- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya söylenecek sözler çok önemli dönüşü olmuyo bazen ele karısınca insan anlıyor herseyi aynı evdeyken kavga da oluyo hersey oluyo ama affediliyo ama şimdi durum farklı bir yıl konusmayacak kadar je oldu ki sizde?Erkekler böyle arkadaşım. Tutuk genellikle. Adım atmayı bilmiyorlar . benim abimle de aynı durum. Tabi farklı sebeplerden ki , biz de tartışmadık bile eşi yüzünden koptuk gittik tesbih taneleri gibi ...
Ben.dün.mesaj attım çok.içten bi mesaj yaklaşık. Bir.yıl aradan sonra. O da.soğuk bi mesaja.atmış napalim başı şeyler yaşanacak yaşıyoruz.
Benimde.babam.vefat etti 17yil oldu ve kızım 19/aylık dayisini bilmiyor bile
Sen adım.at diyirum ben. Baktın olmuyor, yapacak da bisey kalmıyor
Karısı bizi annemin komşusuna niye cekistiriyo ben hep onu savunduğum halde arayip sorduğum çok değer verdiğim halde. İki ay orda kaldım bi kere bile kalkıp kahvaltı hazırlamadi bize ya annem ya ben kalkiyoduk biz hazırlayıp çağırıyoduk. Sanki ben misafir değilim orda ben küçük çocuğumla hErgün kalktım kahvaltı hazırladım evi temizliyodum yük olmuyayim diye o pek umursamiyoduSizin huyu bozuk kocanız yüzünden neden abinizin karısı fena oluyor? Ben olsam ben de görüşmem.
Eşim abimlere yollamiyo anneme gidince görüşüyoruz sanki çok umrunda değil gibime geliyoE abin solemis iste, demek ki esinin yaptiklarini hazmedememis. O gelmiosa sen git, abin sonucta, sana karsi bi tavri da yokmus. Madem istiosun gorusmek sen adim at.
Niyet okumak kotu biseydir, psikolojiyi bozar. Sen sanki biraz niyet okuomussun gbi geldi. Ole diil de gercekten de umrunda diilse, sen de takma bu kadar bosver, hayati zehir etme bunlari dusunup kendini yipratarakEşim abimlere yollamiyo anneme gidince görüşüyoruz sanki çok umrunda değil gibime geliyo
Ya söylenecek sözler çok önemli dönüşü olmuyo bazen ele karısınca insan anlıyor herseyi aynı evdeyken kavga da oluyo hersey oluyo ama affediliyo ama şimdi durum farklı bir yıl konusmayacak kadar je oldu ki sizde?
2 aylık misafirlik olmaz, sizi evin insanı gibi görmüştür artıkKarısı bizi annemin komşusuna niye cekistiriyo ben hep onu savunduğum halde arayip sorduğum çok değer verdiğim halde. İki ay orda kaldım bi kere bile kalkıp kahvaltı hazırlamadi bize ya annem ya ben kalkiyoduk biz hazırlayıp çağırıyoduk. Sanki ben misafir değilim orda ben küçük çocuğumla hErgün kalktım kahvaltı hazırladım evi temizliyodum yük olmuyayim diye o pek umursamiyodu
Tabiki evin insanı gibi görmüştür insan bikere demez mi hep siz hazırlıyonuz bi kere kalkayim ben hazirlayim ben öyle düşünürüm yani öğlen kalkıyodu zaten biz erken kalkiyoduk ama bekliyorduk beraber kahvaltı yapalım diye ama hep aynıydı sanki yapmak zorundaymisim gibi davranıyordu çok pişman oldum zaten kaldigima ama ev Doğalgazlı çocuk usumesin diye de durduk annemin evde klima vardı şimdiki aklım olsa giderdim annemde kalırım annemde orda kalıyo diye gittik oraya2 aylık misafirlik olmaz, sizi evin insanı gibi görmüştür artık
ayrıca kimisi gözünü açar açmaz kahvaltı etmeyi sevmez, ben öyleyim mesela
annem hemen yemek ister, uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlar
belki o da kendine gelmeyi, acıkmayı bekliyodur
