuz dimi?
bu lanetin üstüne zaten mutlu ve huzurlu olmayı mı bekliyorsunuz???

Hay ağzına sağlık arkadaşım.

Falci=büyü
Hoca=muska
Muska=falci
Falci=hoca
Falci=akraba
Akraba=akraba
Beynim bin türlü. Bu entrikalarin arasinda gercekten huzuru bulabileceginizi mi düşünüyorsunuz? Valla bence mumkun degil

arkadaş o falcıyla da akrabanla da iletişimini kaldır ortadan elhamdülillah ağzın var okuma yazman var aç kitabı kendi duanı kendin oku, ne okuduğunu bilirsin gönlün rahatlar

Okuyayım dedim okurken yoruldum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Falci dua yazmis. Cami hocasi onaylamis. Dua ayeti diye.
Akraba bu isin olmasiniistemiyor cok belli.
Simdi sen bu beyle birlikte misin yoksa aranizda bi iliski mi olussun istiyorsun benn anlayamadim. Sen sevdigine simsiki saril. Bu dusunceleri de kafandan at. Bu isler tehlikeli. Dini boyuttayorum yapacak cok sey var da yapmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam çoğu kadınlar fala meraklıdır..eğlencesine de olsa bakarlar v.s.. bu çok çok anormal bişey değil...

ama hoca ne ya...Allah aşkına...siz neden dua etmeyi denemiyorsunuz da cinlerden hocalardan medet umuyorsunuz....bak hem kafan karışmış...hemde Allah korusun bu kadar uğraşırsan musallat olurlar...o zaman hocalarda kurtaramaz seni....

şimdi kim de suç var hemen söleyim...
duayı başka birine göstermişiniz koruma amaclı yazıldığını söylemiş..aynı gün akrabanız aramış sen bişeyler mi yazdırdın diye???
akrabanızın bu durumdan nerden haberi oldu

eğer siz koruma amaçlı bişey yaptırırsanız size kötü etkiler altına alamadığı için akrabanızın hocası bunu başka varlıklar aracalığıyla görebilir...

demek ki akrabanız o gün içinde hocaya gitti...hoca da koruma yazdırmış büyü yapamıyorum dedi...o anda senin yaptırdıgın korumayı çıkarttırmak etkisiz hale getirmek için bi plan yapıldı...bu dua yazan senin falcın kötü niyette yazılmış bişey çıkar çözdür takma v.s dediler sana...sende saf saf şimdi kim suclu diyorsun...

sana kardeş tavsiyesi hem akrabanda hem hacı hoca takımından uzak dur bu işlerle de ugrasma...tövbe et.

Sebe-41 Hayır, onlar cinlere tapıyorlardı. Onların çoğu, onlara (cinlerin söylediklerine) inananlardır."

Son düzenleme:
Arkadaşım bir kulun iradesi ve gücünün Allah' ınkinden daha üstün olma ihtimali var mı sence?

Büyüyle işler yürütülüyor olsaydı devletler yıkılır mıydı? Devlet büyükleri dünyanın en mühim ulemalarını, hocalarını, cincilerini, büyücülerini toplar kim ne halt karıştırıyor öğrenirlerdi.

İşte bu yüzden haram bu işler. Bak nasıl kafan allak bullak olmuş. Kimmiş o hoca ya? Şu an o adama ağzıma gelen bütün küfürleri saydığımı düşün, hadi benimde beynimi kitlesin bakalım :37:...

Peygamberler ne sıkıntılar çekmişler, ne imtihanlar atlatmışlar. Büyücü dediğin peygamberden daha büyük bir adam mı ki peygamberin yapamadığını yapacak?

Allah seni bu işlerle imtihan edecekse eder, ben büyü yok demiyorum ama Allah' ın izni olmadıkça bir şeyin kula hiçbir zararı olamaz.

Bol bol dua edin. Ben Rabbime güvenirim, yemişim hocasını ya :19:...

kesinlikle katılıyorum...
çok doğru yazmışsınız :3:

Off hala falcılara inananlar kaldı mı yaa.. geleceği Allah'tan başkası bi le mezzz. geçmiş hakkında bi kaç bişey söyledi tuttu diye geleceği bileceğini neden düşünürsünüz ki bunların günahını veremezsin hele ki bide hocalara gidilmiş muskalar yazılmış akrabalara inanılmış oyy oyy

Hocaya sor kim yalan soyluyo diye...
Hey allahim yarabbim.ya , ne bu hacilar hocalar birakin boyle seyleri.

inanmamakla birlikte yalancı olan akraba. bu akraba ara bozmaya çalışan ve sana hocanın yazdrdığı şeyi verceksin diye dimi aynı kişi yani

çarpılcanız ya bıgun,ogun anlarsın..kım kör,kim topal..

