Benim derdim bana yetiyor ve artıyor. bırde bunları duymak bunalıma girmekten korkuyorum Allah muhafaza..kafanızı bunalrla meşgul etmeyin.
kim nederse desin.
sizin kendinizi meşgul etmeniz gereken bi durumunuz zaten var.
vajinismusu yenmeye bakın. ona odaklanın.
doktorunuz ne dedi peki?
Dedikodu denilen illet bire bin koyarak oldugundan kimse sorun yokmus demez hele o koyde bu mumkun degil.. tedavi goreceklermiş diye laf yayılmıstır bile..Ee sorun yokmus demissiniz, neden dedikodu ciksin ki?
Hem dedikodu ciksa n'olur?
Herkes her seyi soyluyor zaten.
Biz de 2 seneye yakindir evliyiz, bebek dusunmuyoruz ama sanirim etraftakiler olmuyor saniyor :)
O sebeple milletin ne dedigini onemsememek gerek.
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..Başta neden oldu dediniz ya da onlar size sorabildi bunu _??
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
3maymunu oyna...Benim derdim bana yetiyor ve artıyor. bırde bunları duymak bunalıma girmekten korkuyorum Allah muhafaza..
Dr emla krem kayganlastırıcı ve kas gevsetici verdi. Amma emla pahalı bırkac gune ancak alırız birde yumurtlama donemimdeyim ilk kez kanamalı oluyor kızlarda boyle birsey oluyormu biemedim.. yada cok mu stres yaptım acabakarmakarısık duygularım..
Esim hep olacaktır birgun gozuyle baktı kabullenemdı durumu maalesef.. Esimin babasıda ben her gordugunde cocuk sorar oyle bir cvp veremem hic bir konuda anlayıs gostercek biri degildir..1 buçuk yılda doktora gitmeyişiniz uzun geldi bana .... görümcene bi daha bişey söylemezsin olur biter ... eşin cevap versin ailesine çocuk konusunda... bana kv hani çocuk dedi oğlun orda annecim ona sor derdim ... düşündüğümüzde bile kimseye söylemedik ki bu durum kimseyi ilgilendirmez ... sen pası eşine at bi saha bişey dediklerinde ... eşin ailesiyle konuşsun
Evin tek oglu soyu yuruyecekmiş kayınpederin.. nefret ediyorum ondannnnn..offf tüm aile sizin cinsel hayatınızı biliyor ya
Tesekkur ederim.Dedikodu denilen illet bire bin koyarak oldugundan kimse sorun yokmus demez hele o koyde bu mumkun degil.. tedavi goreceklermiş diye laf yayılmıstır bile..
İnşallah sizde bir gun dusunur ve guzel bir evlat sahibi olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?