Zoruma gidiyo işte ben çok değer verdim çünkü abime bi imtihan bu da bişey diyemiyorum sanki neden korkuyosam bilmiyorum ama konuşmam lazım çok merak ediyorum bazı şeyleriNiyet okumak kotu biseydir, psikolojiyi bozar. Sen sanki biraz niyet okuomussun gbi geldi. Ole diil de gercekten de umrunda diilse, sen de takma bu kadar bosver, hayati zehir etme bunlari dusunup kendini yipratarak
Neyi merak ediosun anlamadim ki?Zoruma gidiyo işte ben çok değer verdim çünkü abime bi imtihan bu da bişey diyemiyorum sanki neden korkuyosam bilmiyorum ama konuşmam lazım çok merak ediyorum bazı şeyleri
Adaleti sağlamalı herkes es önemli kesinlikle ama şunu düşünmeli eşine bişey olsa ailen arkanda ailen koşturur ailene bişey olsa esin yanında o koşar sana ama dengeyi sağlamak lazım silip atamazsin senin abin silip atmış malesef Allah akıl fikir versin ben bi eşime bakıyorum bi abime çok zıt lar gerçekten abim çok düşkün değil ailesine bunu anladım ama eşim ailesine tapiyo hergün kardeşlerini arar sorar çok düşkün lerEşiyle problemler oldu aslında problem de değil annemle altlı ustlu oturuyorlardı yıllarca bisey yoktu ben evlendim kiraya sonra ev aldık ve işler değişti paranoyak bi şekilde annem bize.yardım.edecek.diye deliye döndü yahu etse bile onlara fazlası yapıldı. Ki kredi çektik on yıl falan ama anlatamadik kendimizi . anneme tuttrdu maas kartını bize ver zaten annem.çocuğuna bakıyor kiraya çıkartmadı evlerini yaptı yemeğini yapıyor çalıştığı kendine kâr.
Ya bizimki tam ruh hastası eşi benzeri.yok.kendi.abisi bile bunu nasıl çekıyorsunuz dedi
Velhasıl, sebep.yokken ve abim bana.hak verirken size mahcubum derken eşimle bana, yavaş yavaş o da değişti aramadi , aradım.acmamaya başladı . bir kere.sokakta karşılaştık konuşmadı.
O gün hayatımın en büyük darbesini yemistim küçükken beni kollayan gözeten hayatımın.en.degrlisi şimdi beni taniamzdan. Geliyordu..
Psikolojik olarak.kötü günler geçirdim . evet atlattım diyebilirim büyük ölçüde. Sadece Rabbime sığındım Allahım seni herşeyi biliyorsun bu durumu da.görüyorsun demek ki böyle takdir ettin ve bunu yaşıyoruz dedim hem ve bu beni tedavi etti ...
Anneme olan oldu kardeş bi nebze ama.evlat ayrı o evladından yedi dar eyi daha da zor..
Son.olarak da.şunu diyim abin ne.olursa olsun kendi eşine hak verecek herşeyi bilse girse bile.. Düzen.bu...
Karısıyla konuşcam çok merak ediyorum bizimle derdi ne gitmiş annemin komşusuna bi sürü şey anlatmış cok doluyMuş bize ben kendisiyle görüsmüyorum karışmıyorum annemde karışmıyo istediğini yapıyo geziyo tozuyo ama merak ediyorum kötü konuşurum diye korkuyorum ben kendimi bilmiyorum bu konularda üslubum ağır olabilir
Bişey soyluyeyim oğlum orda yer yatağında yatıyo du sıritma dedikleri şey var çekyatin üstüne seriliyo uzun süre kaldirmamistik biz gittikten sonra abimin eşi kaldırıyor kuflenmis biraz halda azcık küf olmuş sonradan gördüm ki altında biraz iz var bana dedi ki sıritma küf olmuş hali da dedi bende hadi ya dedim niye ki keşke kaldirsaydik dedim üzüldüm o an kötü niyetli olduğunu düşünmedim sonra halıya degistirmis öyle üzüldüm ki söylemedim de hiçbişey ve gitmiş annemin komşusuna da anlatmış bunu bu mantıklı mi benim zaten psikolojim bozulmuş bozulacagi kadar o dönem çok sikintiliydi onun derdi esyaymis ben soylemezdim bile böyle bişeyi yanlış mı dusunuyorumNeyi merak ediosun anlamadim ki?