Hoca nedir ya ? Iyiymis, isler buyuyle idare ediliyorsa allahin iradesine ne oldu ? Gercekten isiniz gucunuz yok mu ya ? Hayir elin falci kadininin yazdigi muskayi niye aliyorsun. Cidden iliskileriniz bu derece mi saglikli dusunmenize engel oluyor anlamadim. Ben sevgilimden ayrildigimda kafa dagitmak icin falciya gideyim dedigimde bile topa tuttular beni burda, ben de anlamamistim simdi hak verdim onlara. Demek ki insanlar falcilara haci hocalara boyle anlamlar yukluyormus...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Olay kisaca soyle cok sevdigim uzun zamandir beraber oldugum biri vardi. Gittigim ve cogu seyimi tutturan falcim bizi bi akrabamin ayirmak istedigini soyluyor ve onun bize islemler yaptirdigina karsi beni uyariyordu. Onceleri cok inanmadim. Sonra bu fal baksn kisi sana bi koruma yazcam dedi. Yazdigi seye guvenemedim ve onu bi arkadasim bi cami hocasina gosterdi. Hoca da burda bildigimiz dualar yazili korusun diye ustunde tasisin bu muska vs buyu degil bilinen ayetler var dedi. Bu kadinin bana bunu yazdigi gun o akrabam eve gelip o seyi bana vericeksin bisey yazdirmissin dedi. Ben de yok dedim. Gel zaman git zaman aramiz biraz kavgali olunca o akrabaya anlattim. Guvendim. Onun bi suru hocalari var. Ben asla irade etkileyecek bisi istemiyorum ama neden boyle oldu dedim. O da sen bisi yazdirmissin ondan oldu ver bozduralim dedi. Verdim guya bozdular ama sonra sen bu adamla ugrasmissin yazdirdigin yuzunden beynini kapamis asla bozulmuyo etkileri artik donmez bekleme demis. 2 hocaya daha sormus onlar da bu ilk hoca bozamiyosa biz hic bozamayiz demis bozulmaz adamin beyni kilitli o kotu etkiler silinmrz demis. Ben de o korumayi yazana gittim sen ne yaptin ki boyke oldu dedim. Ben onunla ilgili bisey yapmadim ki bunlar ondan bisi bozmaya calisiyolar sana koruyucu olsun diye bildigin kitaplarda yazan dualari ayetleri tasi diye kagida yazdim yemin ederim sen iradeye yonelik bisi degil diye o zaman da sordun bu sadece o akrabana karsi korusun diyeydi dedi
Biliyorum bu islere niye karistin diye kizacaksiniz ama kim yalanci anlayamadim
Bu akraba o hocayla beni gorustur dedigimde hep oyaladi. Dun telefonunu istedim ve yok sana telefon sen zaten kac hocaya gittin sakliyosun dedi. Oysa ki ben hicbir haci hocaya gitmedim tanimam da korkarim da. Sonra da bu akraba konusma sirasinda alinganlasip kavga cikardi ve kustu. Guya sabah hocasi beni arama deyip teli yuzune kapatmis sebebi suymus ben bunu bozucam bekleyin dedim bu kiz niye baska hocaya gidiyor demis. Ama bu akraba ile oglen konusunca bana boyle bi olaydan bahsetmdi hoca bu is bozulmaz olsa bile 2 sene surer bosuna beklemesin dedi diye konustu
bi de dun aradigimda bu akraba hastayim demisti aksam mesaj atip nunarayi istemistim neden gondermedin deyince de yere dustum belim agriyo lutfen konuyu kapat arkadaslarim yanimda dedi

Bunu bilmek mumkun degil ama sizce kim yalan soyluyo ? Akrabam mi beni ayirmaya calisiyor da yalan soyluyor yoksa falci hatun mu yanlis bisi yazdi ?

Akrabanin tavri da garip degil mi ?

Ya hala falciya buyucuye inanan var mi? Yok falci yok buyucu yok beni ayrilmaya mi calisiyor diye dusunursen tabiki de etkisinde kalirsin. Allah istemedikce kimse ayiramaz acin su gozlerinizi artik.

