- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Arkadaşlar Selam herkese..
- 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
- Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...