- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Arkadaslar çok konu açtım buraya okuyanlar bilir eşimin ailesi bana iftira atmıştı gittim abimlerde kaldım annemde orda kalıyordu çünkü sonra beni almaya geldi ailesi oğlum da Yanimdaydi annesi bana demedigini bırakmadı iftira olayında da olur olmadık suçlamalar yapan da oydu beni almaya değil suçlama ya gelmişler o gün abimin eşi de beni savundu çocuğu almaya kalktı annesi çekti almaya çalıştı oğlumu elinden baya tartıştı oğlumu götürdüler 4 gün benden ayrı kaldı 7 aylık ti o zaman altli üstlu oturuyoDuk o zamandan sonra eşim çok yalvardi dönmem için taşınalim yada tasinsinlar döncem dedim taşındilar evet ama yürüyerek 5 dakika şu an yine görüşüyoruz hergun çok direndim görüşmek istemedim ama eşim yüzünden mecbur kaldım bide çok yakınlik gösterdiler pişman olmuşlar bir yıl oldu bu olay geçeli evindeyim şimdi mutlu muyuz değil ama bi şekilde devam ediyoruZ bir yıldır abimle eşi evime gelmiyo eşim çok şey söylemişti karısı için abim için bi daha bu eve girmiyecekler dedi ben belimden 10 gün yattım evde gelmedi abim bi abim bi annem var babam vefat etti abim gelmedi bi ailesi filan hergün geldi çok zoruma gitti hak da verdim ama bu sağlık konusu gelmeliydi diye de düşündüm abimin eşini taniyamiyorum ben mi çok safim o fena mi bilmiyorum annem onlarla kalıyordu bi kere kuzeniyle eşi gelcekmis anneme demiş sen evine gider misin Bu terbiyesizlik değil mi hiç bi şekilde abime yansıtmadık ama abim de karısına kul köle ben öyle değer verdim ki karısina kardeşim gibi gördüm aradım sordum baktım arayip sormuyor bende aramadim bu olaylar mi arayı açtı yoksa çok şey var canımı sıkan üzülüyorum böyle olmasına benim oğlum var abimin de yigeni ne kadar sorun olursa olsun yigenini eşim olmadığı zaman göremez mi bi çikolata getiremez mi eşimin ailesi herseyi alıyo sürekli geliyolar torunları yigenleri için benim abimin sanki umrunda değil ama olaylarda agirdi arkadaşıma soruyorum o erkek kaldıramaz böyle şeyleri diyo abin de haklıdır diyo çok kafam bulanıyor arkadaşlar çok karışık oldu belki ama kusura bakmayin