• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime Anlatsam Bilemedim...

Ben deminden beri bunu düşünüyorum.
ben işin içinden çıkamaycam 42 den yola çıkıp arkadaşın konyalı olduğunu düşünüyorum ey hemşehrim (bende oralıyım ya) biz analı kızlı pek rahat konuşan bir memleketiz ama

Ayip yahu bi kavinpeder gelinine nasil boyle seyler soyler bi anne nasil arayip dunurunu boyle bisey soyler dehset icindeyim esiniz babasini susturamiyormu sanane diyipte

ben işin içinden çıkamaycam 42 den yola çıkıp arkadaşın konyalı olduğunu düşünüyorum ey hemşehrim (bende oralıyım ya) biz analı kızlı pek rahat konuşan bir memleketiz ama

hayır analı kızlı konuşulur diyelim , amenna.

ama ana kalkıp da kayınpederi aramaz ya .

ne bileyim değişik bir yapı ama tüm köye yayılmış şimdi işte, ilk başta ilişkiye giremedikleri sonra "oldu" dedikleri ama bu sefer de "çocukları olmuyor" konusu.

merak ettiğim eşi ne tepki veriyor, yani "size ne " demiyor anlaşılan. :KK12:

Arkadaşlar Selam herkese..
  • 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
  • Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...

Insanlarin ne agzini ne de dusuncelerini kontrol edebilirsiniz. Siz bosverin milletin ne dedigini. Ani sorunu ben de yasamistim. Stres yapmayin herkes ergec yeniyor bunu. Siz de yeneceksiniz.

İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
Sizin anneniz kayinpederinizi arayip durumunuzu mu anlatti :KK57::KK57::KK57::KK57:
Nasi is ya anlamadim ? Bu kadar yuzgoz olmasaydiniz keske .dedikodu ciksin diye zorlamissiniz uzgunum

hayır analı kızlı konuşulur diyelim , amenna.

ama ana kalkıp da kayınpederi aramaz ya .

ne bileyim değişik bir yapı ama tüm köye yayılmış şimdi işte, ilk başta ilişkiye giremedikleri sonra "oldu" dedikleri ama bu sefer de "çocukları olmuyor" konusu.

merak ettiğim eşi ne tepki veriyor, yani "size ne " demiyor anlaşılan. :KK12:
hepimiz merakla konu sahibinden gelecek kapsamlı açıklamaya kitlendik .

Gerçekten annesiyle kpeder arasında böyle bir konuşma geçmiş mi?

Biri açıklık getirebilir mi?

Geçmişse kpeder ne demiş cevaben?

İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..

Gerçekten annesiyle kpeder arasında böyle bir konuşma geçmiş mi?

Biri açıklık getirebilir mi?

Geçmişse kpeder ne demiş cevaben?

yukarıda kopyaladım.

Bu saatten sonra sorulardan baskılardan kurtulmanız çok zor. Çünkü sizi bebek istiyor biliyorlar ve hala olmuyorsa da bir sorun olduğunu düşünüp dedikodu çıkaracaklardır. Bana kalırsa tek çözüm onları şu anda bebek düşüncesinden vazgeçtiğinize ikna etmeye çalışmak. "Kredi çektik, borç ödüyoruz, o yüzden biraz ertelemeye karar verdik" diyerek kurtulabilirsiniz. Çekmediyseniz de çekin :) Ne bileyim durumunuzu bilmiyorum ama ev veya araba almaya yeltenebilirsiniz.

neye şaşırsam bilemedim
kayınpederin sizi kız olamamanıza getirmesi, tövbe tövbe sanane be adam senin karın mı sanane kız olduğundan olmadığından

Senin annen kayınpederini arayıp ilişkiye giremediğinizi mi söyledi.:KK57::KK57::KK57:
Bu arada sen ve eşin kaç yaşlarındasınız.Çocuk musunuz cahil misiniz anlayamadım.Kime ne sizin ne yaptığınızdan.Doktora kendiniz gidemiyor musunuz.Diyelim ki çocuğun olmadı,tedavi görüyorsun.Ayıp mı günah mı namussuzluk mu.Dünyada tirilyonlarca insan tedavi görüyor.Dedikodu yapsalar ne yapmasalar ne.Her Allah ın kulunun başına gelebilecek birşey.

yukarıda kopyaladım.
Hepsi birbirinden çirkin aslında olanların.

1. Anne nasıl aramış o kpederi

2. Kpeder kız olmadığı yargısına nasıl varmış.

3. İnsanlar sağlık sorunlarından utanıyorlar. Madem utanıyorsun kendi içinde çözeceksin. İnsan az buçuk annesini tanır bence. Yapabilecekleri ve yapamayacaklarını bilir. Annesinin kpederini aramasına çok şaşırmamış olsa gerek konu sahibi ki “iyi niyetle” diyor.

Problemli bi gebeliğin ardından taburcu olurken doktorun odasına uğradığımda doktorumun cinsellikle ilgili üstü kapalı açıklama yaptığı sırada yanımda kayınvalidem var diye napıcamı şaşırmıştım kaldı ki kayınpederim karşıma çıkıp bana cinsel hayatım hakkında ileri geri laf edecek yerin dibine girerdim heralde o_O

neye şaşırsam bilemedim
kayınpederin sizi kız olamamanıza getirmesi, tövbe tövbe sanane be adam senin karın mı sanane kız olduğundan olmadığından
hani bunu diyen adama kaba tabirle kimin altında gördün lan beni denir ..ıyy tiskindim yeminle:KK53:

Surekli aklımda sorular varrr.. Esim neden dr gğitmek istemedi omu istemiyorda birlikte olamıyoruz yoksa baskasınımı seviyor vs .vs. Hic bir zaman tatmin edecekler cevaplar almadım esimden..
bence asıl sorununuz budur.yoksa kim ne demişl,dedikodu mu çıkıyomuş,önemli değil bunlar.milletin cinzel hayatı khakkında dedikodu yapabilecek insanlara ne yapsan boş zaten...
siz mi ilişkiye giremiyorsunuz vajinismus yüzünden,yoksa eşiniz mi istekli değil?
denemeleriniz oldu mu ?başkasını mı seviyor ne demek? açıklarsanız daha yardımcı oluruz..
nasıl evlilik sizinki,nasıl bu durumlar açıkça konuşulmaz 1,5 yılda anlamıyorum ki..neden dpoktora gitmiyoruzun cevabı ne oluyor peki eşiniz ne diyor yani?

Back
X