- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
hahaha güzel laf sokuşturma valla mort olurdu adam bunu deseydi konu sahibi , oturur kalırdı yerine ammada güzel olurduhani bunu diyen adama kaba tabirle kimin altında gördün lan beni denir ..ıyy tiskindim yeminle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha güzel laf sokuşturma valla mort olurdu adam bunu deseydi konu sahibi , oturur kalırdı yerine ammada güzel olurduhani bunu diyen adama kaba tabirle kimin altında gördün lan beni denir ..ıyy tiskindim yeminle![]()
Hepsi birbirinden çirkin aslında olanların.
1. Anne nasıl aramış o kpederi
2. Kpeder kız olmadığı yargısına nasıl varmış.
3. İnsanlar sağlık sorunlarından utanıyorlar. Madem utanıyorsun kendi içinde çözeceksin. İnsan az buçuk annesini tanır bence. Yapabilecekleri ve yapamayacaklarını bilir. Annesinin kpederini aramasına çok şaşırmamış olsa gerek konu sahibi ki “iyi niyetle” diyor.
Hepsi birbirinden çirkin aslında olanların.
1. Anne nasıl aramış o kpederi
2. Kpeder kız olmadığı yargısına nasıl varmış.
3. İnsanlar sağlık sorunlarından utanıyorlar. Madem utanıyorsun kendi içinde çözeceksin. İnsan az buçuk annesini tanır bence. Yapabilecekleri ve yapamayacaklarını bilir. Annesinin kpederini aramasına çok şaşırmamış olsa gerek konu sahibi ki “iyi niyetle” diyor.
10 yıldan sonra da ölene kadar adı kalır. Altından da neler çıkar bu cahil kafayla Allah bilir.İyi niyeti batsın. Resmen kızını rezil etmiş. Aklım almıyor benim hangi akla hizmet yaw...
Olayların fitilini annesi ateşlemiş.
K.pederinin çirkin söylemleri falan konu sahibi 10 yıl yapamaz o işi...
Yok şimdi ailesel beklenti olabilir. Türk aile yapısında evlenir evlenmez vardır bu. Buna alıştık ama yetişkin olduğu varsayılan 2 insanı evlendirip bir eve koyuluyor, sonrasında bir takım sorunlar oluyor. Bu devlet meselesi haline gelmesi tuhaf. Sağlık sorunu olduğunu bilecek olgunlukta değiller ki adam bekarete gitmiş.yani böyle bir durumda zaten doktora götürmek kayınpedere mi kalır?
yazıcam daha bir şeyler ama konu sahibini üzmek istemiyorum vallahi.
zaten dert etmiş kendine, bir de körükle gitmeyeyim.
konu sahibine de tavsiyem, herkesin çenesini kapatın.
çocuk istiyoruz, oluyor, olmuyor, boş verin bunları.
soranlara "kısmet" deyin geçin.
kimseye kalmamış milletin cinsel hayatı, çocuk sahibi olup olmadığı.
Evin tek oglu soyu yuruyecekmiş kayınpederin.. nefret ediyorum ondannnnn..
Yok şimdi ailesel beklenti olabilir. Türk aile yapısında evlenir evlenmez vardır bu. Buna alıştık ama yetişkin olduğu varsayılan 2 insanı evlendirip bir eve koyuluyor, sonrasında bir takım sorunlar oluyor. Bu devlet meselesi haline gelmesi tuhaf. Sağlık sorunu olduğunu bilecek olgunlukta değiller ki adam bekarete gitmiş.
Konu sahibin annesine ne demeli? Bunun söyleneceği en son kişi kpeder.
abla bu nasıl bir illettir okurken nasıl üzüldüm biliyormusunmuhtemelen vajinismus diye bir rahatsızlığı da bilmiyorlar ki.
yani anne ve kayınpeder...
olmuyorsa "kız bakire değildir, ondan oğlumla beraber olmaktan korkuyor." mantık bu büyük ihtimalle.
Oncelikle annem burdur da ben konyadayım ve bir ilcesinde yani annem uzaktan endiselenmis ve o donem esimin anneannesi vefat etmişti bas saglıgı icin arayınca cocuklar birlikte olamamıs bir dr gosterin demiş guzellikle ve o zman biz 2 haftalık evliydik sonrasında biz annemde dahil hepsine ilk haftaydı o durum dedik. suan kimse durumu bilmiyor cocuk soruyorlar bize.anneniz kayınpederinizi arayıp "olmadı, doktora götürün" dememiş mi?
Oncelikle annem burdur da ben konyadayım ve bir ilcesinde yani annem uzaktan endiselenmis ve o donem esimin anneannesi vefat etmişti bas saglıgı icin arayınca cocuklar birlikte olamamıs bir dr gosterin demiş guzellikle ve o zman biz 2 haftalık evliydik sonrasında biz annemde dahil hepsine ilk haftaydı o durum dedik. suan kimse durumu bilmiyor cocuk soruyorlar bize.anneniz kayınpederinizi arayıp "olmadı, doktora götürün" dememiş mi?