• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime Anlatsam Bilemedim...

bende vajiliydim canım hemde 1.5 yıl ama inan kendine geçeçecek sakın ha üzülme bende emla almamıştım bence vajinismus başlığını oku..
orada yazıyor herşey ve hemen uygulamaya geç..

her iş bitip olaylar karışmadan hatta annenize bile anlatmadan ılk önce bizle paylaşsaymışsınız keşke.... :KK22::KK22: köye bucağa yayılmadan vajinizi bile çozmede yol katederdik,, şu aileleri eşi dostu herkesi dahil etmesek bazı konulara,, olan olmuş herkes söz sahıbı olmuş konunuza ,, tedavinize odaklanın, kimseyede fırsat vermeyin, hayırlısı diyerek geçiştirin artık:KK14:

Hepsi birbirinden çirkin aslında olanların.

1. Anne nasıl aramış o kpederi

2. Kpeder kız olmadığı yargısına nasıl varmış.

3. İnsanlar sağlık sorunlarından utanıyorlar. Madem utanıyorsun kendi içinde çözeceksin. İnsan az buçuk annesini tanır bence. Yapabilecekleri ve yapamayacaklarını bilir. Annesinin kpederini aramasına çok şaşırmamış olsa gerek konu sahibi ki “iyi niyetle” diyor.

İyi niyeti batsın. Resmen kızını rezil etmiş. Aklım almıyor benim hangi akla hizmet yaw...

Olayların fitilini annesi ateşlemiş.

K.pederinin çirkin söylemleri falan konu sahibi 10 yıl yapamaz o işi...

Hepsi birbirinden çirkin aslında olanların.

1. Anne nasıl aramış o kpederi

2. Kpeder kız olmadığı yargısına nasıl varmış.

3. İnsanlar sağlık sorunlarından utanıyorlar. Madem utanıyorsun kendi içinde çözeceksin. İnsan az buçuk annesini tanır bence. Yapabilecekleri ve yapamayacaklarını bilir. Annesinin kpederini aramasına çok şaşırmamış olsa gerek konu sahibi ki “iyi niyetle” diyor.

yani böyle bir durumda zaten doktora götürmek kayınpedere mi kalır?

yazıcam daha bir şeyler ama konu sahibini üzmek istemiyorum vallahi.

zaten dert etmiş kendine, bir de körükle gitmeyeyim.

konu sahibine de tavsiyem, herkesin çenesini kapatın.
çocuk istiyoruz, oluyor, olmuyor, boş verin bunları.
soranlara "kısmet" deyin geçin.

kimseye kalmamış milletin cinsel hayatı, çocuk sahibi olup olmadığı.

İyi niyeti batsın. Resmen kızını rezil etmiş. Aklım almıyor benim hangi akla hizmet yaw...

Olayların fitilini annesi ateşlemiş.

K.pederinin çirkin söylemleri falan konu sahibi 10 yıl yapamaz o işi...
10 yıldan sonra da ölene kadar adı kalır. Altından da neler çıkar bu cahil kafayla Allah bilir.

vajinismus da çözülmeyecek bir şey değil.
çaresi olan bir hastalık, şimdi çok zor gelse de aslında tamamen psikolojik bir şey.

önce tedavinize odaklanın.
sakın yenmeden de milletin ağzını kapatmak için tuhaf yöntemlerle çocuk sahibi olmayı denemeyin.

yani böyle bir durumda zaten doktora götürmek kayınpedere mi kalır?

yazıcam daha bir şeyler ama konu sahibini üzmek istemiyorum vallahi.

zaten dert etmiş kendine, bir de körükle gitmeyeyim.

konu sahibine de tavsiyem, herkesin çenesini kapatın.
çocuk istiyoruz, oluyor, olmuyor, boş verin bunları.
soranlara "kısmet" deyin geçin.

kimseye kalmamış milletin cinsel hayatı, çocuk sahibi olup olmadığı.
Yok şimdi ailesel beklenti olabilir. Türk aile yapısında evlenir evlenmez vardır bu. Buna alıştık ama yetişkin olduğu varsayılan 2 insanı evlendirip bir eve koyuluyor, sonrasında bir takım sorunlar oluyor. Bu devlet meselesi haline gelmesi tuhaf. Sağlık sorunu olduğunu bilecek olgunlukta değiller ki adam bekarete gitmiş.