Senin de sinirlarin olsun. Nasil ki seninle suan gorusmeyecegini soyluosa onlar sen de tmm de ve onune bak.
Adaleti sağlamalı herkes es önemli kesinlikle ama şunu düşünmeli eşine bişey olsa ailen arkanda ailen koşturur ailene bişey olsa esin yanında o koşar sana ama dengeyi sağlamak lazım silip atamazsin senin abin silip atmış malesef Allah akıl fikir versin ben bi eşime bakıyorum bi abime çok zıt lar gerçekten abim çok düşkün değil ailesine bunu anladım ama eşim ailesine tapiyo hergün kardeşlerini arar sorar çok düşkün ler
Evet ayni evde yaşamak zordur annem yalnız ama yalnız bırakmak istemedi abim şimdi annem kendi evinde yalnız bırakıyolar bizde anneyiz ileride bizimde başımıza gelcek belki annem karışan biri değil annem temizlik yapmaz hiç benide delirtirdi evde temizliğe çok dikkat etmez bu konularda hak veriyorum ama hiç bişeyine de karismazbak canım eşin abine bir sürü laf etmiş bende olsam evine gelmem.. sen git görüşmek istiyorsan ama abinin gelmesini beklemek gibi bir beklentiye girme..
abinin eşi o gün sana destek olmuş .. ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım kimse kv ile oturmak istemiyor hem sen bilemezsin evin içinde neler yaşıyorlar..
Haklısın evet ağır geliyo ama zamanla alisir heralde insan ama aile unutulmamalı ben kötülük yapsam tamam derim ama elimden geleni yaptım bilmiyorum benimde içimden gelmiyo abimlere gitmek eşi yüzünden samimi gelmiyo çünkü artık ikili oynadığını düşünüyorum arkamizdan iyi konuşuyo yani biliyorum ve asla art niyetli değildim kendisine ve abimi de etkiliyor bi şekilde neler anlatıyor çok merak ediyorumAmin canım gerçekten insan dusunerek sadece kendisine ediyor. Gerçekten istese bu abiler arar sorar baba gibi olurlar ki olmalari gerek ama içlerinden gelecek..
Sen yuvana bak eksileriyle artilariyla evladın da var, kardeşlik bir yorgan altındayken olur dermiş dedem.yanı evlenene kadar tabı istisnalar var o da bize düşmez
Evet ayni evde yaşamak zordur annem yalnız ama yalnız bırakmak istemedi abim şimdi annem kendi evinde yalnız bırakıyolar bizde anneyiz ileride bizimde başımıza gelcek belki annem karışan biri değil annem temizlik yapmaz hiç benide delirtirdi evde temizliğe çok dikkat etmez bu konularda hak veriyorum ama hiç bişeyine de karismaz
Haklısın evet ağır geliyo ama zamanla alisir heralde insan ama aile unutulmamalı ben kötülük yapsam tamam derim ama elimden geleni yaptım bilmiyorum benimde içimden gelmiyo abimlere gitmek eşi yüzünden samimi gelmiyo çünkü artık ikili oynadığını düşünüyorum arkamizdan iyi konuşuyo yani biliyorum ve asla art niyetli değildim kendisine ve abimi de etkiliyor bi şekilde neler anlatıyor çok merak ediyorum