Kime Anlatsam Bilemedim...

kesinlikle katılıyorum

Bebek degil vaj. icin gittik emla krem var 100 TL ama olmayınca insanın parası olmuyor o an ustumuzde yoktu bugun esim alır gelir onu. anlayıslı olmak adına bile olsa banada bu durun garip geliyor ama ne yapabilirim ki bu konuda.. Biz evlenirken annesi kanser hastasıydı hep onun dr goturulme hastanede yatma vs. ben ilgilendim. yani esim annesinin durumundan bizi dusunecek zamana gelemedi..

Anladim ben 100 lira gibi oldugunu dusunmemistim elbette olmayinca olmuyor. Ama o ailenin icinde esinizin ilgisizligi ya da isteksizliginden vs. Den dolayi kendinizi tabiri caizse adinizi cikarmayin. Cok carpik bir mantik var. Esinizin rahatligi pek aklima yatmadi ama zor gunler gecirmissiniz. Ins. Bundan sonrasi guzel olur. Her iste bir hayir vardir ya yerinizd3 olsam durumu soylediginiz gorumcenize ben sana guvendim soyledim ama yanlis yapmisim bundan sonra hic bisey soylemeyecem demekki diye azcik cikisirdim. Boylece de mesafenin ilk adimi atilmis olurdu. Bir daha bu kadar rahat konusamazlardi

Yaşlarınız kaç , bazen biz kadınlar kendimizi suçluyoruz ama sorun erkekdende kaynaklı olabiliyor.

Cok yakısmıs degil mi annesine ozenip guzel basını kapatmıs bir bebege basortu... Oyun oynuyor suan fakat ileride Sizin gibi olmamak adına oda basını ortecek ...

Neden konu açtınız o zaman ?
Sizler dediğiniz,aşağıladığınız insanlar burada size yardımcı olmaya çalışıyor.
Başkalarına cahil demeden önce iki kez düşünün.
Eşiniziden,kayınpederinizden alamadığınız hıncı üyelerden çıkarmaya çalışmayın.

Alıntıladıgınız mesajları neye gore yazmısım bir kez daha okuyun ltf.

Yeri gelsin diyecegim zaten o kadarını tutamam ıcım de.. sagolun guzel yaklasımınız icin minnetarım..

Siz etrafın söylediklerine odaklanmak yerine stresinizi azaltıp problemi çözmeye çalışın.
2o yaşında genç kız evlense bile bizim milletimiz sorar, çocuk yapmıyor musunuz diye.
Şuan gebelikten önce aşmanız gereken farklı sorunlar var ve çevreyi tamamen görmezden gelin.
Kimseye de doktora gittiğinizi vs söylemek zorunda değilsiniz herhalde, karı-koca gizliden gidin, illa hesap verme gibi bir durumunuz yoktur sanırım?

psikoljik baskı var gibi ustumde birisi birsey sorunca ille cvp vermem gerekiyormus gibi hissediyorum

Ben 23 esim 27 yaslarındayız..
kk daki vajinusmus topiklerine baktın mı hiç.
oradaki paylaşımlardan yararlanan çok arkadaş var bildiğim kadarıyla.
1.5 yıl uzun bir süre.
çok ihmalkar davranmışssınız bu konuda.
ne kadar erken çabalarsanız yol katetmek o kadar kolay olurdu.
bundan sonra etrafın ne dediğine değil tedaviye odaklanın.
daha fazla zaman kaybetmeyin.
özeliniz sizde kalsın.
senin hayatındaki en önemli sorun bu ve buna odaklanmalısın..
ve de kimseye anlatma tedavini ol öncelikle.

psikoljik baskı var gibi ustumde birisi birsey sorunca ille cvp vermem gerekiyormus gibi hissediyorum
Boşverin bu tür şeyler özeldir, kimseye birşey açıklamak zorunda değilsiniz.
Geçiştirin gitsin.
Stres yüklü olmanız baş sorununuzun çözümünü de olumsuz etkiler.
Hayat sizin, şuan düşünmüyoruz, hazır hissetmiyorum kendimi diyebilirsiniz.
Kestirip atın yani, sormasınlar birdaha ve siz de gündeminizde dahi olmayan şeylerin de stresini yüklenmeyin.

Ya neden kendi cinsel hayatinizi baska kisilere anlatma geregi duydunuz? Gorumcelerinizden vs bahsediyorum yanlis anlamayin buraya yazmanizdan degil.
Ne demek soranlara oldu diyorduk, boyle sey sorulur mu ya ? Soranlara da gayet net tepkimi koyarim arkadas, bu iki kisinin arasinda kalmasi gereken bir mevzu. Bu da size ders olsun anlatmayin ozel alaninizi kimseye. Guven olmuyor. Ayrica cocugu olmuyormus diye dedikodu cikartmak nedir? Cocugu olmamak ayip mi gunah mi? Ufak beyinli insanlarin dedikodusu onlar, kafaya takilacak seyler degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…