Allah yukarda değil,mekandan ve zamandan münezzehtir.sizin fantazileriniz de fena değil.

yukarda Allah var korkmaz mısın
Sonun cehennemdir günahkarsın
Ben vazgeçtim senden elvedamsın....diye demiş ünlü düşünür metin arolat abimiz...şimdi 4 köşe için kırmayalım birbirimizi...Evet Allahın varlığına ve yukarda olduğuna inanmak senin için fantazik bir işlem sanırım bu da ayrı bir bakış açısı...sen diyosun ki dünya yuvarlak o zaman varsın dünya düz diyen ben olayım :34:

sözüme başlamadan once dıyorumkı ALLAH buyuculerı kahhar etsın... konunuza gelınce anladıgım kadarıyla falcınız sıze koruma muskası yazıp vermıs duvalarla oda buyu saylıyor sana yapılan buyulerın tutmaması ıcın yapılmıs bı buyu 2 akrabınız sıze anlattıgınız kadarıyla buyu yaptırıyor ve buyu yaptırdıgı hoca akrabana senınfalcına koruma muskassı yaptırdıgını soyluyor ve bısekılde muskayı senden alıyor ve ıptal ettırıyor anlatımınızdan anladıgım bu büyü ALLAH izin vermedıgı surece tutmaz ve buyu cok basıt bı sey degıl kagıda duva ayet yazdım senı koruycak vs gıbı bırsey degıl unutmayınkı her muskanın bır sahıbı vardır ve buda buyudur sıze tavsıyem buyuden uzak durmanızdır akrabınızdanda ve buyu yapan hocalardan falcılardanda uzak durun bu işler tehlıkelı ıslerdır donusu cok zor olur ve hayatınızdakı bı cok seye sbep olur yahu ALLAH aşkına insanlar şu buyunun nasıl yapıldıgını nasıl tuttugunu nasıl ldugunu bı araştırsa uzaktan ayet yazdım duva yazdım tılsım yazdımla olmuyor boyle ısler arastırında nekadar nalet nakadar berbat bişey oldugunu anlasınlarda kalkışmasınlar bu boyle seylere

Falci, hocalar ama bildiğimiz hoca değil sanırım, şarlatan hocalar galba.

büyü bozmak için büyü yapılmaz.

ufff nelerle uğraşiyorsunuz yaaa. oturup dua edeceğinize.

en iyisi git Müftülüğe.

sözüme başlamadan once dıyorumkı ALLAH buyuculerı kahhar etsın... konunuza gelınce anladıgım kadarıyla falcınız sıze koruma muskası yazıp vermıs duvalarla oda buyu saylıyor sana yapılan buyulerın tutmaması ıcın yapılmıs bı buyu 2 akrabınız sıze anlattıgınız kadarıyla buyu yaptırıyor ve buyu yaptırdıgı hoca akrabana senınfalcına koruma muskassı yaptırdıgını soyluyor ve bısekılde muskayı senden alıyor ve ıptal ettırıyor anlatımınızdan anladıgım bu büyü ALLAH izin vermedıgı surece tutmaz ve buyu cok basıt bı sey degıl kagıda duva ayet yazdım senı koruycak vs gıbı bırsey degıl unutmayınkı her muskanın bır sahıbı vardır ve buda buyudur sıze tavsıyem buyuden uzak durmanızdır akrabınızdanda ve buyu yapan hocalardan falcılardanda uzak durun bu işler tehlıkelı ıslerdır donusu cok zor olur ve hayatınızdakı bı cok seye sbep olur yahu ALLAH aşkına insanlar şu buyunun nasıl yapıldıgını nasıl tuttugunu nasıl ldugunu bı araştırsa uzaktan ayet yazdım duva yazdım tılsım yazdımla olmuyor boyle ısler arastırında nekadar nalet nakadar berbat bişey oldugunu anlasınlarda kalkışmasınlar bu boyle seylere

büyü yapanı yaptırani ölünce toprak kabul etmez derler.

birde bu tip konular yasaktı....

Hacı-hoca Wars yakında sinemalarda!

X hoca, Y hocanın yazdığını bozabilecek mi? Z hocanın tüm bu olanlara tepkisi ne olacak? Ortada bilinmeyen başka bir hoca mı var? Gerilim-Macera-Aksiyon hepsi bir arada!

:27::27::27::27:

Adamı Allah korumuş da ayrılmış gitmiş :27::52:

Back
X