Konu sahibin annesine ne demeli? Bunun söyleneceği en son kişi kpeder.

Yok şimdi ailesel beklenti olabilir. Türk aile yapısında evlenir evlenmez vardır bu. Buna alıştık ama yetişkin olduğu varsayılan 2 insanı evlendirip bir eve koyuluyor, sonrasında bir takım sorunlar oluyor. Bu devlet meselesi haline gelmesi tuhaf. Sağlık sorunu olduğunu bilecek olgunlukta değiller ki adam bekarete gitmiş.

Konu sahibin annesine ne demeli? Bunun söyleneceği en son kişi kpeder.

muhtemelen vajinismus diye bir rahatsızlığı da bilmiyorlar ki.
yani anne ve kayınpeder...
olmuyorsa "kız bakire değildir, ondan oğlumla beraber olmaktan korkuyor." mantık bu büyük ihtimalle.

bence 1.5 sene durmuşun durdugun kadar
kımseye anltma
tedavını ol,
bır dahada bebek mevzularından gereksız yalanlar soyleme
allah başa verır evet bısey yok fılan dıyorusn ama 1.5 senedırde olmuyor ımajı var

Konu sahibini çocuk çocuk diye o kadar bunaltmışlar ki o da annesine söylemiş vajinismus olduğunu.
Annesi de hangi akla hizmet kayınpedere açık açık bunu söyleyebiliyor,neden söylüyor orası muamma.
Acaba kocası doktora gitmeye razı değil de kayınpederi dinler, giderler diye mi söyledi?

muhtemelen vajinismus diye bir rahatsızlığı da bilmiyorlar ki.
yani anne ve kayınpeder...
olmuyorsa "kız bakire değildir, ondan oğlumla beraber olmaktan korkuyor." mantık bu büyük ihtimalle.
abla bu nasıl bir illettir okurken nasıl üzüldüm biliyormusun
cidden atlatılması zor değil birazcık sabır sadece..

Neden o kadar zaman gitmediniz ki dile kolay o kadar zaman yani çaresini aramanız gerekirdi kaldı ki görümcenize öyle deyip diğerlerine beyin cerrahına gideceğiz demek saçma olmuş ya hiç görümcenize demeyecektiniz ki demenize haberi olmasına hiç gerek yoktu ya dediyseniz diğerlerine de diyeceksiniz tabi kız ailesine söyler doktora gideceklermiş çocuk için diye. Yalanınızda ortaya çıkmış oldu bir de beyin cerrahı demişsiniz ne alaka durup dururken demezler mi sizi mi takip ediyorlar da öyle diyorsunuz inşallah çaresini bulursunuz yılmayın ama asla durumunuzu söylemeyin.

anneniz kayınpederinizi arayıp "olmadı, doktora götürün" dememiş mi?
Oncelikle annem burdur da ben konyadayım ve bir ilcesinde yani annem uzaktan endiselenmis ve o donem esimin anneannesi vefat etmişti bas saglıgı icin arayınca cocuklar birlikte olamamıs bir dr gosterin demiş guzellikle ve o zman biz 2 haftalık evliydik sonrasında biz annemde dahil hepsine ilk haftaydı o durum dedik. suan kimse durumu bilmiyor cocuk soruyorlar bize.

anneniz kayınpederinizi arayıp "olmadı, doktora götürün" dememiş mi?
Oncelikle annem burdur da ben konyadayım ve bir ilcesinde yani annem uzaktan endiselenmis ve o donem esimin anneannesi vefat etmişti bas saglıgı icin arayınca cocuklar birlikte olamamıs bir dr gosterin demiş guzellikle ve o zman biz 2 haftalık evliydik sonrasında biz annemde dahil hepsine ilk haftaydı o durum dedik. suan kimse durumu bilmiyor cocuk soruyorlar bize.

Back
X