Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen anlamaz mıydınızzbir anne (DİŞİ) , bir kızın kayın pederini (ERKEK) arayıp bunlar sevişemiyormuş bir doktora götürün diyor iyi niyetle
size deseymiş bir doktora gidin ay guzum diye (anlamaz mıydınız?)
bir anne (DİŞİ) , bir kızın kayın pederini (ERKEK) arayıp bunlar sevişemiyormuş bir doktora götürün diyor iyi niyetle
size deseymiş bir doktora gidin ay guzum diye (anlamaz mıydınız?)
ben işin içinden çıkamaycam 42 den yola çıkıp arkadaşın konyalı olduğunu düşünüyorum ey hemşehrim (bende oralıyım ya) biz analı kızlı pek rahat konuşan bir memleketiz amaBen deminden beri bunu düşünüyorum.
ben işin içinden çıkamaycam 42 den yola çıkıp arkadaşın konyalı olduğunu düşünüyorum ey hemşehrim (bende oralıyım ya) biz analı kızlı pek rahat konuşan bir memleketiz ama
Arkadaşlar Selam herkese..
- 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
- Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...
Sizin anneniz kayinpederinizi arayip durumunuzu mu anlattiİlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
hepimiz merakla konu sahibinden gelecek kapsamlı açıklamaya kitlendik .hayır analı kızlı konuşulur diyelim , amenna.
ama ana kalkıp da kayınpederi aramaz ya .
ne bileyim değişik bir yapı ama tüm köye yayılmış şimdi işte, ilk başta ilişkiye giremedikleri sonra "oldu" dedikleri ama bu sefer de "çocukları olmuyor" konusu.
merak ettiğim eşi ne tepki veriyor, yani "size ne " demiyor anlaşılan.![]()
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
Gerçekten annesiyle kpeder arasında böyle bir konuşma geçmiş mi?
Biri açıklık getirebilir mi?
Geçmişse kpeder ne demiş cevaben?
Senin annen kayınpederini arayıp ilişkiye giremediğinizi mi söyledi.İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
Hepsi birbirinden çirkin aslında olanların.yukarıda kopyaladım.
hani bunu diyen adama kaba tabirle kimin altında gördün lan beni denir ..ıyy tiskindim yeminleneye şaşırsam bilemedim
kayınpederin sizi kız olamamanıza getirmesi, tövbe tövbe sanane be adam senin karın mı sanane kız olduğundan olmadığından
bence asıl sorununuz budur.yoksa kim ne demişl,dedikodu mu çıkıyomuş,önemli değil bunlar.milletin cinzel hayatı khakkında dedikodu yapabilecek insanlara ne yapsan boş zaten...Surekli aklımda sorular varrr.. Esim neden dr gğitmek istemedi omu istemiyorda birlikte olamıyoruz yoksa baskasınımı seviyor vs .vs. Hic bir zaman tatmin edecekler cevaplar almadım esimden..