• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime Anlatsam Bilemedim...

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Arkadaşlar Selam herkese..
  • 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
  • Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...

Ee sorun yokmus demissiniz, neden dedikodu ciksin ki?
Hem dedikodu ciksa n'olur?
Herkes her seyi soyluyor zaten.

Biz de 2 seneye yakindir evliyiz, bebek dusunmuyoruz ama sanirim etraftakiler olmuyor saniyor :)
O sebeple milletin ne dedigini onemsememek gerek.

kafanızı bunalrla meşgul etmeyin.
kim nederse desin.
sizin kendinizi meşgul etmeniz gereken bi durumunuz zaten var.
vajinismusu yenmeye bakın. ona odaklanın.
doktorunuz ne dedi peki?
Benim derdim bana yetiyor ve artıyor. bırde bunları duymak bunalıma girmekten korkuyorum Allah muhafaza..
Dr emla krem kayganlastırıcı ve kas gevsetici verdi. Amma emla pahalı bırkac gune ancak alırız birde yumurtlama donemimdeyim ilk kez kanamalı oluyor kızlarda boyle birsey oluyormu biemedim.. yada cok mu stres yaptım acaba :( karmakarısık duygularım..

Ee sorun yokmus demissiniz, neden dedikodu ciksin ki?
Hem dedikodu ciksa n'olur?
Herkes her seyi soyluyor zaten.

Biz de 2 seneye yakindir evliyiz, bebek dusunmuyoruz ama sanirim etraftakiler olmuyor saniyor :)
O sebeple milletin ne dedigini onemsememek gerek.
Dedikodu denilen illet bire bin koyarak oldugundan kimse sorun yokmus demez hele o koyde bu mumkun degil.. tedavi goreceklermiş diye laf yayılmıstır bile..
İnşallah sizde bir gun dusunur ve guzel bir evlat sahibi olursunuz..

1 buçuk yıl neden beklediniz ki. Ilk önce bu sorunu halledin başka şeyleri kafanıza takmamaya çalışın yeterince derdiniz var üstüne dert eklemeyin. Soran herkesi gecistirin

1 buçuk yılda doktora gitmeyişiniz uzun geldi bana .... görümcene bi daha bişey söylemezsin olur biter ... eşin cevap versin ailesine çocuk konusunda... bana kv hani çocuk dedi oğlun orda annecim ona sor derdim ... düşündüğümüzde bile kimseye söylemedik ki bu durum kimseyi ilgilendirmez ... sen pası eşine at bi saha bişey dediklerinde ... eşin ailesiyle konuşsun

Biz altı ay aynı derde katlandık sonra kendi kendimize aştık. Üç sene çocuk için bekledik. Kimseye de hesap vermedim. Keşke hiç birşey demeseydiniz. Bundan sonra da bir sorun yokmuş nasip diyerek fazla uzatmayın.

Başta neden oldu dediniz ya da onlar size sorabildi bunu _??
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..

boş verin kimin ne düşündüğünü, zaten vajinismusu yendiğinizde o konuya kucağınızda bebeğinizle cevap vereceksniz inşAllah

yok boş veremiyorsanız da o zaman hırs yapın yarından tezi yok vajinismusu yenip çocuk yapın ;)

1.5 yıl uzun zaman ya.Keşke daha önce gitseydiniz.
İnşallah sorununuz çözülür.Bir daha da sırrınızı vermezsiniz.

İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..

Doğru mu anladım ?
Anneniz kayınpederinizi aradı ? :KK57::KK57::KK57:

offf tüm aile sizin cinsel hayatınızı biliyor ya :KK43:

anneniz nasıl kayınpederinizi arayıp "oğlunla kızım ilişkiye giremedi" dedi ??!!!

Benim derdim bana yetiyor ve artıyor. bırde bunları duymak bunalıma girmekten korkuyorum Allah muhafaza..
Dr emla krem kayganlastırıcı ve kas gevsetici verdi. Amma emla pahalı bırkac gune ancak alırız birde yumurtlama donemimdeyim ilk kez kanamalı oluyor kızlarda boyle birsey oluyormu biemedim.. yada cok mu stres yaptım acaba :KK43: karmakarısık duygularım..
3maymunu oyna...

doktoruna sordunmu kanamayı.
bende bilemedim şimdi o_O
cok stres sıkıntı yapma kendine
rahat ol. rahat olmaya calış.

1 buçuk yılda doktora gitmeyişiniz uzun geldi bana .... görümcene bi daha bişey söylemezsin olur biter ... eşin cevap versin ailesine çocuk konusunda... bana kv hani çocuk dedi oğlun orda annecim ona sor derdim ... düşündüğümüzde bile kimseye söylemedik ki bu durum kimseyi ilgilendirmez ... sen pası eşine at bi saha bişey dediklerinde ... eşin ailesiyle konuşsun
Esim hep olacaktır birgun gozuyle baktı kabullenemdı durumu maalesef.. Esimin babasıda ben her gordugunde cocuk sorar oyle bir cvp veremem hic bir konuda anlayıs gostercek biri degildir..

Dedikodu denilen illet bire bin koyarak oldugundan kimse sorun yokmus demez hele o koyde bu mumkun degil.. tedavi goreceklermiş diye laf yayılmıstır bile..
İnşallah sizde bir gun dusunur ve guzel bir evlat sahibi olursunuz..
Tesekkur ederim.
Cekinmenizi anliyorum ama eger siz hastaneden bahsetmeseydiniz bile yine de bu dedikodular cikacakti.
Bu sefer doktora gitmisler tedavi oluyorlar diye laf cikar cikarsa, doktoru bilmeselerdi bebekleri olmuyor ama sakliyorlar diye laf olurdu.

Yani her halukarda insanlar konusuyorlar.
Allah sifa ve kolaylik versin size de.

1.5 yıl henüz erken çocuk düşünmüyoruz diyebilirdin
kimseye açık verme her konuda
yarın öbür gün önüne farklı şekillerde gelir

Back
X